Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 402
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Аз мисля, че писах за моя проблем с "Любими"- още чакам да го разрешат. След актуализацията, точно за намалението, приложението се бъгна и не можех да вляза в "Любими". В момента все още е като Under Construction - пише опитайте по- късно и бутон Refresh, но той не работи. От съпорта ме увериха, че работят по въпроса, имало и други подобни сигнали. Ще видим...
Вчера в магазина на Витошка беше същата постна история с намалените. Ама те се подиграват с нас- щендерите им с "новото" намаление са с 90% пуловери, якета и останали боклуци от зимното намаление. Разочароващо...
От неуважение към тях хич не ми дреме как ще им кръстим темата...No Mouth

# 361
  • Варна
Търсачката в сайта може да не работи, но напишете в гугъл - "HM бг мама" и темата е най-отгоре. / е може да не е най-актуалната тема от тази година, но щом влезеш в сайта вече можеш да се ориентираш.
Аз така ви открих, съвсем без да искам преди време.
В търсачката на бг мама абсолютно никога, нищо не съм открила. в гугъл + бг мама накрая, работи по-успешно според мен (дори когато бг мама е на бг написано Wink )

# 362

Това как да го разбирам?

# 363
  • Пловдив
Разбирай го, като лош гугъл преводач.

# 364
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Момичета, сайтът на Поръчки въобще не работи. Ако от ХМ четат, да го имат предвид Blush
Аз по-късно или утре ще взема да се обадя на съпорта да им кажа.

Получих два цвята дънки от един и същи модел в един и същи размер, има малка разлика в големината. Светлите са по-големи от тъмните дънки. Взех скини модел (ами не мога да отворя поръчките, за да ви ги покажа, на лаптоп съм). Взех боксерките и спортни панталони на децата. Доволни сме, макар че спортните идват леко късички за размера им, но може и такъв да е моделът.

# 365
# 366
Как вземате номера на клиентската карта? То вече никакъв скрийншот не може, копи не може, на лист ли да го пиша?! Thinking

# 367
Някой може ли да сподели от детската серия размери 164 и 170 стават ли за възрастни? То след дъжд качулка въпроса ми, защото вече поръчах един комплект блуза и панталон, но ме гложди. Май сте споделяли, че сте поръчвали от детското. Blush Аз съм 162 см. и 50 кг. Това поръчах:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1266690001.html
Вече и аз не мога да правя екранни снимки. А преди седмица-две ставаше.

# 368
Аз съм 164 и всички дрехи с този ръст от детското ми стават. Дънки имам много, идеални като дължина. Мисля, че няма да имаш проблеми.

# 369
Благодаря, обаче нямаше 164 и поръчах 170. Видях преди това размерите и са ми ОК, ако са верни. Може би панталонът ще ми е дълъг, но ако е само това, не е драма.

# 370
Дойде моята раирана  жилетка с къс ръкав, много симпатична и мека , но твърде къса.
Поръчах зелена рокля, комплекта тениска и клин от по- горния пост и този панталон:

# 371
  • Mostly in my mind
Калитеа, белите дънки с ръб до къде са ти и колко си висока?

# 372
Върнах две поръчки в един плик, получих известие за двете, но ми засега ми върнаха пари само за едната. Това нормална практика ли е?

# 373
Върнах две поръчки в един плик, получих известие за двете, но ми засега ми върнаха пари само за едната. Това нормална практика ли е?
Изобщо не ми се струва да е нормална практика. Тук са писали, че са връщали от две различни поръчки заедно, но не си спомням някой е имал подобно оплакване. Не съм връщала така (не се е случвало да имам от две поръчки в едно връщане), за да кажа и от личен опит. Звънете на съпорта.

# 374
Напълно нормално е. Изчакайте.

Общи условия

Активация на акаунт