Също и въртенето, много ми опъва кожата, явно няма място миличкото и бута да си направи.
Днес ще го видя как е застанало, може би крачетата и юмруците са към корема ми, а не към гърба както в миналата бременност и затова се усеща толкова ясно. Различават се стъпало, крак, ръка и ясно се виждат очертанията.
Сигурно в мен е грешката, ако не съм качила достатъчно мазнини по корема, няма какво да омекотява.

Днес помолих съпруга ми да си остане с мен, че и на лекар и тонове ще дойде. Снощи, като се прибра се изплаши как изглеждах…не бях спала от нощните партита на човечето в корема ми, и бях бяла като платно. Вчера ми спряха антистенокардина и магнезия.
Цяла нощ пак не спахме, бебето риташе, будуване, буташе, хълцаше … към 6 се укроти, и тъкмо задремахме, звънна алармата за училище за каката.
Съпругът ми е в потрес, как още издържам. Когато ми пипне корема и усети за какви ритници става въпрос се стряска.
Ще питаме днес АГ хубаво да я огледа, да види да няма я усукана връв, я нещо да й пречи и да протестира. Но 20 часа без почивка да рита и да удря, може да е всичко, но не и нормално.
Да ми потвърди, че няма драма да е естествено, и да даде съвети какво мога да правя, да не преносвам.
Сложих 2 биберона в багажа за всеки случай, няма да натежат.
Сложих и powerbank за всеки случай.
Утре живот и здраве ще мина през моя хематолог, тя е и хомеопат, да ме инструктира какво да си взема за болницата - за рани и за кръвното.
С предното раждане ползвах арника, шевовете се затвориха много по бързо от очакваното. Ще видим дали ще разреши и органичен течен германий за след раждането, и малко калий и магнезии под формата на хомеопатия.
А боли ли те като рита? Аз вече съм в 9-ти месец, бебето и в момента ме рита и бута, то се вижда движението, но никога не ми е причинявало някакъв физически дискомфорт, приятно си ми е да я усещам. Не спя добре от 5-ти месец, но не е заради нея. Сутрин се гушвам, тя си се бие с баща си, а аз си спя.
. АГ очаква да се роди около 1 кг. повече от каката.