🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 225
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
Йога практики, посещение на театър и кино

# 76
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Обичам да ходя на масаж, на концерти, опера и балет или просто да чета книга и да си почивам.

# 77
  • гр. Кюстендил
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Отделям си време само за мен предимно вечер, като всички си легнат и вече няма какво да върша като домакинска работа и ако не ми се спи, просто сядам в кухнята/хола, пускам си нещо приятно на телевизора, оставям лека приглушена светлина и си сипвам чаша вино, да си я изпия на спокойствие и си размишлявам, понякога си мечтая дори.

# 78
Чета книга, гледам филм, разходки.

# 79
Подарявам си спа и релакс процедури, чета интересни книжки, разхождам се сред природата.

# 80
Обичам да се разхождам с моето кученце - това ме прави щастлива!

# 81
Обичам да се разхождам и се радвам на природата. Обичам горещо кафе и кроасан, чаша вино и хубава музика. Обичам да танцувам когато никой не ме гледа.

# 82
  • Sofia
Почивка, пазаруване на дрехи и козметика, хубави парфюми, хубаво питие и приятна музика. И задължително лятото дълго море.

# 83
  • Вдън горите тилилейски
Опитвам се да отделя време само за себе си.

# 84
Чета книги,разхождам се.

# 85
  • София
Разходки и време за себе си.

# 86
Заменям времето на телефона с време навън. Общувам с позитивни хора. ''Храня'' душата си с хубава книга или музика.

# 87
Душ, почивка и хубав филм.

# 88
  • София
Слушам музика и намирам време да си почивам,правя си разкрасителни домашни процедури у дома,уикенда си взимам любимото вино...

# 89
Обичам да прекарвам време  със семейството, с приятелите, йога, разходки с кучето ми.

Общи условия

Активация на акаунт