Отговори
# 30
  • София
100% е
Скрит текст:
мъртва за мен.
Много тъжна история. Аз много я харесвах.

# 31
  • SA
За Айрис
Скрит текст:
И аз мисля, че се самоуби. Да си кажа честно, не очаквах такова развитие. Много я харесвах. Но като мислих след това, съдбата й май бе предсказана от Майк още при първата им среща, когато той я предупреди, че няма да оцелее в тази действителност.
.

Я кажете какво мислите за Робърт?
Скрит текст:
На мен ми е много противоречив образ. По принцип ми е симпатичен с доста качества, но в много ситуации ми напомня на сериен убиец, който е намерил подходяща професия, за да задоволява страстта си към убийства. 
Скрит текст:

# 32
  • София
Също смятам, че Айрис приключи с живота си, жалко, беше ми приятна , но Майк я предупреди че няма да оцелее.

# 33
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично ми беше много жал за нея и ми стана криво, защото не заслужаваше. Но пък такъв е живота в тия среди.
Робърт беше от суот отряда, нали? Ами според мен имасериозен проблем, той мисля, че превъртя в някакъв момент и просто спря да има задръжки. Освен това Иън и Майк го пазеха, та той взе да си мисли, че е нещо повече, недосегаем и няма как да му направят нещо. Интересно ми е сега как ще оправят проблема с Кайл и него.

# 34
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка никакъв свидетел ли нямаше?

# 35
В крайна сметка никакъв свидетел ли нямаше?

За кое? За поведението на Робърт ли? Нали имаше, но Иън реши проблема

# 36
  • Бургас
За мен Робърт си е жив социопат и няма място в този отряд, колкото и да е добър в работата си чисто оперативно. Агресивен, без задръжки и смятащ, че е безнаказан и в правото си, ужасна комбинация за човек в силова структура. Евала на Кайл, че реагира правилно в ситуацията на моста. Дано не го отнесе той, но за целта ще трябва да каже какво наистина се случи, а не да го прикрива от криворазбрана лоялност към екипа и бла-бла шитни. Робърт е опасен и в някакъв момент ще застраши същия тоя екип.

# 37
Да, и моето мнение е такова и наистина се надявам Кайл да се оправи, защото реагира абсолютно адекватно на моста. Но ми се струва, че Евелин ще го използва, за да се разправи окончателно с Робърт.
Днес по кое време е първата серия от втори сезон?

# 38
  • София
Още от сутринта епизод 1 от сезон 2 е качена в тракерите.
Любопитно кога ли ще го качат в СкайШоутайм.
Жълтите якета ще ги качат на 27 февруари. Дано и 1923 е следващата седмица.

# 39
Аз не го открих, за това питам.

# 40
  • София
Е, как?
Влез в Замунда и в търсачката напиши 1923.
Веднага излиза. Има поне три различни релийза. Simple Smile
Тук май не дава да се дават директни линкове

# 41
Мерси, аз имам проблем с достъпа до там, не знам дали ще мога да го сваля.

# 42
  • София
Мерси, аз имам проблем с достъпа до там, не знам дали ще мога да го сваля.
Мисля, че тук ще можеш да го гледаш,   -https://filmizip.com/seriali/2794-1923-season-1.htmlу  ако не тръгне на  ABC  чукни на FMoon или на  VidPlay или на всяко следващо, освен това тук ще можеш да гледаш  1883, на Yellowstone са всички сезони, също така и American Primeval  на мен ми хареса има и още какво да се изгледа, нищо че не са всички на Шеридан
https://filmizip.com/seriali/2794-1923-season-1.html

и допълвам, че съм следвам това Spencer Dutton Fans - 1923   и излизат кога ще бъдат следващите серии -
https://tlc.linkxtop.com/1923-season-2-full-release-schedule-and … S4XS45LlxflNbPPiA

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 01:32 от marchеva14

# 43
"1923", с2 е1, Paramount +
Мрачно, мразовито начало на сезона, независимо от светлинките и надеждата. Иначе, без изненади. Изненадата за мен беше, че млад актьор от каста (епизодична роля) е починал и в ролята на героя му е друго момче.

# 44
marchеva14, много благодаря, вчера не ми излезе там. Открих го и днес ще го гледам! Ще погледна и American Primeval, звучи интересно.
Блу, много неприятно, не знаех. Жалко за момчето

Общи условия

Активация на акаунт