🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 756
  • 466
  •   1
Отговори
# 60
Отделям лично време за себе си- спа ритуали у дома, с маски и терапии за лице и тяло. Спя винаги когато и колкото мога повече.

# 61
Сън, йога, маски за лице, зелен чай, вдъхновяващи книги и подкасти

# 62
Ходя на тренировки, гледам какво хапвам - да е хубава качествена храна. Гледам да се наспивам достатъчно добре и да имам малко време за себе си.

# 63
За моята лична грижа и спокойствие обикновено излизам да повървя, купувам си книга и хубаво кафе з😊

# 64
  • София
Почивам си когато мога, ровя си в телефона, разглеждам дискусии в бг мама 😃 и гледам положително на живота!

# 65
Като човек, който цени вътрешното си спокойствие и обичта към себе си, аз практикувам няколко лични ритуала.
Сутрин, преди да започне денят, отделям време за кратка медитация или йога. Това ми помага да се свържа със себе си и да започна деня с позитивна енергия. След това си приготвям здравословна закуска и излизам на кратка разходка сред природата, за да се насладя на свежия въздух и да се заредя с енергия.
През деня се старая да отделям време за нещата, които ме карат да се чувствам щастлив и спокойен. Това може да бъде четене на книга, слушане на музика, рисуване или просто прекарване на време с любимите ми хора.
Вечер, преди да си легна, си взимам топла вана или душ, който ми помага да се отпусна и да се освободя от стреса. След това си записвам няколко неща, за които съм благодарна през деня, и си пожелавам лека нощ.

# 66
  • ВАРНА
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Обичам да ходя на масаж, да чета книга и да прекарвам време със семейството си.

# 67
Чай, книга.  Обожавам времето дама със себе си. С две деца се получава трудно. Излизам, разхождам се.

# 68
  • Плевен
Чрез редовен физически труд в градината и лозето, водейки се от вековните мъдрости на предците ни, че "Трудът краси човека, а мързелът го грози" и „Трудът е здраве и живот”.
Също така винаги когато имам време спортувам за удоволствие с децата, съпруга и/или приятели играем на федербал, баскетбол, фризби, караме колело, народна топка, плуваме.
Не на последно място разходки в любимия ни парк "Кайлъка" или някъде из неимоверно красивите ни планини в нашата Родина.

# 69
  • София
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие? При възможност отивам на СПА процедури, излизам с приятелки, купувам си неща, които ми носят удовлетворение.

# 70
  • Варна
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Обичам и се зареждам от тишината, за това предпочитам да стана час преди всички и да се насладя на топло кафе в тишина. Вечер чета любими романи.

# 71
Готвя си вкусотийки, правя си разкрасителни процедури, чета, пазарувам , тренирам, ходя по гостита, разхождам се сред пущинака...все неща ,които ме зареждат.🙂

# 72
  • Варна
Разхождам се сред природата, срещам се с приятели.

# 73
Чета си хубава книга с чаша вино, рядко, но понякога масаж или йога.

# 74
Дълги разходки сред природата, добро настроение и горещо кафе на плажа /дори и през зимата/.

Общи условия

Активация на акаунт