Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Да, Танче. И от кой магазин е пазарувано също пише.

# 136
  • София
Това е в профила. Мен ме интересува дали касовата бележка с карта е по-различна от тази без карта?

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 22:13 от Таня67

# 137
А, не знам това. Отдавна не пазарувам без карта.

# 138
Скрит текст:
Това е в профила. Мен ме интересува дали касовата бележка с карта е по-различна от тази без карта?

На бележката под начина на плащане излиза H&M клубна карта и номера. Логично няма да има такъв, ако не е маркирана. Ако пък е,  няма да може да имате претенции да добавят точките . Пишете им да ги добавят. На тази бележка съм маркирала картата.  Имах случай на две не маркирани бележки и бяха на поне 4мес. Добавиха ми точките.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 22:31 от •mimoza•

# 139
  • София
Много благодаря, Mimoza! Hug

# 140
Леле, момичета, наистина промениха и приложението. А, как харесвах предишната му визия и функционалност. Сега определено наподобява Зара (хич не й харесвах нито сайта, нито приложението). Още не съм го разцъкала детайлно, за да видя дали все пак има някакво подобрение.
Много ми харесваше на ХМ като можеше да си избереш дали да гледаш само продуктите. Беше много удобно.

# 141
Телефонът на НМ е безплатен, та викам да си изразим мнението масово. Аз не мога да му свикна и  изобщо ме дразни, няма и да се пробвам повече .Преди,  дори и да не купувам нещо и да ми трябва си разцъквах и набелязвах нещо за следене. Сега умря и това, не виждам защо допълнително да се дразня. То и вече се задръстих, ама...пак си ме теглеше да поглеждам. Дайте да звъним и си искаме старият сайт (аз предимно от компютър за по-удобно гледам )  и приложение.

# 142
Леле, вярно и приложението е променено Sad  Ужасно е...И тия клипчета само дразнят очите..

# 143
# 144
  • Пловдив
Офертата за РД за мен никога не е била атрактива. С нея и без нея - все едно...

# 145
  • Варна
Офертата за РД беше 10% еднократно в рамките на 1 месец. Не е нещо уау според мен Simple Smile

Може да е по-сериозно намаление на един любим продукт например

# 146
fanfanito, звънях по друг повод, но използвах момента да изразя недоволството си от визията на новия сайт. Казаха да напиша имейл и ако има още много други оплаквания, ще върнат старата версия. Може да се пробваме с колективни усилия и дано даде резултат.

# 147
Цялата тема в БГ Мама протестира! Може списък с никове да изпратим. Blush

# 148
И моите точки са нулирани, още имам -10 за РД, но няма да поръчвам нищо.
Ще чакам някое намаление , то вече май няма -20, максимум -15.

# 149
Кога всъщност нулират точките? Извинете сигурно е писано, но аз не пазарувам много редовно и не следя много точки и такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт