Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 413
  • 572
  •   2
Отговори
# 495
  • София
да ви имам проблемите - аз май си купих магаре вчера Simple Smile
Ако не си продал колата, всичко е точно!

# 496
  • На Марс
Не съм продал колата, ама докато хората осиновяват какво ли не аз реших да си осиновя магаре, имам и къде да го гледам ... не аз де

дълга история - по-малко трябва да се пие Simple Smile

# 497
  • над кукувичето гнездо
Тоа па! Shocked
Откога това? Rolling Eyes

# 498
  • На Марс
Тоа па! Shocked
Откога това? Rolling Eyes

от къ купих магаре Simple Smile

# 499
  • над кукувичето гнездо
Щом сеха не си спрял оттогава, значи пак е добре...

# 500
Опа, скучняги кви ги дървите? Grinning

Я сАм си у дома. Чекам Йергенът. Пием бело винце, че от утре съм отпуска 4 дни, юпииии

# 501
Винаги съм си мечтала за магаре. Ама и за почивни дни мечтая също Blush

# 502
  • На Марс

къв сех ве оно е мъжко Simple Smile

# 503
Винаги съм си мечтала за магаре.
Ти пък. Joy Разходи се по улиците, знайш колко магарета бродят, че и говорят. Joy Wink

# 504
  • над кукувичето гнездо

къв сех ве оно е мъжко Simple Smile
Mr. Green

# 505
Редовно наричам някоя котка магаре. Joy Като са много гладни са ужасно нетърпеливи.

Тези дни - много слънчеви през деня. Сряда бях по потник на гробищата. Вчера по потник вкъщи - чистих основно хола. Днес съм планирала друга стая - нея пък следобед я грее. Сигур пак ще съм по потник. Спори ми работата тия дни. Това е то да си здрав - работа, работа и пак работа. Joy

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 12:22 от ina.ina

# 506
С това време - ту топло, ту студено, май се скопосах. Нещо гърлото ме дразни. Ама то един ден зима, един ден пролет. Един ден с палто, един ден със сако и резултата е наличен. Да не говорим, че почти всички около мен споделят за замайване, главобол, умора. Харесвам да е топличко, но ми се иска времето да реши най накрая какво иска да бъде - топло или студено.
Пп За капак Джули се подриска, повърна, апетита изчезна, стана много кротка. Айде ветеринари, клиники, тестове, изследвания. Слава Богу, всичко е в ред. Днес вече е жизнена, игрива, хаплива. Още хапва по малко, но влизаме в ритъм. Пием антибиотик, пробиотик, варя оризова вода и сме само на гранула. Бая се бях притеснила, но вървим към подобрение. Явно хапчето за паразити даде странични ефекти, а тя си е с чувствителен стомах и ей ти на проблем. Да не говорим, че Джастев не ме слуша да не и дава от нашата храна и и даде малко плънка от пълнените чушки и в съчетание с хапа за паразити стана чудна чудесия. Но определено вече се подобряваме. Ох. А и Джастев вика - вече ще те слушам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
  • София
Джасте, разбирам те напълно!
Дебелчето два дни е на инжекции. Жестоко р-во и темепратура.
Тестовете са отрицателни. Още снощи живна, обаче не яде. Не знам дали е изляза и 50 гр храна за 2 дни.
Белким отслабне малко, хаха.

Малката беля е страхотна! Страшно жизнена, научи се да се качва на спалнята с катерене с предните лапи. Маца я ступа за добро утро, че искаше на купичката й.
Всичко върви към добре, освен бюджета ми.

# 508
Вчера по потник вкъщи - чистих основно хола. Днес съм планирала друга стая - нея пък следобед я грее. Сигур пак ще съм по потник.
Пусни един клип как чистиш по потник, че ми стана интересно Simple Smile

Всичко върви към добре, освен бюджета ми.
Както казват старите банкери: "Майната им на парите, важното е да сме здрави"

# 509
Честито магаре на Пънч! Sunglasses
Джасте, аз се утрепах да правя изследвания на какво ли не заради замайване и умора, дори ЯМР правих, да се уверя, че в главата няма нищо (така де...). Накратко - дефицит на витамин Д. Инче, понеже си много мила и услужлива, ще можеш ли да ми кажеш най - хубавата добавка с витамин Д и по колко да пия, докато ида на доктор след две седмици? Flowers Tulip 15 ми е при референтни стойности 30 до 100.

Общи условия

Активация на акаунт