Отговори
# 180
Шнура пратил мама да го брани в социалните мрежи. 🤣🤣🤣

https://x.com/mervenrydn/status/1887200197991669995?t=WsUn9vJpKXPdYJK7iY6epA&s=19

А дали е обяснил на мама,че му доставят удоволствие лошите коментари.!!?На..., желанието му е сбъднато на макс,ама е пропуснал,че тия коментари са еквивалент на финансови загуби.Или егото е над всичко.

# 181
А всъщност разбра ли се защо аджеба са се разделили Сейфер и са се развели? Как се е стигнало изобщо до развод?

Не, поне аз до момента такова разяснение не съм видяла.
Имаше един разговор между Сейфер в работилницата, където Сейран каза на Ферит,че след като се е излекувала не го е потърсила, защото той вече бил с Дияр и тя не искала да развали или попречи на новия му живот. Ферит й каза, че тогава все още са били само приятели с Дияр,нямало друго. А на Сейран онзи Синан й беше казал, че Ферит е с нова жена, оказа се, че я е излъгал.
И това беше.

# 182
Аз пък се чудя какво се случва със заведението на Гюлгюн и Есме. Работи ли? Не работи ли? Кой го движи? Като ги гледам те двете пак си останаха вкъщи. Бизнесът май замина Grinning
Да вкарам малко хумор в темата,че за друго нямам сили да коментирам Simple Smile
В понеделник там снимаха - Ферит и Орхан със сигурност са били там, за Сейран не съм сигурна, но мисля че и тя е била там.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:06 от bellie_ellie

# 183
Е как няма да се погрижат за заведението , сега то ще им е  бизнеса и на двете семейства. Смееха се на Гюл и Есме , ама ще опрат до тях и Корханите и Шанлъ.

Май, май ще се разделим с Айшен. Яд ме е , че и тя ще се измъкне ненаказана и без да се разбере ролята `и в стрелбата.

# 184
https://www.facebook.com/share/r/1HkvB2cDNx/

Този превод,ако е верен,дава друга насока на случката с Ферит и Суна.Айшен я пита,какво направи с Ферит.Нещо май ни заблуждават,или ми се иска да е така.
Другата разлика е Афра казва на Абидин,ти уби брат ми.

# 185
Айшен имаше участие не само при стрелбата. Нека не забравяме, че тя беше съучастник и на Синан. Да видим дали ще се разделим с нея, но ако е така, то това е още един образ, който не бе развит и за който така и не се намери правилното място. Актрисата обаче няма да ми липсва никак.

# 186
Момичета, успокойте тъмните си сенки и включете Аз-ът!

# 187
Момичета, успокойте тъмните си сенки и включете Аз-ът!
Моят Аз ми шепне това:
'Никаква сила на света не може да ни
сломи, освен нашата собствена природа,
в която е заложено тъй силно да копнеем
по неща, изгубени безвъзвратно и да
пазим толкова много спомени."-Отнесени от вихъра.

# 188

🧿♾🤍🧄🪬

# 189
А моят Аз ми напомня  :

Важното е да вървиш и да не се обръщаш.
Ако се обърнеш - ще си спомниш.
Ако си спомниш - ще започнеш да съжаляваш.
Ако започнеш да съжаляваш - ще се върнеш.
Ако се върнеш - всичко ще започне отначало.

# 190
Днес,една госпожа се опита да бъде моето Аз.Та моето неочаквано Аз ме посъветва "незабавно да изляза от филма и да се успокоя,а ако не мога веднага да потърся помощ от приятел".Благодарих и съвсем учтиво за съвета и я посъветвах тя да бъде спокойна,защото не влизам във филми за които не съм си купувала билет.Та така си "поприказвахме" с неочаквано появилото се второ Аз.Така,че "пълен напред и спокойно моряци,за всички има вода".

# 191
Добро утро. Пожелавам ви успешен и усмихнат ден и за да го започнем хубаво:

# 192
  • София
Балдъзата май била и тя на крайбрежната, ще се гръмна вече Grinning
Е тя балдъзата в леглото им се навря, ти за една крайбрежна.

# 193
Хелоу Kissing Heart

Мише, айде сега... подробности Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
Добро утро, къзлар! Heart
Да си пожелаем утре да е последния епизод на възхода на балдъзата.По мои сметки стават 6 ,в които е ГГ.Ако има нещо вярно в предположенията на Циала,че в по 6 епизода развиват драмите значи е време да се върне Суна на полагащото и се място на второстепенен герой.

Общи условия

Активация на акаунт