🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 766
  • 466
  •   1
Отговори
# 435
Сън, разходки сред природата, четене на хубава книга.

# 436
Опитвам се да запазя доза оптимизъм и позитивизъм, въпреки неволите и нещастията, които ме спохождат напоследък. Правене на план, списък със задачи, които се отхвърлят една по една до достигане на целите.Тишина и достатъчно сън. Общуване с малко, но верни и изпитани във времето приятели. Посещение на изложба, концерт или просто гледане на филм по ТВ. Душ преди лягане с приятно ухаещ душгел.

# 437
Пътуване, разходка в гората, книга, меко одеало...

# 438
Спорт,повече разходки, книги,релаксиращи упражнения.

# 439
Разходки, срещи с приятели

# 440
Напоследък, когато имам време за себе си, си слагам някоя маска за лице и чета книга Simple Smile

# 441
  • София
Четене на книга, купувам нещо да се поглезя, любим десерт - торта или шоколад. Също така винаги ако имам възможност да съм навън с приятна компания.

# 442
Стремя се да се наспивам всеки ден, хубава храна, интересна книга, чаша вино.

# 443
Аз обичам спа, натурални масла и качествена храна 🤗🌹❤️

# 444
  • у дома
Достатъчно сън, хубава книга, шоколад и сладолед.

# 445
Личните ми ритуали за спокойствие и почивка са: След връщане от работа, веднага влизам в банята, за да отмия мърсотията и проблемите от деня. Изключително ме успокоява. Друг ритуал е четенето на книги - завивам се топло в леглото и чета.
Задължителна закуска и вечеря заедно с любимия човек.

# 446
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие? - Танцувам, тренирам, медитирам и се стремя да си осигуря достатъчно време за себе си. Давам си възможност да правя неща, които обичам и ми носят удоволствие. Но най-голямото ми достижение, което ми даде максимум спокойствие е това, че се научих се на казвам "НЕ" толкова категорично, че в останалите хора да не остава и прашинка съмнение, че НЕ значи НЕ и нищо друго.

# 447
Зареждам се с разходки сред природата,на чист въздух и срещи с любимите хора. Редовни тренировки и задължително  балансирано хранене. Какво повече ,за да покажа любовта към себе си.

# 448
Медитирам, ходя активно на планина, ходя на масаж два пъти седмично и като цяло опитвам неща, които ми носят позитивни емоции. Обожавам тишината и съзерцанието

# 449
Повече разходки, особено по плажа. Ограничила съм комуникация с токсични хора. Не се напрягам за маловажни неща.

Общи условия

Активация на акаунт