Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
И жирафчето е поскъпнало, вече 60 лв. Close
А за деня на детето - нищо?!?! Confounded

# 721
  • София
И жирафчето е поскъпнало, вече 60 лв. Close
А за деня на детето - нищо?!?! Confounded
Всички плюшени играчки са поскъпнали с по 2-3 лв. Тези от 9.99 лв вече са 12 лв.

# 722
  • Пловдив
Кога се очаква намаление? Знам, че има дами следят и помнят от минали години…

# 723
Гледах си поръчките от миналата година, на 12.06 имам поръчани намалени неща.

# 724
Миналата седмица имаше някакво условие, ако пуснеш поръчка до 30.05, ползваш 15% намаление при следваща. Май беше от определена дата... Някой има ли спомен какво беше точно условието, вече не го намирам, код ли трябва или какво?

# 725
Почивам си малко от непрестанни оферти за дрехи и така ми изтекоха 5 ваучера от зимното намаление. Последния е изтекъл вчера, поне едни очила можех да си взема, с 20% процента наскоро при поръчка забравих да ползвам ваучер и текущо пак изтече.

Чакам вече да пуснат летните намаления

# 726
От 10 юни ще се активира това намаление от 15%, ако сте пазарували в някакъв период на май месец,мисля,че последната седмица на май. Чакам да видя дали ще се активира, защото имам поръчка през тоя период, само дано не се изчерпа панталона, който дебна да поръчам с намалението.

# 727
Благодаря! И аз имам поръчка, но бях забравила от кога трябва да са тези 15%.

# 728
И аз без малко да изпусна един вауер, но в последния момент поръчах този елек: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1230708001.html
Наистина можеше ваучерите да се комбинират с последното намаление, но сайта и приложението не ми допадат и все по- рядко ги отварям.

# 729
Започнали са да лепят червени етикети във физическите магазини

# 730
Има намаление в H&M APP

# 731
Започнали са да лепят червени етикети във физическите магазини
Лелеее, наистина ли, нямам търпение да ида да поровя🥳 Още утре ще ги проверя😁

# 732
# 733
Много красива изглежда на снимката. Не съм я виждала на живо, но повечето им светли дрехи прозират. Освен да има някаква подплата отдолу.
В магазините в The mall и на Витошка има много намалени дрехи. До -50% са някои...май има какво да се намери, съответно и нарът вътре е много. В мола ми направи впечатление, че в мъжкото няма никакви намаления. На Витошка не се качвах до горе, че бързах.

# 734
В описанието си пише, че е без подплата, така че със сигурност прозира.

Общи условия

Активация на акаунт