🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 772
  • 466
  •   1
Отговори
# 420
  • sofia
Любимото ми малко куче ми помага много за вътрешното ми спокойствие. Той винаги е до мен и е най-верния приятел. Обичам да се разхождам с него или у дома да се гушкаме.

# 421
В момента съм в майчинство и нямам много време за себе си. Но се старая,когато детето спи да взема необходимите минути почивка и за себе си. И го правя с чаша кафе и хубава книга !

# 422
  • in Wonderland
Сън, спокойстви, спорт, разходки сред природата.

# 423
Сън, почивка, оставане сама със себе си на тишина.

# 424
разходки в природата, особено зареждащо е в гората. четене на книга, гледане на интересен филм.

# 425
Дами, първо към вас, най - важното нещо е да се грижите за себе си и да отделяте достатъчно време за себе си и вашето собствено спокойствие. Често ние като домакини, майки, съпруги и приятелки го забравяме, а не трябва. Не по- малко важно е господата също да обръщат внимание на себе си и собственото си спокойствие.
Моите трикове са: четете хубави книги, слушайте хубава музика, гледайте театър или някой хубав филм, хранете се с хубава храна, пийте хубави напитки. Често тренирайте, ходете на спа, кино или каквото ви прави щастливи, но не забравяйте да се грижите за себе си.

Gift Heart

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 22:45 от incell1R

# 426
Сън, почивка и четене на лючима книга.

# 427
Чаша вино с приятна музика и парченца 🍫.

# 428
  • Там...
Отделям време за себе си, за хобито си, за приятелите си! Щастлива мама, щастливи деца Wink

# 429
  • Бургас
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Моите лични ритуали са най-вече вечер, дълъг душ или вана, маска за лице, любими масла за тяло. Също излежаване в неделя с някоя книга, чаша ментов чай.

# 430
Чаша вино и хубав филм.

# 431
  • Монтана
Повече сън, разходки и всяка свободна минута прекарана с любимите хора.

# 432
Сутрин правя йога, чета книга и отделям време за себе си

# 433
Трудно, но си давам повече почивка и прекарвам време с любимите хора.

# 434
Грижа се за кожата си, тялото си и ума си. Затова си взимам спокоен душ с ароматна баня, мажа се с успокояващи лосиони, чета книги и слушам музика и се наслаждавам на почивката си.

Общи условия

Активация на акаунт