Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Служителките са много зле болшинството, търся си друг магазин обикновено.
Имам още един талон за рожденик на сестра ми, която ми предостави картата си, ако не го ползвам, ще го предложа тук с талони от лайфа или играта, както дамата поиска.
Ще пазарувам в събота, ако до тогава не е използван талона за РД ще помоля за него,.ще пазарувам и продукти с налоните също. Пиши на ЛС, ако сестра ти се отказва от ползването им.
Аз да попитам, тези пачове как се използват и имате ли резултати?

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 12:57 от Пролетно цвете

# 631
  • пустинята Гоби
Аз си взех от ВВ серумите на Миша. По принцип ползвам ВВ кремовете, според мен серумите са със същия цвят. Взех 25-ти номер, нямаше голям избор при нас. 23-ти номер за моя вкус е много сивкав, другите съм ги пробвала и ми харесват. Покривен е ВВ кремо-серума, общо взето не виждам голяма разлика с ВВ крема, ама що да не дам 2 лева повече като има талон Trollface .

# 632
Точно щях да пиша в темата, защото изпуснах лайфа, а ми трябва измивната пяна на Центела и реших да проверя цената в Bare care, та там в момента с отстъпките е 17 лв. Предполагам и другите продукти на марката са на по-добри цени, винаги има и подарък маска и тестерчета.

# 633
  • Deutschland
Дали тип 550 брашно от ДМ био е подходящо за сладкиши?

# 634
Дали тип 550 брашно от ДМ био е подходящо за сладкиши?
Редовно го купувам. Правя с него мъфинчета, блатове за морковена торта и бухтички 🙂

# 635
Аз предлагам, който иска някакъв талон, да си пише. Всички имаме талони. Не е нужно да се изреждаме да пишем едно и също. Само изключение правят индивидуалните талони като за РД. Тогава е ок някой да пише, ако няма да го ползва.

# 636
Момичета, някоя ползвала ли е от тези пачове за очи? Гледам пише 30бр ,което за цената си е много изгодно остава и да имат ефект.

# 637
  • Пловдив
Имам и ползвам първите показани пачове. Хидратират добре, винаги ги държа до пълното им изсъхване. Цената им е идеална, но реално материята им е като на мокрите кърпички, само че напоена със серум.

# 638
Страхотни са. Имат ефект, особено, когато съм недоспала или изморена.
Ползвам ги от една година и са ми любими.

Момичета, някоя ползвала ли е от тези пачове за очи? Гледам пише 30бр ,което за цената си е много изгодно остава и да имат ефект.

# 639
Аз не съм възхитена, имам тези
Скрит текст:
С първото отваряне бяха почти сухи, не бих казала, че усетих хидратация.

# 640
Парса Бюти ми се падна днес.

# 641
  • Русе
Миналата седмица бяха намалени на 3лв и нещо ,но оранжевата опаковка в Кауфланд. Втирс опаковка ползвам. Освежават ,премахват умората и за мен , толкова, нямам подпухналост и тъмни кръгове,за да очаквам нещо там. Но за тези пари и бройки съм доволна. Като ги отворя ги държа в хладилника и е много приятно , когато са по-хладни. Аз моля за талон на balea professional.

# 642
Аз имам за Балея. Пишете ми да до изпратя и активирам.

# 643
Изпратих ви талон

Миналата седмица бяха намалени на 3лв и нещо ,но оранжевата опаковка в Кауфланд. Втирс опаковка ползвам. Освежават ,премахват умората и за мен , толкова, нямам подпухналост и тъмни кръгове,за да очаквам нещо там. Но за тези пари и бройки съм доволна. Като ги отворя ги държа в хладилника и е много приятно , когато са по-хладни. Аз моля за талон на balea professional.

# 644
Кои пинсети за вежди ще препоръчате, със скосени върхове?
Загубих си моята любима пинсета при пътуване и много ме е яд...

Общи условия

Активация на акаунт