Термин Март 2025 г. - Тема 4

• 30 463
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Kristal666 честито! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Rimmona логично е да е първо тапата, но аз помня, че като бях за наблюдение в болницата  с предната бременност няколко пъти вечерта усетих намокряне, не беше обилно изтичане на води. Една акушерка ми направи тест и се оказаха води. Чак сутринта падна цялата тапа с кървави нишки, беше доста. А днес беше тапата сигурна съм, без кръв, но не много голямо количество.
Иначе как си? Бебето при теб ли е вече?

# 601
Честито Foret и Kristal🥰 здрави и щастливи бебчета, а с тях и мами🍀

# 602
Kristal666 честито! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Rimmona логично е да е първо тапата, но аз помня, че като бях за наблюдение в болницата  с предната бременност няколко пъти вечерта усетих намокряне, не беше обилно изтичане на води. Една акушерка ми направи тест и се оказаха води. Чак сутринта падна цялата тапа с кървави нишки, беше доста. А днес беше тапата сигурна съм, без кръв, но не много голямо количество.
Добре съм не боли все едно е болезнен цикъл
Бебето ми го докараха за малко и го взеха.
Утре ще е раздвижването и вече бебето ще е при мен

# 603
Kristal666 честито бебче и на теб! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Two Hearts
Явно днес е ден на малките принцеси Flowers Hibiscus

# 604
Силен бебевалеж😍🩵🥹 честито на всички мами и да бъдете здрави, бързо да се възстановите!!

# 605
Значи наближаваш деня и ти вечее, стискам палци. Hug
Да, вече я водиха и даже днес си засука добре и от двете гърди, та съм много доволна. Дано успея поне до 5 месец да я кърмя, като с предното.

# 606
HeartpulseЧестити бебчета, Heartpulse Foret и Kristal🥰  Леко възстановяване. 🍀
Аз днес ходих до ЛЛ, защото от прекарания вирус, имам остатъчна кашлица и лека хрема. Но всичко е наред, изписа капки за облекчаване и Стодал за гърлото.
Минах и тонове, идеални са.
Преди 2 дни имах много високо кръвно 140/98 и спрях солта, увеличих водата и започнах отново разходки, т.к. като бях болна една седмица главно лежах и сега, кръвното се нормализира и падна, от което съм много доволна.

# 607
Честити бебчета на Foret i Kristal.Да са здрави и бързо възстановяване на мамите🌹
Bibi85,стиснати палци,да се случи събитието скоро🙏

# 608
Чеееестити бебчета, Foret & Kristal. Да са ви живи и здрави 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 609
Честито на всички родили!! Бързо възстановяване!! 🥰
Аз днес бях на преглед, тоновете са перфектни, нямам никакво разкритие и като цяло май няма шанс бебето да се появи преди термин.. а остават само 8 дни

# 610
Здравейте, момичета, минавам да се запиша при вас, защото терминът ми беше 25.02, но още съм бременна:)Simple SmileSimple Smile

Втора бременност ми е, имам момиченце на 1г4м и се надявам скоро да се роди и моето момченце. Утре съм на тонове и ехограф. Ходя през ден след термина. Вече стоим в София в очакване на раждането почти 20 дни. Първото бебе го родих в държавна болница в провинцията, но беше много медикализирано и ненужно предизвикано в 38 седмица и затова сега търсих нещо различно и по-естествено, защото дълго време бях травмирана след раждането. Стискам палци на всички майчета в очакване и честито на вече родилите!!!

# 611
Rimmona, честито, да сте здрави и много да се гушкате🥰
Относно силиконовите зърна, понеже в началото процедирах с тях, вземете си размер S, устичката на бебето е малка🍀
Така бързо минава времето... нас ни почнаха вече коликите, липсва ми съня❤️

Те се избират спрямо зърното на каката, а не устата на бебето, за да не стават разрабявания.

# 612
  • София
Честити бебчета, Foret и Kristal !

Да бъдат здрави и много щастливи и да им се сбъдват всички мечти!!!

На вас бързо възстановяване!

# 613
Честито на Kristal и Foret ! Да са ви живи и здрави!🍀 На вас бързо възстановяване! 🥰

# 614
Честито на всички новородени бебчета! Да са ви живички и здрави, да ви носят много щастие и гордост!
Моля, помагайте с добър хематолог за бременни в София! Имам нужда от спешна консултация.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 14:06 от Mimito_75

Общи условия

Активация на акаунт