Новото нормално или Човекът като изчезващ вид

• 4 086
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Темата е много обширна.Незнам защо не си спомняте лошите неща  на едни отминали  години,а само хубавото според Вас?
Тогава когато мафията беше навсякъде ,когато се извършваха престъпления и никой не се наказваше,тогава когато беше нормално да се бият жените ,децата,ИЗНАСИЛВАНИЯТА ,това ли искате да се върне?
Смятам че всеки човек има право да прави с тялото и живота каквото си иска,за да се чувства добре .Винаги е имало хора които се изтъкват ,сега просто прави по голямо впечатление,защото има интернет и телевизия.
Всеки човек,когато види някой с корекция първата му мисъл е (е тая е от голямото добро утро )и ние сме тези които чрез нашето държание караме тези с корекции да се държат така.Проблема е в самите нас и нашето мислене.
Харесва ми на това време ,че жените започнаха да се осъзнават,че не е редно домашното насилие ,не е редно само Тя да върти домакинството,не ередно да не гради кариера ,не е редно да търпи изневерите на мъжа си,не е редно децата да стават обект на насилие в училище,не е редно някой да те опипва без твое съгласие......
Не ми харесва много момичета си мислят ,че всички мъже харесват големите гърди ,устни,дупета,сякаш корекциите не ги  правят за себе си,а за другите ,дрогата ,злобата като че ли винаги я е имала ,но сега се усеща повече.

# 31
Всички, които страдат за миналото, автентичността и естественото, могат да отидат да поживеят, ама да поживеят, а не да погостуват на някоя баба, в някое забравено село, да си гледат градина и всичко останало. Голяма част ще избягат бързо и с писъци към това, от което сега реват. Всъщност, който иска да живее така, наистина, не само пишейки сърцераздирателни постове, вече го е направил.

пп. Тия мисли е хубаво да си останат в тетрадката, обичайно предизвикват силна досада.
Всеки път умирам от смях когато някой с ипотека, телефон на изплащане, социални мрежи, два автомобила в семейството ми обяснява, че бил "извън системата" или "несистемен играч". Ако действително си извън системата, отиваш да живеш в някоя горска къща без електричество и течаща вода, без супер маркет и т.н.

# 32
Имаше една тема за филърите в устните и колко е зле положението, че всички жени си слагат такива. По някое време авторката призна, че и тя искала да си слага филъри, ама мислела, че е скъпо и се чудела как си ги позволяват другите жени.

# 33
Не са лоши инак съветите, обаче мен ме е страх да ходя на народни танци. Ще ми се повредят гръдните импланти от толкова друсане.Smiling Imp

# 34
  • Glasgow
Мисифу, по една паневритмия в Рила да изиграем 💃🏻

# 35
Мисифу, по една паневритмия в Рила да изиграем 💃🏻
Чудесна идея! Вземам си бележка😉

# 36
  • София
Аз танцувам народни танци от дете до снощи, та съм си екстра Joy

# 37
  • Далечният изток
А, и анкета имало...
Това пък защо?
И как се връзва с тетрадката?

Споко, с малко ботокс и хиалурон няма да изчезнем като вид. И с убийствата по пътя, и с убийствата при домашно насилие също няма да изчезнем, но са доста по-сериозен проблем.

# 38
В доброто старо време където искаш или не искаш трябва да възприемеш привичките и обичаите на мястото където си роден и живееш. Сега? Кеф ти е да живееш както си искаш и където си искаш.

# 39
Не мисля, че с описаните от точки някой ще се самоопознае и хареса Simple Smile Чак е умилително, че някой смята това за пътя към себе си!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 20:34 от the Дорис

# 40
Не че нещо, но ми се струва, че има AI намеса в писането на този текст🫣
За жалост, май е естествен.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Не прочетох цялата тема, но схванах идеята.
Няма нищо ново, повечето хора се сремят към еднаквост, де да беше обратното.
И в миналото и сега, все тая.  Все пак сме животни и така се оцелява по-лесно
Малко са тези със собствен мозък, а има и такива, които имитират собствена оригиналност.
Това е много обширна тема, която е поднесена с преходни във времето примери плюс засягане на теми, които ги има откакто свят светува.

# 41
Малко са със собствен мозък, но всички се причисляват към имащите го. Интересни обобщения.

# 42
Няма по-скучни хора от тези идеализиращи миналото и стигматизиращи настоящето, защото ако са млади означава, че не знаят как да живеят, а ако са възрастни, как да остаряват. А рефрена "аз съм от различните" пък е черешката на клишетата вече, само тетрадката го бие Simple Smile

# 43
"Колкото хора, толкова мнения."

# 44
Чак сега обърнах внимание на анкетата и съвсем се изненадах, въпросът в нея, какво общо има с цялото словоблудство в първия пост? От козметични процедури и ботокс, през села и паланки, та до народни танци.
И какво значи против по-сериозни козметични намеси? Ще ги забранявате ли?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 20:48 от alex_jp

Общи условия

Активация на акаунт