Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Кои от маските на missha препоръчвате?

# 616
Покупка на протеин от ДМ не бих повторила.
 Купих на тяхната марка Sportness протеин със солен карамел, както и протеинови барчета.
 Протеинът разтварям с ядково мляко както обикновено правя и с други марки.
Е, няма такава гадост. Отровно сладко.
 Протеиновото барче не съм очаквала да ми хареса, защото купешките по веригите имат един послевкус, който не харесвам, та не ми харесаха ДМ-ските.
Единствените барчета, които съм уцелила без този вкус накрая, са на gymbeam от женската им розова серия pink.

# 617
Скрит текст:
Интересен лайф. Ще си ползвам талоните с удоволствие.
Извън страната съм, пуснах лайфа, но нямам талони...
[/spoiler]
Аз съм получава талони дори и извън страната, обаче веднъж забравих за часовата разлика и го изпуснах.

# 618
Благодаря ви!
gymbeam скоро имаха голяма промоция, бяха ме заляли с рекламни имейли, не отворих нито веднъж сайта и сега малко съжалявам Grinning

# 619
  • Пловдив
Има нови талони в приложението. От тях също ще се възползвам.

# 620
Хванах го лайфа, ще видя какво ще ползвам. Ще купувам нокторезачка за ММ на Parsa и чакам да ми се падне талон от скреч детелинката. Засега само Cocosolis, който подарявам.
И аз с питане за азиатските маски - някоя, която става за мазна кожа?

# 621
Ако говорите за шийт маски, аз съм с мазна кожа и харесвам маските на Миша. Тази със зелен чай е подходяща. С краставицата е прекалено напоена и направо ми се разтича по лицето. Shea butter я избягвам, страх ме е да не ми запуши порите.
Тази на Skin 1004 също е хубава

Благодаря за мненията за протеините, и аз им се чудех, но ще пропусна в такъв случай.

# 622
Пак ми се падна Trend it up.

# 623
Водещата на снощния лайф много ми прилича на Фийби от "Приятели" Smiley
Ще разгледам на живо ББ кремовете на Миша, за да преценя дали има подходящ цвят.
Ще взема със сигурност и от лепенките за пъпки. Преди време похвалих много и тези на Балеа. Ще пробвам и тези (основно тийн-а), доста повече са като бройка.

# 624
  • Пловдив
Скрит текст:
Интересен лайф. Ще си ползвам талоните с удоволствие.
Извън страната съм, пуснах лайфа, но нямам талони...
[/spoiler]
Аз съм получава талони дори и извън страната, обаче веднъж забравих за часовата разлика и го изпуснах.
Това ще да е ...

# 625
Знам, че е обсъждано и по спомен можеше, но имам отстъпка за рожденик. Мога ли да комбинирам с тези от лайфа и от играта за 8март? Знам, че можеше, но да споря със служителките искам потвърждение. 😄

# 626
Комбинират се, да. Като ги сложиш в количката в приложението се вижда, че се начисляват и двете отстъпки. И аз така ще използвам за Лореал и за рожденик.  Simple Smile

# 627
Служителките са много зле болшинството, търся си друг магазин обикновено.

# 628
Служителките са много зле болшинството, търся си друг магазин обикновено.
Използвах си талоните на форум Тракия, Пловдив. Сверихме всичко и момичетата се радваха на по-голямата отстъпка. Беше добре заредено и си напазарувах много добре. Имам още един талон за рожденик на сестра ми, която ми предостави картата си, ако не го ползвам, ще го предложа тук с талони от лайфа или играта, както дамата поиска.

# 629
  • Deutschland
В момента имам Миша с лимон и с алое вера. Трудно ги намирам в тукашните магазини обаче. Аз лично съм доволна от всички изпробвани досега.

Общи условия

Активация на акаунт