Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да препоръчате чорапогащник? Без на Помпеа,защото ги няма в близкия магазин. 😊Гледах няколко вида,но не мога да се ориентирам кой да взема.

Хубаво ли е верото на Denk  mit?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:40 от ♥ Димяни ♥

# 646
На мен маската на Missha със зелен чай не ми хареса. Със смесена кожа съм, мазна само на носа, но след тази маска чувствах цялата си кожа по-мазна, дори и много сухото ми чело. Явно не е за мен.
Да похваля серума с цинк и ниацианамид на Скинциклопедия, оставя кожата сияйна.
И да питам за парфюмите в ДМ. Може ли да препоръчате някой траен със свеж аромат. Любими са ми Light Blue Dolce & Gabana, Miracle Lancome, Eclat D'arpege. Ще съм благодарна, ако препоръчате нещо сходно леко, но трайно, за да си използвам талона.

# 647
  • Стара Загора
Нещо май има бъг - за трети път ми дава талон за -20% на wet & wild Laughing

# 648
Гостенката в лайфа на ДМ каза, че лист маските не трябва да се оставят да засъхнат напълно на лицето, защото платът започвал да смуче от влагата и ставало обратен ефект. Най-добре било да се държат 10-15 минути и да се отлепят преди да започнат да засъхват. Аз този факт не го знаех, но звучи логично. Твърде напоените маски понякога ги поизцеждам съвсем леко и останалата течност си я ползвам като серум на другия ден, може и под очите, зависи от маската. Много ми хареса маската на Purederm с алое, намалена е сега, но е изкупена навсякъде.

# 649
Скрит текст:
Момичета, някоя ползвала ли е от тези пачове за очи? Гледам пише 30бр ,което за цената си е много изгодно остава и да имат ефект.

[/spoiler]
Ползвала съм последните, не са лоши, обаче от гел пачове виждам повече ефект.
И аз съм попадала на мнения, че не трябва да се оставят шийт маските и пачовете за очи до пълно изсъхване. Изпробвала съм го, заспивала съм с шийт маска Sweat Smile

Димяни, верото на ДМ е хубаво, основно него купувам.
А за чорапогащниците, харесвам на Калцедония, но от Германия си взимам, имаха оферта 5 за 20 евро мисля, ако не е сменена, при нас естествено не се предлага.

# 650
Точно така е с маските, не трябва да се държат да изсъхнат, т.к. ако не се лъжа текстила на маската е оризов и съответно ориза има влагоабсорбираща функция.

Този препарат е топ, особено за цената си. Харесва ми, че не трябва да търкам като луда, намазах оставих за малко, изплакнах с вода и забърсах със суха кърпа. Банята и тоалетната светнаха, също така оставя и някакъв филм явно или нещо подобно, дни след това няма бели капки по трон четата от водата, както обикновено.

Нощния крем много се нагоди с моята суха и чувствителна кожа, взех си втора опаковка с 20% талон за намаление от покупки.

# 651
Могат ли да се ползват два или повече талона при една покупка? Примерно за Missha и Nivea?

# 652
# 653
Добро утро дами и  Честит 8-март 🌹🌹🌹бъдете здрави, и красиви .И един въпрос към вас знае ли някой дали в The mall има nyx козметика 😊?

# 654
Смени си магазина в приложението и виж какво има.

# 655
  • София
Добро утро дами и  Честит 8-март 🌹🌹🌹бъдете здрави, и красиви .И един въпрос към вас знае ли някой дали в The mall има nyx козметика 😊?

Има,да.

# 656
Днес най-накрая ми се паднаха -15% балея профи, ще заредя банята в понеделник. Joy

# 657
Ако някоя от Вас има свободен талон за РД и няма да го ползва, аз бих го приютила.
Нямам рожден ден, но ако си в София в Сити център откриха нов магазин и днес ще има -15% на цялата сметка, ако е над 30лв.

# 658
Мислех че NYX ще са само он-лайн. Някоя дама в Бургас да е забелязала техен щанд в магазин?

# 659
  • Варна
Оползотворих част от талоните. Малко съм неприятно изненадана, че пачовете за очи на Purederm, които взех, не са отразени. Талонът си ми стои неизползван и наистина точно този вид (с центела, зелена опаковка) го няма към талона като продукт, еми много тъпо.
На касата днес дават такива мини-шоколадчета

Общи условия

Активация на акаунт