Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
На снимката моделът е по джапанки, в описанието на панталона пише, че е от ефирна тъкана материя, т.е. тънка материя.

# 646
На снимката моделът е по джапанки, в описанието на панталона пише, че е от ефирна тъкана материя, т.е. тънка материя.

Да. Това е добро описание, но ще ми е по-полезно, ако някоя дама го има и от опит сподели.

# 647
  • София
Три поръчки имам от последните 2 седмици, но и на място купувах-панталонки за децата, малкият ме изнуди за един костюм на Пикачу.
Тези блузи поръчах в С...червената малко ми теснее и се чудя дали да я върна.

Тази рокля ми става, М размер е.Може би малко щея скъся, че ми е някаква никаква дължина до коляното.

Това поръчах за едно новородено бебенце, за лятото.За големия син взех суитчър и тениска.
Много е хубаво да пазаруваш за бебе отново Satisfied Особено като не го ледаш 24 часа, а само подаряваш и глезундриш  Satisfied

# 648
Дези, може ли линк за роклята и за средната блуза.

# 649
Три поръчки имам от последните 2 седмици, но и на място купувах-панталонки за децата, малкият ме изнуди за един костюм на Пикачу.
Тези блузи поръчах в С...червената малко ми теснее и се чудя дали да я върна.

Тази рокля ми става, М размер е.Може би малко щея скъся, че ми е някаква никаква дължина до коляното.

Това поръчах за едно новородено бебенце, за лятото.За големия син взех суитчър и тениска.
Много е хубаво да пазаруваш за бебе отново Satisfied Особено като не го ледаш 24 часа, а само подаряваш и глезундриш  Satisfied

Ауу, роклята е супер, но ми се вижда, че горната част е доста около врата, не ти ли дразни това на шията?

# 650
Някой сеща ли се - кога започваха летните намаления? Едвам се удържам за един бански и къси гащи Simple Smile

# 651
  • Бургас
Юни месец, май към края дори.

# 652
Имат много такива рокли и блузи на ниски цени, търсете ги в Рокли/ блузи с драперия или Драпирани рокли.
На мен материята ми идва много спарваща и дебела, иначе са симпатични .

# 653
  • София
Платът е тънък и се нагъва, не опира във врата. Иначе аз съм нервак, не обичам да ме ръби нещо и не обичам поло, например.
Мерих в магазин по-дългия вариант на роклята…но червеното беше изчерпано навсякъде, а тов уж модерен цвят на масло не ми допада за рокля. За потник мога и да го преглътна.
Давам линкове, но сигурни само през телефон сигурно ще се отворят.
Роклята
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1285218003.html
Дългият вариант
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1283258004.html
Блузата

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1283661003.html

# 654
  • Пазарджик
Юни месец, май към края дори.
Миналата година първата ми намалена поръчка е от 12  юни.

# 655
Аз нямам търпение в магазините да пуснат намаленията🫠 там цените винаги са топ! А и днес момчето в еконт ми каза, че съм им най-редовният клиент и ми стана чак неудобно, то не звучи и много добре за мен, финансово да не говорим😄 предимно ХМ взимам, връщам от офиса и те си ме знаят, сигурно тайничко ме наричат "ейчемката"🤣

# 656
Хахахахах… И аз съм все в офиса, предимно пазарувам за децата. Спомням си единия път имах пратка от ХМ и беше само една малка и момчето ми вика само това ли, да не повярва човек 😀

# 657
Днес за лоялни клиенти има това:

# 658
  • София
Ровя два часа, но нищо не можах да сглобя от спортните.Исках къс клин, но не твърде къс и някакъв потник за тренировки. Кафявото не е лошо, но от него почти всичко е изчерпано. Другите са бозави цветове или черно Rolling Eyes

# 659
  • София
Много харесах едни мокасини в НМ и на последната промоция бяха включени и ги взех. Днес ги получих. Стават ми. Обаче подметката силно ме озадачи. И понеже днес вали, а обувките са пролетно-есенни, се зачудих дали стават дори и за лек дъжд. Някой носил ли е обувки с такава подметка?

В описанието пише релефни подметки. Височина 0,8 см. Няма снимка само на подметката. Иначе нямаше да съм толкова изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт