Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За какво се ползва това масло?
За лице и за коса го дават. Аз ще го слагам под крема или самостоятелно вечер вместо нощен крем. Не съм го отваряла още, че съм зарината с мазила за довършване.

# 601
Копче, маслата са последни, не под крема, защото ще го спрат да влезе в кожата, правят филм.

# 602
  • София
Винаги така действам аз. Нищо не се блокира, дори ги обогатявам по този начин. Маслото се добавя веднага върху влажна кожа или напръсквана с розова вода. Така се запечатва влагата в кожата. Известен още като "сандвич" метод. За мен, това работи. Който иска, може и отгоре върху крема да слага. Нямам наблюдения върху този метод. Thinking

# 603
Днес пак ми се падна като вчерашния купон😭
И на мен и на приятелка ни се паднаха същите купони като от вчера. Joy Поне да бяха поне малко атрактивни...

# 604
Изобщо не бях доволна от този крем, вече и като подарък не го искам.

Явно и други не го искат и разтикват на “неустоимата” оферта 1+1 и % 🤣

# 605
Лайфът започна. Дават 3 купона

# 606
  • Пловдив
Интересен лайф. Ще си ползвам талоните с удоволствие.

# 607
И аз го пуснах. Ще видим какво ще ползвам.

# 608
  • Варна
Има ли доволни от този крем?

# 609
  • Пловдив
Интересен лайф. Ще си ползвам талоните с удоволствие.
Извън страната съм, пуснах лайфа, но нямам талони...

# 610
  • Под Слънцето
Веронезе
[/quote] Извън страната съм, пуснах лайфа, но нямам талони...
[/quote]

Предоставям ти своите .  Нп

# 611
  • Пловдив
Извън страната съм, пуснах лайфа, но нямам талони...
[/quote]

Предоставям ти своите .  Нп
[/quote] Благодаря, ще разгледам и ще ти пиша. Просто ми е странно защо се получава така и да информирам другите, все пак идва лятото Simple Smile

# 612
Взех талоните от лайфа, но няма да ползвам никой от тях. От два дни имам и талони от търкане на някакви скетч карти.

Бях поръчала онлайн с доставка в магазин три опаковки от нощния серум за коса. Когато отидох да ги взема, видях, че ДМ предлагат техен колаген. Взех за проба, дали е добър? Доволни ли сте и от протеина на собствената им марка?

Скрит текст:

# 613
  • Пловдив
Взимала съм от първия протеин, но с вкус ванилия. Не останах очарована и не повторих. Аз го разтварям във вода в спортен шейкър, но сравнявайки с други марки, които съм използвала този не се разтваря особено добре и шейкът не става гладък, а има леко брашняна консистенция, ако мога така да се изразя. На светлинни години е от Biotech, примерно. За влагане в рецепти става, аз така го изразходих. С уговорката, че съм го купувала преди 2 години, сега може и да са го подобрили.

# 614
Взимала съм от първия протеин, но с вкус ванилия. Не останах очарована и не повторих. Аз го разтварям във вода в спортен шейкър, но сравнявайки с други марки, които съм използвала този не се разтваря особено добре и шейкът не става гладък, а има леко брашняна консистенция, ако мога така да се изразя. На светлинни години е от Biotech, примерно. За влагане в рецепти става, аз така го изразходих. С уговорката, че съм го купувала преди 2 години, сега може и да са го подобрили.
Абсолютно съм съгласна с това мнение относно протеините. Категорично не на тези протеини.

Общи условия

Активация на акаунт