Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 803
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Не виждам разлика в приложението.

# 121
И при мен няма разлика.

# 122
Може и да няма, аз реално не го знаех как действа, само поръчах наскоро от него заради отстъпката.
Но в него си виждам всички поръчки, докато в сайта не ми излизат.

# 123
  • Mostly in my mind
Поръчах си тези дънки днес. С надеждата,че на моя ръст ще ми дойдат точни. Да видим.

# 124
Ми не ми харесва. Няма ли някъде обратна връзка да напишем да върнат стария облик..

# 125
  • Mostly in my mind
Мен много ме дразни това,че не мога да си избера да гледам само дрехата. Вече излизат само с моделите,а е объркващо.

# 126
За съжаление съм съгласна. Никак и на мен не ми харесват промените. Преди беше подредено, ясно и много нагледно. Сега , за да видя дали някоя дреха от любими се изчерпва трябва да я добавям. Бройката оставащи също се виждаше веднага от падащото меню в кошницата, което вече даже го няма.Трябва на плюсчетата да цъкаш. Снимките- прекалено големи, буквите- крещящи..Дано ме разбрахте. Много дърводелска работа! Май копират Зара.
Да вземем да им се обадим по телефона ли?
Дано не пипат приложението, за сега там са нормални нещата, но аз съм свикнала от компютъра да разглеждам, да не се взирам в телефона.

# 127
  • Стара Загора
И на мен не ми харесват промените, всичко е огромно. Сайта на Зара е същата история. Ще се пенсионирам, докато скролвам, за да намеря това, което искам.

# 128
  • Mostly in my mind
О, да. Зара е много по-зле в това отношение. Изобщо не е гъвкав сайтът.

# 129
Не виждам някаква драматична разлика в приложението или сайта. Размера на изображенията и шрифта винаги може да се намали до желания размер с Ctrl + знака минус. Повече ме дразни, че се бавят с връщането на парите и това винаги става, когато връщам през click & collect в магазините.
Имат много хубави неща в новата колекция. Харесах си няколко модела рокли с английска бродерия. Simple Smile

# 130
  • Пловдив
В събота върнах пратка, а още нямам мейл за получен от тях пакет...

# 131
  • Пазарджик
В събота върнах пратка, а още нямам мейл за получен от тях пакет...
В четвъртък връщах и вчера сумата беше по сметката му.До петък би трябвало да Ви възстановят 💸.

# 132
  • София
При покупка от магазин и маркиране на клиентската карта, на касовата бележка пише ли номера на картата или натрупване на точки или нещо, от което да се разбере, че е пазарувано от нечий профил?

# 133
  • Пазарджик
При покупка от магазин и маркиране на клиентската карта, на касовата бележка пише ли номера на картата или натрупване на точки или нещо, от което да се разбере, че е пазарувано от нечий профил?
Точки се трупат и от покупки във физ.магазини.На бележката изписва клиентския номер.

# 134
  • София
Точки се трупат и от покупки във физ.магазини.На бележката изписва клиентския номер.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт