Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 255

Това е шампоанът, бях го хвалила тук преди време. Само че се води с пъпеш, Дм-ци са го прекръстили. Странното е, че докато е мокра, косата се усеща недобре измита, но на суха коса си е ок.

# 256
Ами то диня е на картинката, затова.
Същият е моят, правилно съм запомнила, че ти го похвали. Hug

# 257
  • Бургас
Ха, сега от пост тук виждам,че има и дезодорант 5в1 на Балеа.
До сега само рол он съм взимала и съм доволна, но ще потърся и дезодоранта.
И моята коса е мазна със сухи краища, но я държа все  вързана и корените й се сплескват още на следващия ден, след като е измита.  И това много ме дразни!
Както и стърчащите ,,антенки,, около ушите и слеопоочията...

# 258
Хубав е и този на спрей 5в1, ще ти хареса. Аз тъй или иначе тях ги вземам да разнообразявам като ми омръзне да търсам с кристала. Та имам и от двете - като ще е разнообразие, да е как си требе Grinning

# 259
От няколко седмици преди да се къпя си слагам от този серум и стоя поне 15 Мин и после се къпя. Не знам дали е от него, но скалпа не се омазнява толкова бързо . Не ми се зарежда в нашето предложение

# 260
  • sofia
Ха, сега от пост тук виждам,че има и дезодорант 5в1 на Балеа.
До сега само рол он съм взимала и съм доволна, но ще потърся и дезодоранта.
Този дезодорант го ползвам от години и е един от малкото, от които не ми възпаляват кожата на подмишниците. Но май и с възрастта тези ми възпаления позатихнаха.
Косата ми все така бързо си се омазнява. Добре ми действа един шампоан против пърхот на syoss със син надпис. Като ми почне сезонния сърбеж го сменям временно с ducray, dercos или нещо от сорта беше. Като бях млада тия сърбежи само с лекарства успявах да успокоя.
За сухите шампоани, точно само за един ден може да спаси положението. На мен евтините ми харесват повече, като усещане върху косата, ама абсурд да запомня кой баш съм взела предния път. Сега знам да не взимам един с розово-цикламен флакон дето беше към десетина лева...ама марката трудно ще се сетя 😂

# 261
И аз да кажа, че справят на Балеа 5в1 е много добър, особено като аромат. Не ми е оставял и бели следи. Уикенда мисля да си взема и рол он.

# 262
Аз пробвах един на сух на Балеа, но някаква лимитирана серия и ми допадна. На следващ талон ще питам за препоръки за сух, сега имам два и не ми трябва нов. А и то талона изтече.

# 263
Да похваля тази паста за зъби:
Скрит текст:

Купих я, когато имаше талон 2 за 1. Да ви кажа доволна съм, чак не очаквах, предвид цената ѝ. Че даже и избелва успешно, по-успешно от някои по-квалитетни марки.

# 264
Аз също съм доволна от пастата за зъби.
Не помня кой я препоръча, благодаря му.

# 265
Ооо пастата за зъби и ние я взехме. За цената си е топ.

# 266
Мислех си, че вече изкупих всички неща от ДМ. Ама на, и за утре си записах препоръките ви от последните страници Wink

# 267
Има ли в ДМ хубави продукти за премахване на кожички по ноктите?

# 268
  • Варна
Има ли в ДМ хубави продукти за премахване на кожички по ноктите?

Аз съм доволна от Eveline в тубичка.

# 269
  • Под Слънцето
Днес загледах това. Става ли? Не сме се  срещали до този момент . По-добър ли е от Ту-бо-фло примерно?

Общи условия

Активация на акаунт