Любители на котки - Тема 204

• 30 680
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Извинявайте за спама, но понеже споменахте образовани котки не мога да не споделя Бела как учи и реве милата. Защото животът не е само мяу мяу😂😂

# 391
🤣🤣🤣🤣🤣
Моето не може да каже мяу, той казва Ме. Много е смешен.

# 392
Между другото и Бела много смешно мяучи, едно като стържене тихо такова, все едно скърца.

# 393
Как си е отбелязала Бела с краче до къде е стигнала🥰, да не си загуби реда😂.

# 394
Доня, с глас се смея на "професиите" на твоите.
По тази логика, нашата е ел. техник, ама няма начин да светнем или загасим лампа и тя да не помага, даже сама обслужва ключа за лампите, навсякъде стига, дори и да няма подход, със скок. Гаси, светва, има няма нужда, и сама.
Иначе и тя, чете и помага с домашните на детето, ама то обикновено се затваря в неговата стая, та рядко й се отдава възможност.

# 395
Нашия още е на ниво първи клас, и толкова му се радваме, че изглежда поумнява и ще мине за втори😂, а вашите вече имат и “професионални квалификации”😊.

# 396
Симба няма професия, но пък си има два роба, които обожава да гледа осъдително и с презрение в случай, че си позволят да издадат някакъв звук докато дреме. 😀

# 397
Бие ли ги? Нашите голям бой ядат, а и атакува станциите, иначе го беше страх отначало, после ги ползваше за транспортно средство, но вече дупарата е голяма и няма място.🤣🤣🤣

# 398
Ние с мъжа ми сме робите всъщност. Рядко ни бие, но напада краката ни често. 😄Мен ме използва за транспорт като го мързи да стане за вечеря. 😂

# 399
Аххахахахаха презрителният фейс е велик

# 400
  • Между гори и планини
А моите може да са необразовани селяни, но са възпитани и на прислугата не посягат 😂 Дори са много възпитани и понякога носят подаръци от улова си. Все пак бедно слуги са толкова нескопосани, че не могат сами да си уловят нищо.

# 401
  • София
Ох, как ме развеселихте 😂😂😂
Мисля, мисля и не се сещам мойто черно чудо какво го влече...
Говори, говори, говори... не млъква, когато съм у дома.

# 402
  • Между гори и планини
Политик е! Много говори и нищо не казва 😂😂😂

# 403
  • София
Политик е! Много говори и нищо не казва 😂😂😂

Само това ми хрумна и на мен... 😂😂😂

# 404
Мислите ли,че Хари е нещастен в апартамента?
Тоест котките,отглеждани само в апартамент,дали са нещастни?Плаче горкия на вратата,стои дълго на прозореца и мяука жално,протяжно...Иначе е здрав,мускулест,храним го и го гледаме много добре,забавляваме се заедно,целуваме го....Но сякаш страда за "навън "😔.Не го извеждаме,много е силен и щур ,и ще ни избяга.Драска ни при слагането на каишката и не си го причиняваме.

Ето какъв е дангалак,като кон търчи иначе😜

Общи условия

Активация на акаунт