Отговори
# 540
Мхм, толкова се отдръпна Суна, колкото да си свали сутиена. Тювбе тювбе хахаха
Втора целувка имаше и беше съвсем различна от първата. Първата беше от съжаление Rolling Eyes , втората породена от желание да продължи в нещо друго. Не знам какъв е смисълът да се отричат очевидни неща.

# 541
Така се е дръпнала от Ферит безскрупулната Суна, че дълго време след това го заграждаше из Ялъто да му вменява болните си илюзии и да му търси сметка защо е при Сейран!

# 542
От доста време се питам как щеше да изглежда брака на Ферит със Суна, ако не бе разлято кафето.

# 543
  • Яко в Матрицата...
Хайде и аз се нареждам в щраусовата ферма Joy

Всеки вижда различни неща, оценява ги по свой начин, няма правилни и неправилни гледни точки. Не разбирам от его, супер его и т.н., макар че ми подариха някои книжки на Фройд, още не съм стигнала до тях Joy

Нека сме толерантни към чуждото мнение Hands Pray

Това ми хареса:
keşke künefe olsaydın da şerefsiz olmasaydın.
Де да беше кюнефе, а не безчестен човек Joy

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 22:32 от Reni 🧿

# 544
От доста време се питам как щеше да изглежда брака на Ферит със Суна, ако не бе разлято кафето.
Буче още щеше да играе в сериала.

# 545

Мисля, че въпреки Пело, щеше да спи с Ферит и да имат дете по-най бързия начин, за да затвърди положението си в имението. Щеше да се опита да заеме мястото на Ифакат. А Ферит щеше да е нещастен, да диша по заведенията с Пело, защото нямаше да обикне Суна. Тя е безлична, скучна и не може да предизвика други чувства в него освен съжаление.

# 546
Честит рожден ден на Надя! Да си жива и здрава, много щастлива и всичко добро да ти се случва! Днес моята майка също има рожден ден.

Мисля, че въпреки Пело, щеше да спи с Ферит и да имат дете по-най бързия начин, за да затвърди положението си в имението. Щеше да се опита да заеме мястото на Ифакат. А Ферит щеше да е нещастен, да диша по заведенията с Пело, защото нямаше да обикне Суна. Тя е безлична, скучна и не може да предизвика други чувства в него освен съжаление.

С това мнение и аз съм съгласна. Даже си мисля, че ако беше така направен сериала, нямаше да стигне до тук, където е в момента.

# 547
Не знам дали искам мъж като Ферит,но със сигурност не искам сестра като Суна
Роксис,уважавам фенската ти любов към Суна,но дори и аз,която пламенно защитавах Ферит през всичките сезони ,та до сега мога да си изкривя клавиатурата и да кажа,че Ферит е объркан,Суна е виновна,че е отговорила на целувката му.Мога,ама не трябва,нали?Защото и двамата са предали единственото същество,което милее за тях и което е готово да се жертва за всеки един от тях
И се радвам,че поне показаха как Ферит се самообвинява и съжалява за това,което е направил
Какви шансове трябва да вижда тази жена в мъжа,който е любим на сестра и?
И можем ли всичките и действия да ги оправдаем,че видите ли "била объркана".Объркана от какво?От това,че Аби я ревнува от Ферит ли?Хайде моля...
Трябваше да му отпери един шамар,та да му дойде умът в главата
Трябваше да си грабне обиците ида си тръгне
А тя,объркана милата,остана и чакаше още
И като ги прекъснаха,продължи да си търси нейното недовършеното,щото си е "нейно".Отнела и го съдбата ,видите ли!?!

# 548
Афито е на рибен ресторант с майка си!

# 549
Да погледнем реално на ситуацията. Колкото и да обвиняваме Суна , инициаторът беше Ферит. Сам си призна , че е щяло да се стигне до по-далеч. Това какво ми говори - и двамата изявиха желание. И не ме интересува кой в какво емоционално състояние е бил , кой колко е бил пиян. Няма насилствени действия , има само съгласие и от двете страни. Колкото и да  оправдаваме  Феро , той не е по-малко виновен от Суна.  Ако не беше Мерт , щяхме да го разпънем на кръст , но има късмета  че точно този актьор изпълнява ролята. Суна му отговорила , а защо аджеба ? Кой я целуваше по бузата и я прегръщаше , намигаше и шушукаше с нея. Нима  Ферит не е наясно , колко го харесва Суна ?!  Просто щеше да си легне с нея като стой та гледай. Но този път СЦ ни съжалиха и изпратиха Сейран. Иначе така щяха да се омажат с л...а , че тряваше да финализират дизито.
Не оправдавам Суна , но и не приемам това плюене само по нея. И двамата са виновни и няма никакво оправдание за никой от тях.
Жал ми е само за Сейро. То е ясно  , че ще прости и на двамата. Такава са я написали.

Какво щеше да се случи , ако Суна беше омъжената за Ферит. Кой знае !?  Може пък да се разберяха , да си сложеха границите и всеки да си живее неговия живот - Суна като господарка в имението  , а Феро като дишащ по баровете. И може би щяха да са щастливи. Но това дори Онур не може да  го знае , защото всичко се пише тук и сега ,на коляно.

# 550
Втора целувка имаше и беше съвсем различна от първата. Първата беше от съжаление Rolling Eyes , втората породена от желание да продължи в нещо друго. Не знам какъв е смисълът да се отричат очевидни неща.
А аз не знам коя сцена ми е по- гнусна. Сцената с целувкИТЕ или сцената с обясненията на Ферит защо и как са се случили тези целувки. Хем било от съжаление, хем имало желание за повече, но възможност липсвала, защото, видиш ли, Сейран ги прекъснала. Тук вече ме изгубиха тотално! От съжалителна целувка как се появяват смучки на врата също ми е мъгла, но... аз съм от едно по- старо поколение, та не ги разбирам много нещата. Тези сценаристи са къде-къде по- напред с материала. Не знам дали при Феро има шизофренно поведение, но при сценаристите ни със сигурност се наблюдава нещо нездраво. Не мисля, че нормален човек може да пише подобни безсмислици и откровени глупости.
Еве, още не ми е просветнало защо Ферит беше толкова арогантен със Сейран, когато въпросната ги прекъсна, но обяснението на Нинка върши работа. Wink Не ми е просветнало и защо в целия 90-ти епизод  (обхващаше поне 4 дни) не показа каквато и да било гузна съвест, а после даже щеше да се дави, гонен от такава. Какво му отключи съвестта? Това, че Суна реши да не го оставя да излезе сух? Отпадането на първоначалната им уговорка да заметат всичко под килима ли пробуди угризения у Ферит? Да не излезе, че съвестта му функционира, само кагото е застрашен от разкриване, а през другото време няма никакви проблеми с нея. Не ми е просветнало и защо мъж, който с дни размята огнестрелно оръжие нагоре-надолу решава да се дави, ама... явно някой не си е написал домашното и не се е запознал с елементарни извадки и статистики на криминалисти. Не ми е просветнало и защо само една вечер след случката със Суна, Ферит се озова в леглото със Сейран, а после я отблъскваше от себе си все едно е прокажена. Абе въобще май само картинки си гледам вече. Не мога да схвана поведениено на нито един герой и това си е. За Суна не ми се отваря тема, че на нея как съм й набрала... Гюл също адски ме издразни, ама хич не ща и с нея да се занимавам. Знам само, че вече всяка серия ми носи напрежение, раздразнение и горчилка.
Сега съм се потопила в едно фентъзи, третата книга, на което чаках със слонско търпение (на стари години се бъгна литературният ми вкус Simple Smile ), и си шеткам с едни дракони нагоре-надолу, и не ми се губи време с гонене на химери. СейФер са вече това - един невъзможен блян.
P.S. Надя, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, вдъхновена, дръзновена и благословена! Обичай и бъди обичана!

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 19:24 от Fi79

# 551
Вал, докато те четях, се сетих, че Пело също виждаше, като Суна, че Ферит обича силно Сейран, но не се отказваше от него, така сега и Суна може да не иска да се откаже. Суна е свидетел отблизо на любовта им и въпреки това храни надежда. Не знам как се нарича това. Суна и Пело имат еднакво отношение към Ферит.

Бел, там не са ли трима според чашите?

# 552
Да Ви кажа,като чета колко е гаден Ферит,с нож ми бъркате в сърцето
Ама как да кажеш на черното бяло...
Дичкаааа,доведи еднорога..
Лилия,стягайте редиците
Рени,ако не знам,че се шегуваш,ще си помисля,че нещо ти е станало и трябва да обърна нещо.
Мистери,липсваш....

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:18 от VAL*

# 553
Да Ви кажа,като чета колко е гаден Ферит,с нож ми бъркате в сърцето
Ама как да кажеш на бялото черно...
Дичкаааа,доведи еднорога..
Лилия,стягайте редиците
Рени,ако не знам,че се шегуваш,ще си помисля,че нещо ти е станало и трябва да обърна нещо.
Мистери,липсваш....
Val,положението е такова ,че Дичето спешно трябва да докара цяло стадо еднорози.Един няма да се справи.

# 554
А аз не знам коя сцена ми е по- гнусна. Сцената с целувкИТЕ или сцената с обясненията на Ферит защо и как са се случили тези целувки. Хем било от съжаление, хем имало желание за повече, но възможност липсвала, защото, видиш ли, Сейран ги прекъснала. Тук вече ме изгубиха тотално! От съжалителна целувка как се появяват смучки на врата също ми е мъгла, но... аз съм от едно по- старо поколение, та не ги разбирам много нещата. Тези сценаристи са къде-къде по- напред с материала. Не знам дали при Феро има шизофренно поведение, но при сценаристите ни със сигурност се наблюдава нещо нездраво. Не мисля, че нормален човек може да пише подобни безсмислици и откровени глупости.
Еве, още не ми е просветнало защо Ферит беше толкова арогантен със Сейран, когато въпросната ги прекъсна, но обяснението на Нинка върши работа. Wink Не ми е просветнало и защо в целия 90-ти епизод  (обхващаше поне 4 дни) не показа каквато и да било гузна съвест, а после даже щеше да се дави, гонен от такава. Какво му отключи съвестта? Това, че Суна реши да не го оставя да излезе сух? Отпадането на първоначалната им уговорка да заметат всичко под килима ли пробуди угризения у Ферит? Да не излезе, че съвестта му функционира, само кагото е застрашен от разкриване, а през другото време няма никакви проблеми с нея. Не ми е просветнало и защо мъж, който с дни размята огнестрелно оръжие нагоре-надолу решава да се дави, ама... явно някой не си е написал домашното и не се е запознал с елементарни извадки и статистики на криминалисти. Не ми е просветнало и защо само една вечер след случката със Суна, Ферит се озова в леглото със Сейран, а после я отблъскваше от себе си все едно е прокажена. Абе въобще май само картинки си гледам вече. Не мога да схвана поведениено на нито един герой и това си е. За Суна не ми се отваря тема, че на нея как съм й набрала... Гюл също адски ме издразни, ама хич не ща и с нея да се занимавам. Знам само, че вече всяка серия ми носи напрежение, раздразнение и горчилка.
Сега съм се потопила в едно фентъзи, третата книга, на което чаках със слонско търпение (на стари години се бъгна литературният ми вкус Simple Smile ), и си шеткам с едни дракони нагоре-надолу, и не ми се губи време с гонене на химери. СейФер са вече това - един невъзможен блян.
P.S. Надя, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, вдъхновена, дръзновена и благословена! Обичай и бъди обичана!

Нали все пак изпитва някаква вина, по-добре късно отколкото никога.

Общи условия

Активация на акаунт