Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
За мен това с миенето на косата много зависи от средата. Например през седмицата, когато ходя до офиса и готвя вечер у нас я мия всеки трети ден, когато не правя тези неща всеки четвърти. Намаляване на омазняването съм усетила и от шампоаните на Биотрейд - Себомакс.

# 241
Измъчих се веднъж близо 2 месеца през които не ходех на работа, инат иначе те ми липсва... Язък за мъките ми, наистина не помага при всеки това.
Но постоянното пипане действително я омазнява за норматив, много трудно се отучих от това но може да се каже че успях.

# 242
  • пустинята Гоби
Аз си мия през ден косата, обичам да ми мирише на хубаво и свежо. От години я боядисвам и все пак е в добра форма. Та, ако честото миене не причинява дискомфорт на скалпа и не се отразява на косата, не виждам причина да не се практикува. С мазна кожа съм, вероятно това помага да нямам проблеми.

# 243
На мен честото миене ми е проблем. Сушене, изправяне, занимавка. Не си харесвам натуралната прическа.

# 244
  • София

Какво ви е мнението за тези сухи шампоани?

# 245
Ползвам втория (6в1). За мен върши работа. Моята коса спокойно я спасява за още 1-2дни.

# 246
Ползвала съм техни но май са променили опаковките нещо, а може и друг вид да съм вземала че те са няколко. Вършат си работата, цената им също е супер.
За мен са на едно ниво техните, тези на Лили и тези на Лидл, буквално не намирам разлика между аналогични. Вземам от който магазин ми е по-наблизо в момента или ако в някой от тях са на промоция. Допадат ми повече отколкото Батист например, дето са хвалени и осезаемо по-скъпи.
Рядко ги ползвам, та чак много богат опит не мога да кажа че имам, но гледам да ми се намира по някой за спасяване на положение понякога. Чак с 2 дни да ми отложи миенето на косата няма как да стане, аз няма и да я изтърпя с 2 дни по-дълго ако вече е била за миене. Но за нещо непредвидено на същия ден биват.

# 247
  • Сливен
Аз съм доволна от сензитив,няма миризма,усещам го лек.

# 248
Щом не е парфюмиран, дано се сетя за него като ми се свърши текущият флакон. Мен ме дразнят че са все някакви много сладникаво  миришещи, а много мразя да омешам различни миризми върху себе си. Това че го ползвам рядко също не помага да го игнорирам лесно, идея си нямам дали околните го усещат чак толкова или само аз си го знам.

# 249
  • София
Ще си взема и двата, особено сега с купона за Балеа излизат без пари.

# 250
  • София
Купона на Балеа изтече.

# 251
  • София
Купона на Балеа изтече.
Да, наистина, сега погледнах, но и без него пак е оферта.

# 252
  • София
Аз ето тази спирала си взех с талона на MAYBELLINE в кафяво и много ми харесва - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-sky- … wn-p30147317.html

Мда, и аз само нея ползвам. Simple Smile

# 253
Някой да е успял в откриването на шампоан за коса с бързо омазняващи се корени?
Аз, но го изкупих всичкия Wink
Nature box с диня
Може ли снимка на този шампоан?  То и ако един продукт се ползва постоянно,косата свиква с него и няма много ефект...
Ще ползвате ли талоните а Ариел,Какво си заслужава? А от Мейбълийн?

# 254
sasi6 от Мейбълийн за мен фаворит е спиралата Sky High

Общи условия

Активация на акаунт