Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 947
  • 739
  •   2
Отговори
# 180
  • Под Слънцето
Ами да, ние винаги сме ощетени и все ни цакат. Бях на гости и в банята там открих душ гел с аромат, който много ми допадна. Прибрах си се във Варна и влязох в ДМ да си купя същият. Ми не - не е. Онзи купуван от чужбина. Този моят не мирише по същият начин, иначе на консистенция го докарва. После забелязах и другата разлика - на онзи пише cocos, на моят , съответно,  kokos.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:34 от TopsyG

# 181
  • Стара Загора
Момичета, с купона за Балеа си взех един балсам/ крем за суха кожа (зимата се боря със сухи ръце и винаги трябва да имат крем). Та отворих балсама и мирише на пластмаса и химия. Не съм го пробвала още, ноо май ще замине в коша.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-universalen-balsam-s-glits … l#dm_bv_container

# 182
  • Под Слънцето
Аз  ползвам GLYSOLID - идеален е за суха кожа на ръцете.

# 183
Феникс, ползвай го за крака, не го хвърляй.
За сухи ръце през зимата препоръчвам чист вазелин. За пети също. Страхотно омекотява!

# 184
Можеш и да го върнеш.

# 185
Някой, ако иска талона на Балеа, нека да ми пише на лично.

# 186
Освен малките отстъпки, мен ме дразни еднообразието на талоните. Все едни и същи няколко марки.

# 187
  • София
РРР, може ли са погледнеш състава на розовата вода какъв е, ако имаш в момента?

Ето от сайта:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/naturalna-rozova-voda- … ska-roza-karlovo/

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:11 от РРР

# 188
  • Сливен

Днешният пазар.

# 189
В Македония в дм има повече марки. По-евтино е навсякъде и нека само пак да не ми кажат, че данъците в Германия са по-високи и затова там цените са ниски. В Румъния какво е обяснението? Просто сме приемани като трето качество. Но па’ богати и всичко тук е такова, ниско качество с тройна цена.

# 190
От кои продукти за къдрава коса сте доволни?
Има ли такива на Балеа?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 22:16 от monii

# 191
На Балеа има ли ББ кремове?
По принцип не се гримирам, и преди време един такъв крем ми вършеше работа при нужда.
Ако няма, може и друго предложение за  марка

# 192
Има, но не съм го пробвала.

# 193
Има, но не съм го пробвала.

Благодаря, ще го потърся като отида.
Аз всъщност не знаех дали все още се предлага такъв продукт 😂

# 194
Излиза наличен онлайн, в приложението би трябвало да излезе и в кои магазини го има. Ако го изпробваш, напиши ни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт