Отговори
# 60
Точно така както сте написали.

# 61
  • София
Здравейте! Не съм гледал нито един от сериалите от вселената Йелоустоун. Бихте ли ми казали в каква последователност е добре да се гледат 1883; 1923; Йелоустоун или обратно, по реда на излизане?

Здравей Simple Smile

Има два варианта
1) 1883 ; 1923 ; Йелоустоун
2) Йелоустоун ; 1883 ; 1923

Който и да си избереш няма да сбъркаш. Все пак 60 на 40 за първия.

# 62
  • Сред мелниците
За мен Yellowstone е най-добрия сериал ever!
Обожавам всичко в него. Ще се радвам да прочета вашите мнения.
Гледала съм четирите сезона единствено. Както казах , търся петия. Бих предпочела да го видя по нетфликс, заради качеството.
четох в мрежата , че има региони, в които още не е достъпен, но че нетфликс държи правата и се надявам да изкочи и при нас.
Виждам, че пишете за някакви , изглежда продължения ?  или нещо подобно.
 Бих искала да разбера за  какво става дума, но се пазя като дявол от тамян от някакви спойлери.

Дяволо, назад в двете теми дебне ли ме подобна опасност?

# 63
Запис в темата Grinning

Аз ги изгледах в поредицата Yellowstone, 1923, 1883 и мога да препоръчам този ред. На мен Yellowstone докъм 4 сезон страшно много ми хареса, след това го "разводниха" малко, и го следих по-скоро по навик и лоялност към френчайза.

За 1923 бях чела лятото коментар на Брендън Скленър, който играе Спенсър, че сезон 2 щял да бъде епичен и да отвее зрителите, да видим. Засега малко мудно за моя вкус се развива действието през първите два епизода. Също любимата ми двойка, Спенсър и Алекс, имали много малко сцени заедно.

# 64
Здравейте! Не съм гледал нито един от сериалите от вселената Йелоустоун. Бихте ли ми казали в каква последователност е добре да се гледат 1883; 1923; Йелоустоун или обратно, по реда на излизане?

Здравей Simple Smile

Има два варианта

Благодаря! Май ще се спра на втория вариант. Надявам се 1923 през това време да завърши, за мен е голяма мъка чакането за нови епизоди.

# 65
  • в сърцето на един мъж...

Здравей Simple Smile

Има два варианта

Благодаря! Май ще се спра на втория вариант. Надявам се 1923 през това време да завърши, за мен е голяма мъка чакането за нови епизоди.

Аз предпочетох първия и не съжалявам, въпреки че като ги гледах 1923 още не беше довършен. За мен реално това е варианта, защото вървиш времево по историята на Дътън и така разбираш защо в крайна сметка в Йелоустоун се държат така и каква е причината да правят всичко, което правят, за да запазят имота си. Много по-логично правилно е. Но както и да го започнеш, все е интересно и си е за завиждане, че ще го видиш за пръв път.

# 66
И моето мнение - чисто хронологично, за да разбереш историята на фамилията Дътън, най-добре е да се подходи 1883 - 1923 - ЙС.
Но предвид това, че 1883 и ЙС са завършени, а 1923 - не е, може би е по-добре ЙС (за зарибявка, защото това е най-силният откъм събития и персонажи сериал) - 1883 - 1923.

# 67
Почнах ги от Йелоустоун (1-4), през 1883, 1923, после пак Йелоустоун 5, първа част. Общо взето, реда в който са правени и пуснати. Така ми се стори, че по-лесно ще следвам идеята на Шеридан. Но както и да се гледат, сериалите са силно завлядяващи. Освен това, точно в най-първите епизоди на Йелоустоун е ключовото This is America. We don't share land here.

(1'50'')

Да разбирам ли, че в България излезлите епизоди на 1923, С2 още не са налични за гледане? И аз се чудя защо почти не се коментират.

# 68
  • в сърцето на един мъж...
Аз току що го изгледах. От два дни се опитвам да го намеря достъпен и днес най-накрая успях.
Хареса ми, защото не е напудрен, захаросан, това е било времето - човекът е бил принуден да се бори за оцеляване и точно това показват в този епизод. Малко срещата в Галвенстън ми беше странна, но това е времето на сухия режим, така че логично да се развие по подобен начин. Краят ми беше малко туу мъч, но пък затвърждава идеята, че всичко е борба за оцеляване.

# 69
  • София
Виждам, че пишете за някакви , изглежда продължения ?  или нещо подобно.
 Бих искала да разбера за  какво става дума, но се пазя като дявол от тамян от някакви спойлери.

Дяволо, назад в двете теми дебне ли ме подобна опасност?

Недей да четеш темата тогава (по-скоро предната тема основно), защото може да разбереш какво се случва в другите сериали. Изписало се е доста. Включително и за финала на Йелоустоун разбира се.

Другите сериали от вселената за семейство Дътън са 1883 и 1923.
Задължително трябва да ги гледаш. 1883 е само 1 сезон от 10 епизода. Няма да има сезон 2. За мен е меко казано велик.
На 1923 в момента тече втори сезон. Излезли са само 2 епизода. Първия сезон е от 8 епизода. Много силен сезон.
Така че като теглиш чертата имаш малко епизоди за гледане.
Първо гледай 1883 и след това 1923. За съжаление тези два сериала ги няма в Нетфликс, сега проверих.
Явно само в Нетфликс гледаш. Това е проблем. Бих те посъветвал просто да им пишеш и да ги попиташ кога ще качат сезон 5 на Йелоустоун и дали ще качват 1883 и 1923. Винаги отговарят. Обслужването им е топ.

# 70
  • Сред мелниците
Дяволо, много ти благодаря за изчерпателния отговор! Запазих си го за да не го затрия.
И ще направя всичко което ми каза.
Ако наистина от нетфликс ми отговорят, ще публикувам отговора тук.
Дотогава ще стоя далеч от темата 😇

# 71
Засега съм на средата на първи епизод от втория сезон на 1923.
Нещо ми се влачи и ми е мудно.
Толкова да харесвам Тимъти Далтън, а тук ми е отвратителен.
Абсолютно бях сигурна за състоянието на една от героините и не бях изненадана.
С една дума, очаквам да видя нататък.

# 72
Аз се стискам да не започвам 1923 сезон 2. Уж ще чакам да излезе целият.
Иначе си ги гледах в този ред - Йелоустоун (до средата на сезон 5), 1883 и после 1923. После гледах и втората част на сезон 5 и ако ви кажа, че не съм изгледала финалната серия, дали ще ви учудя? Smile

# 73
Изгледах първите два епизода на продължението.
Хелън Мирън отвява всички, играе като звяр ( а ги и трепе като мухи🙈)!
Докато Харисън Форд, на мен лично, нещо ми издиша. Има чудесни реплики все на място, но харизмата я няма.
Алекс за мен преиграва.
А Спенсър къде се забърка пак?😳🙈
Мисля си как най-съкровеното ми желание е да се потопя отново в атмосферата на Ландман (защото адски ми пука за абсолютно всички в него) и отново да започна Йелоустоун основно заради Кевин. Толкова да му пасва тази роля и така да го харесвам. Мъж та дрънка.

Скрит текст:

Изглежда невероятно на 70🙌

# 74
  • София
Кевин Костнър е от онези холивудски мъже-звезди, които като виното, остаряват красиво. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт