Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 391
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Има ли промяна в условията за връщане на стари дрехи?
Имам спомен, че в началото на годината ми изпратиха имейл, че има някакви промени, но съм го изтрила и не помня нищо 🤣 Събрала съм ненужни и се чудя дали да не занеса две торби днес.
Нещо ми се върти, че пишеше, че само лоялни клиенти ще могат да връщат(аз съм), но може и да греша…
Чудя се дали няма да ме върнат с торбите, не ми се разнасят.

# 376
И аз не си пазя мейла, но идеята беше, че вече няма да има хартиени ваучери. Всичко ще става през приложението.

# 377
Дези, 2 торби с по един- два парцала вътре, не повече. Да не вземеш да направиш чистка на гардероба наведнъж 🤭

# 378
Лолита, малко над глезена са ми дънките, като на модела. Висока съм 1.70 м. По принцип не харесвам широки дънки с такава дължина, но тези стоят добре.

# 379
И аз не си пазя мейла, но идеята беше, че вече няма да има хартиени ваучери. Всичко ще става през приложението.

Да, само това е новото.

# 380
Поръчах ги и аз тези бели дънки, да видим дали съм улучила номер и дължина.

# 381
  • Mostly in my mind
И аз поръчах белите дънки плюс този елек. Дано стоят добре.

# 382
Пратили са ми анкета, като препоръка написах да върнат старата версия на сайта.

# 383
  • София
На мен от няколко дни ми е новата, също не ми допада. При предишното ми пазаруване в магазин(да кажем, че беше преди 3 седмици) отново имаше проблем с картата ми, с ваучера… забиваше им касата при всяко сканиране на ваучера ми, около 3-4 пъти я рестартираха…отвисях си. Та тогава момичето ми каза, че изглеждало по друг начин, да не би да не съм го ъпдейтнала и затова да им забива касата. Но си беше обновено, телефонът ми го прави автоматично. Но и при мен пристигна онзи ден.
Аз всеки път им казвам, че е безкрайно досадно да мога да слагам в любими само 50 продукта. Побърква ме това. Две деца имам, мъж…като цъкна няколко анцуга и тениски и почва да ме кара да трия, за да запазв ново.
В сайта на Reserved мога безкрайно или поне не съм ги стигнала все още.

Иначе носих торбите днес-май само това е разликата, вече ваучерите са дигитални.
Два ваучер(за по 1 продукт) и имах и някакъв за 5лв
Купих си дънки от тези новите тип Марина ли се казват…Висока талия, нямат предни джобове, разширяват се и са по-къси. Имат и някакъв шев на крачолите. Слагам скрийншот, че май не обяснявам добре. Аз трудно си харесвам дънки, тези стоят много по-добре на живо, отколкото на снимката.

Една жилетка в цвят бордо, тениска от детската серия с грижовните мечета. За малкото дете две тениски също от онези най-евтините- на ябълки и една с буболечки Grinning
Много съм доволна, още утре ще ги сефтосам.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 23:31 от Дези.

# 384
Тези дънки от преди около 2 седмици ги загледах. На мен /156см/ ще са ми нормална дължина, в най-добриь случай. Но цената не ми допадна, не че всичко вече не е на поне на тази цена, вие на редовна ли ги поръчвате? Тук не сме свикнали много така, та...за това питам? А като размер как са спрямо другите, които имате от ХМ?

# 385
  • София
На редовна бяха с един от ваучерите за 10%
Аз мерих онзи ден, харесах едни много тъмно сини, не знам дали се сещате за вида деним…едно лъскащо синьо и с жълти конци. Навремето бяха модерни 😆 Но в сайта ги няма, а днес ходих в друг магазин и също ги нямаше.
38 размер взех. Например от един друг модел с висока талия, разширяващи се и по-къси съм за 40 . Ето тези

Те са по-тесни, денимът е по-твърд от на Марината, които купих. Същата цена са.
Аз вече претръпнах 😅 Гледам някой ваучер да сложа, поне малко да ми намали от цената. Навремето си спомням, че много харесах едни дънки в Манго, но бяха 80лв. Това ми се струваше много висока цена за дънки…и още ми се струва. Говоря за 2007-а година, например. Бяха си много за тогава. Та тези поне не са 80лв 😅
Имам два чифта wide дълги дънки-сини и сиви, един и същ модел. Купвала съм ги зимата 2023-2024. От сивите взех 38, сините са 40. 40 са ми комфортни, но след ден носене след прането вече са ми малко по-свободни, леко големеят. 38 сивите пък ми стягат и в началото си беше изтезание, като ги носех. Сега е само първия половин час като ги обуя, после са супер. Имам мом дънки също-един модел, два цвята. Един и същ размер са и двата-38, но светлите са малко по-тесни. Както писах-трудно харесвам дънки, като ми допадне някой модел си купувам по няколко цвята 😅
Та всеки модел е различен, даже от един, всеки цвят може да се усеща различно. Затова гледам да им меря дънките Rolling Eyes Нямам им доверие.

# 386
Момичета, харесах едно яке,  на намеление е 83 лв. Дали мога да ползвам някакъв код за да го намаля още малко? Или кодовете са за над 100 лв.? Ако някой има, дали може да сподели на лични. Благодаря!

# 387
Вече не може с талон за дрехи за намалени.

# 388
Не става вече, да Cry
Пробвай да излъжеш системата. Понякога става.
В менюто с прилагане на код, поленцето става сиво.
Влизай и излизай от менюто няколко пъти като цъкаш на ваучера за рециклиране. Понякога намалява така.

# 389
Някоя знае ли от къде през приложението мога да видя това намаление?
Ровя ровя и не намирам никъде намаление🥲

Общи условия

Активация на акаунт