Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 692
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, талон за тоалетна вода хваща ли артикули на аутлет? Че исках един парфюм и ми казаха, че не може 2 отстъпки? Thinking
Но аз първо питах дали ще го хване? Дали не сбърках?

# 661
  • Варна
Под талона излизат продуктите, за които важи.
Аз не проверих пачовете и се оказа, че не за всичко на Purederm важи. Така че проверявайте.

# 662
Има го

Но е намален 50% и не можело и талон.

# 663
Този парфюм е разкошен. Аз си го купих миналата година ,когато дадоха талони за намаление на парфюми. ☺️

# 664
  • Пловдив
Артикули от аутлета ползват допълнителна отстъпка с талони,  потвърждавам.

# 665
Поръчай си го онлайн тогава.
Омръзнало ми е да се разправям с тези касиерки. Абсолютно неадекватни.
 Щом онлайн талонът се прилага за аутлет продукт, значи може.
Аз сега пробвах с друг парфюм от аутлет секцията.
Намалява се още от талона.

# 666
А, това е идея, благодаря ви! Сега ще пробвам.

# 667
Къде е намален 50%, Дева?

# 668
Преди много време, като имаше брошури с намалени продукти, така ме подведоха, че отстъпката за Рожден ден не важеше за тях. Обаче в последствие реших да пробвам и изненада, на касата имаше още 15% на намалените неща. Сега с приложението е още по-лесно да се види талонът за кое важи и за кое не. Приложението си го ползвам активно, ДМ ми е на една минута, но ми е удобно да си поръчам и само да мина и да си взема торбата.
Щанд на Nyx във Варна има във филиала на Осми приморски, но не беше на 100% зареден.

# 669
  • sofia
Ако не може да се ползва то си пише. Отделно, като е активиран талона и цъкнеш приложението на касата, ще калкулира намалението, иначе няма. Хич не се занимавам с продавачки.

# 670

Велинград.
Обаче в сайта го няма в аутлета.
Ще пробвам утре, с друга касиерка, без да я питам дали може.
Тази ми каза, че трябвало да дава обяснения защо е позволила втора отстъпка. А те нали виждат на дисплея какво е активирано.

# 671
  • sofia
Ама отстъпката не я прави тя на ръка 🤣 Както е въведено в системата, така смята. Ако е въведено грешно или клиента е потърпевш, или фирмата.
Безумно е касиера да следи кой какво купува и какво ще му отчете след маркиране на приложението.

# 672
Пускаш си поръчка за взимане от магазина и хич не се разправяш какво щяла да обяснява.

# 673
Персонала питам само за посоки кое къде е. Често не са наясно с нищо и предпочитат да ощетят клиента, все едно от фирмата ще им дадат медал ако нещо е прекалено изгодно.
Гледайте си приложението, пускайте си поръчките с взимате от магазин и основно си гледайте вашия интерес, защото другите само ще ви ощетят и то нарочно както виждаме тук.

# 674
Ама отстъпката не я прави тя на ръка 🤣 Както е въведено в системата, така смята. Ако е въведено грешно или клиента е потърпевш, или фирмата.
Безумно е касиера да следи кой какво купува и какво ще му отчете след маркиране на приложението.

Мен точно това ме дразни, че гледат какво купуваме и коментират покупките и талоните.
 Аз бях изпратила ММ да купи някои неща.
Ами знаете ги мъжете… Касиерката като го изгледала с тампоните, той се смутил защо го зяпат така и вече не иска да пазарува там Joy

Общи условия

Активация на акаунт