Отговори
# 45
Още от сутринта епизод 1 от сезон 2 е качена в тракерите.
Любопитно кога ли ще го качат в СкайШоутайм.
Жълтите якета ще ги качат на 27 февруари. Дано и 1923 е следващата седмица.

Съгласно обявеното на сайта им - на 10.03.

# 46
  • SA
Здравейте, толкова се радвам, че най-после започна дългоочаквания 2 сезон на 1923! Хареса ми 1 серия, макар и нищо кой знае какво да не се случи в нея. Мисля, че по-скоро бе въвеждаща, показаха ни какво се случва с основните герои. Видяхме отново каменната къща на Дътън, фермата с любимия ни знак на Йелоустоун.
Серията бе посветена на починалия актьор Cole Brings Plenty, племенник на Мо - за трагичната му смърт четох някъде в края на миналата година. Много жалко, наистина.

# 47
  • София
Официално:
Следващият проект на Шеридан ще е ''The Madison'' с Мишел Пфайвър, т.е. след сезон 2 на 1923, това ще е следващото нещо, което ще видим от него. Сериалът се очаква през тази година.

Любопитно:
Ранчото 6666 в Тексас е закупено от Шеридан за $320 млн.

# 48
  • SA
Интересно, защо ''The Madison'' се описва като spinoff на Йелоустоун, а доколкото виждам сред героите не фигурира нито един с фамилия Дътън?

# 49
  • София
Ами честно казано не знам. Не се знае почти нищо от сюжета освен кратък синопсис. Но героинята на Пфайфър ще се озове в щата Монтана... И може би ще има някаква връзка, знам ли.

# 50
  • в сърцето на един мъж...
Днес попаднах на едни видеа с трейлър за втори епизод на 1923 и показваха една сцена от 1883, в която е играл и Тейлър, с брада, изобщо не го познах. Но смятат, че във втория епизод ще има някаква връзка с тази сцена, която е препрадка към ранчо 6666 и от там към Теона и Дътън.

# 51
Интересно, защо ''The Madison'' се описва като spinoff на Йелоустоун, а доколкото виждам сред героите не фигурира нито един с фамилия Дътън?

Може да е свързано със съдбата на ранчото, след като премина в ръцете на индианците.

# 52
  • SA
Да, възможно е. Аз по-скоро помислих, че действието ще се развива преди събитията в Йелоустоун.
Гледах днес 2 серия на 1923. Малко мудно сякаш върви сюжета, без особено значими нови събития.
В роля на шериф се появи Дженифър Карпентър (актрисата, която играе сестрата на Декстър в първите серии).

# 53
А на мен страшно много ми хареса епизода, за разлика от първия. Всичко ми се видя на място, само финалната смърт беше излишна, но поне не беше герой към когото имаме каквато и да е емоционална привързаност. Харесаха ми диалозите, гласа на Елза зад кадър. Затвърди ми се мнението, че Спенсър е много силен в ръцете и не толкова в главата. Споменаха Куана Паркър, за когото някъде мярнах, че Шеридан ще прави филм. Падрето показа познания. И, едва ли Шеридан си го е измислил, но все пак го проверих - имало е жени шериф в онези времена.

Ами, сякаш успях да коментирам епизода без да издам реално какво се случи, а според мен се случиха доста неща, по всяка нишка имаше развитие. Очаквам тия дни и вие да гo гледате и да коментираме открито. И с по-голямо нетърпение очаквам епизод 3.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:48 от Блу

# 54
  • Сред мелниците
Първо ще питам, после ще чета тази и старата тема. Да не налетя на спойлер!

Има ли сезон 5 и коментиран ли е тук за да не чета?
Докато гледах старите сезони ми излизаше new season или нещо подобно. Но като приключих  четвърти и край. Нищо. За нетфликс говоря.

# 55
  • Бургас
Първо ще питам, после ще чета тази и старата тема. Да не налетя на спойлер!

Има ли сезон 5 и коментиран ли е тук за да не чета?
Докато гледах старите сезони ми излизаше new season или нещо подобно. Но като приключих  четвърти и край. Нищо. За нетфликс говоря.
Да има 5-ти сезон.Той е последния 14 са епизодите но го няма в Нетфликс а на Скайшоутайм.

# 56
  • София
НОВА ще продължат със сезон 2 на Йелоустоун. Супер.
Но дано не спрат след това, каквито опасения имам. Петия сезон съм го отписал, но поне да излъчат първите 4 сезона. Пък сезон 5 да речем есента. Simple Smile

На 10 март понеделник, СкайШоутайм трябва да качи епизоди 1 и 2 (дано не е само премиерния) на 1923.

# 57
  • Сред мелниците
Мернах нещо за Нова и Yellowstone
Дублирано OMG!
Тези великолепни актьори! Съсипали са филма наш’те хора.

# 58
  • SA
Защо не си ги сваляте от торент - сайтове? Мисля, че всички сезони на Йелоустоун там са налични със субтитри,

# 59
Здравейте! Не съм гледал нито един от сериалите от вселената Йелоустоун. Бихте ли ми казали в каква последователност е добре да се гледат 1883; 1923; Йелоустоун или обратно, по реда на излизане?

Общи условия

Активация на акаунт