Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Аз такава пудра я слагам с четка. Иначе в ДМ сигурно ще има такива “гъбички”. На Парса или Ебелин.

# 451
Много рядко поръчвам от Shein и не ми се чакат седмици, но ще го имам в предвид. Ще проверя тези марки в нашия DM. Благодаря!

# 452
Такива апликатори има и по левчетата, ако имаш наблизо.

Това ми е любимата гъба за нанасяне на ФДТ:
Скрит текст:

Видях вчера, че имам един спрей с Алое вера, купуван отдавна. Не го намирам в онлайн магазина, някой знае ли дали са му сменили опаковката или вече не се продава? Беше ми супер след епилация, не бях ползвала фотоепилатора от една година, та вчера си го доизползвах. Бих го подновила.
Скрит текст:

# 453
С един серум на Скинциклопедия се разписах само. Мислех и паста за зъби да взема, то всичко разграбено, имаше само от 2 вида по няколко броя, тези, които исках, не.

# 454
  • оттам, откъдето започва България
Аз заради това още първия ден си използвах купона за пастата за зъби. Simple Smile

# 455
Препоръчате ми бързо попиващ и не много мазен крем за ръце. Търся нещо подобно на Avon с глицерин и жасмин

# 456
BULGARIAN YOGURT SKIN Крем за ръце Triple milk - за мен един много добър бюджетен крем за ръце

# 457
Благодаря на момичетата,които ми пратиха и писаха за талони. Няма да ги ползвам,понеже това,което исках на Алверде го няма в нашия магазин.
А тези неща на скинцикло...,къде стоят,май не съм виждала никога тези продукти?

# 458
BULGARIAN YOGURT SKIN Крем за ръце Triple milk - за мен един много добър бюджетен крем за ръце
https://bulgarianfood.co.uk/product/271363/bulgarian-yogurt-skin … lk-75-%D0%B3.html
Този ли е? Къде го има?

# 459
Пролетно цвете,
Този е крема. Аз го имам от абонаментна кутия, иначе съм го виждала в rozichka.com и други сайтове за българска козметика.

# 460
Благодаря на момичетата,които ми пратиха и писаха за талони. Няма да ги ползвам,понеже това,което исках на Алверде го няма в нашия магазин.
А тези неща на скинцикло...,къде стоят,май не съм виждала никога тези продукти?
При нас са на редицата Грижа за лице, до Garnier, Loreal, но нямат отделен регал само за марката, защото са малко продукти.

# 461
# 462
И при нас са при Грижа за лице. Последен беше този с хиалуронова киселина. И там обрано беше. Но аз имам наличности и много не ми се видя атрактивна цената. Миналата година бяха 2 на цената на един, заслужаваше си.

# 463
Много рядко поръчвам от Shein и не ми се чакат седмици, но ще го имам в предвид. Ще проверя тези марки в нашия DM. Благодаря!
А, със сигурност ще имат, просто като попита наблегна на това да е бюджетно и не каза че ти трябва веднага. На мен лично за апликатори ми се свидят съществени суми, те са си консуматив и си и вървят по много че ако се ползват редовно трябва да имаш повече в обръщение - докато едни са изпрани и съхнат, да имаш други в употреба. Тези които използва човек рядко, могат и по един брой да са, там лесно.

# 464
Купих си прозрачната пудра на Bell с талона, на сега й обърнах внимание, че няма апликатор. Може ли така да ги правят! С пръсти ли да я нанасям?! Да знаете от къде да си купя (да не е четка, а като гъбичка)? Най-важното ми е да е евтин.
Това не става ли?

Общи условия

Активация на акаунт