Термин Март 2025 г. - Тема 4

• 34 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
На мен първата опция, която ми дадоха беше 14 дни преди термин, втората - за 4 дни преди термина, но това е защото АГ ще пътува в дните между тях. Избрах си 4 дни преди термин в крайна сметка, ще видим дали ще устискам, или ще раждам при заместващия го лекар. Като проучвах лекарите, при които да родя, заместващия го ми беше втората опция и се чудих между двамата, та може би бебката ще бъде дипломатично бебе и ще реши да се появи при другия за мир и баланс 😂😂

# 541
fearless момиченцата съм забелязала, че подраняват и се раждат преди термин. Момчетата по-често са преносени при първо раждане. И на теб малко ти остава Hug

Момичетата със скорошни термини, как сте със контракциите? Снощи ходихме да избираме завеси, не сме се бавили много, след това разходка с кучетата и пак ме почнаха контракциите, болки в кръста, силно натискане на бебето ниско долу. Само дрехите на бебето не бях сложила в багажа и тях сложих. Мъжа ми даже каза, че съм пребледняла малко, мислеше, че ще раждам. Пак си мислех, че до сутринта ще започне , ама не, наспах се хубаво и днес съм добре. Трета вечер имам болезнени контракции и после утихват. Утре съм на тонове, ще помоля лекарката да ме погледне за разкритие.

# 542
За тези които вече са родили-“секцио “с каква упойка бяхте и бързо ли излязохте от нея?
Иначе аз съм с контракции почти през цялото време ,но за сега разкритие нямам.Планувано секцио имам за след две седмици

# 543
Моето секцио е 4 дни преди термин. Надявам се да устискам още няколко дни Grinning

# 544
fearless момиченцата съм забелязала, че подраняват и се раждат преди термин. Момчетата по-често са преносени при първо раждане. И на теб малко ти остава Hug

Момичетата със скорошни термини, как сте със контракциите? Снощи ходихме да избираме завеси, не сме се бавили много, след това разходка с кучетата и пак ме почнаха контракциите, болки в кръста, силно натискане на бебето ниско долу. Само дрехите на бебето не бях сложила в багажа и тях сложих. Мъжа ми даже каза, че съм пребледняла малко, мислеше, че ще раждам. Пак си мислех, че до сутринта ще започне , ама не, наспах се хубаво и днес съм добре. Трета вечер имам болезнени контракции и после утихват. Утре съм на тонове, ще помоля лекарката да ме погледне за разкритие.

Относно контракциите - имам ги от 5ти месец. Естествено, винаги като изляза. Но, не са родови. И кола бутах, не води до родови. Имам си стяганията, но до там, понякога са болезнени, предимно вечер, като се уморя. Имам по много, цялата бременност имах, някои дни са по-малко, но просто не води до раждане и това е. Секс - не помага, ананас - не помага, фурми... и те са мит Grinning Да се ядосам, пак има и пак не помага. От над седмица имам 3 сантиметра разкритие и контракции - не раждам.

# 545
Връщам се пак от тонове, никакво развитие няма. Разкритието не е мръднало, нямам контракции. Както си и мислех - в правилната тема съм, ще е в март месец. 🤣

# 546
The_Black_Hole кога ти е термина? Колко време ще чакате? Аз ти писах по-нагоре, че преносих и двете деца и ме приеха в болницата за наблюдение 3 дни след термин. Но и двете раждания тръгнаха сами с изтичане на води 5 дни след термин. Може да си била с късна овулация.

Rimmona утре ли ти е термина? Нищо не се знае, не е свършил месеца Grinning

# 547
  • София
Привет, момичета!

Казват ли как ви е зрялостта на плацентата?

Доколкото разбрах от АГ вчера, ако плацентата не е готова, няма значение колко интимни контакти, пикантно, ананас, фурми, разходки и всякакви магии правим. И 1000 стъпала да качим, трябвало и плацентата да е готова, шийката да е мека, разкритие поне 2-3 см., тогава има смисъл да се пробват всички опити за предизвикване.

Аз след вчера съм почти сигурна, че бебето е решило да се роди овен. Прегледът за разкритие си беше доста неприятно преживяване, взимането на секрет също, но Слава Богу, всичко е бетон. Нито прокървих, нито имаше някаква динамика после. Че и разходка 5 км направих.

Явно е прав АГ, преносиш ли с първото, съвсем е вероятно и всяко следващо да е така.

# 548
The_Black_Hole кога ти е термина? Колко време ще чакате? Аз ти писах по-нагоре, че преносих и двете деца и ме приеха в болницата за наблюдение 3 дни след термин. Но и двете раждания тръгнаха сами с изтичане на води 5 дни след термин. Може да си била с късна овулация.

Днес, преизчисленият мина преди 5 дни. Вече се плаша и не знам на кого да вярвам Grinning

# 549

Да, ама така си го усещах от самото начало, че ще отиде в март, докато мъжа ми все мислеше, че около 17.02 ще се появи… 😅

П.П. Прегледа ме и с ехограф, водите са в норма, уж бяха паднали по едно време, като тежи 3.700кг… направо ми е лошо. 😀 Тази по фетална морфология ще се окаже права, че второто се ражда два пъти по-голямо (каката се роди 3.6кг). 😆

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 11:43 от Rimmona

# 550
Maze_Girl рано е да мислиш за преносване, нали си за 23-ти март? Има шанс да е Риби Blush Благодаря ти, че си питала пак за раждането. Както ме наплашиха, че ще е бавно раждане, като първото ми, сега явно трябва да бързам и да отида по-рано в болницата Grinning

Rimmona аз пък през цялата бременност имах усещането, че този път ще родя по-рано, моят мъж беше убеден, че пак ще пренося, било им хубаво при мен, съдейки от предните две Grinning Сега имам предчувствие, че ще родя между 5-8-ми март. Да видим дали ще позная Simple Smile

# 551
Аз имам предчувствие за 1-3 март, като аз и баба ми сме на 5ти, та ако вземе, че нацели и тя да е тогаваа, ще е много смешно… 🤣

# 552
Това за второто не важи за мен, първото се роди 3,300кг, второто 3,100 кг. Сега коремът ми е много по-малък от предните две бременности и не мисля, че ще е голямо бебе.

# 553
И моят корем вървеше по-малък, но към края си порасна вече доста и си стана като с първото може би.

# 554
Аз с първото нямах никакъв корем даже на секциото акушерките питаха дали съм за аборт, викам им преносено е с една седмица Grinning и едната женичка викаше аз като легна моя корем е по-голям от твоя Joy тогава родих 2400, сега съм +8 кг почти но само на корем раста долу съм размер S горе сигурно няколко пъти XL малко приличам на глътнала топка номер 5 Close но при мен при следващия и при друг АГ където ходя ми дават много голяма разлика от над 800гр последно, та чакам да видя къде е истината Joy

Общи условия

Активация на акаунт