Любители на котки - Тема 204

• 30 691
  • 768
  •   1
Отговори
# 375

Като смятах преглед, чистене на зъбен камък и кастриране, стационар за 4 часа, 1000 лв не ми мърдат.  Май в Син кръст ще търся варианти.
[/quote]
Лана, провери Булветклиник. Там оперираха лапа на кучето и кастрираха котето с инхалационна упойка. Зъбите пък извади д-р Мартин Иванов - до Паметника на Левски. Прояви много нежно отношение към животното.

# 376
  • София
Ред, нали ти бях писала когато взех Аш, че ще се прави нов развъдник за бенгали в Търново.
Гледах някакво клипче във фейса и попаднах на развъдника.
Едната им котка е сестра на Аш. Вече била кастрирана.

Имат сладурски бебета Simple Smile

# 377
Сладък тънък черен контур на носленцето.

# 378
Поклонник на Слънцето Nature Sunny

# 379
  • София
Сладък тънък черен контур на носленцето.
Чак сега му обърнах внимание на цвета на нослето Joy
Моя беше обратно. Нослето му беше черно, към годинката започна да изсветлява и сега е така

Нормално било.
Дъщеря ми каза "болен е. Трябва да го водим на ветеринар" Simple Smile

# 380
Черпя ви доволна Бела, която за момент успя да излъже Лъки да се лепне за дупето му. После изяде няколко лапи 😂

# 381
Ха-ха, Бела, мила, и при хората е така! Този, който ти харесваш не те иска и обратното, който те харесва ти пък не го щеш. Grinning

# 382
Тя, милата, само се чуди, как да се лепне до него, да го докосне, да играят, той е на 12 и никога не е живял с котка и е меко казано потресен. Като се приближи тя на половин метър, той още бяга. На тая снимка явно го хвана дълбоко заспал за миг ахах
Поне той вече се храни и държи нормално, спи си отново на любимите места, само е нащрек тя ако се приближи да бяга бързо Grinning

# 383
  • на брега на морето
Идвам да попитам за добър ветеринар и хубава, оборудвана клиника за кастриране и чистене на зъбен камък. За София питам.
Питай в клиниката в Горна Баня. Хубава, модерна и оборудвана.
Добрият ветеринар за мен там е д-р Войчев, със сигурност и другите му колеги са добри, но той лекува правилно Нала и аз много му вярвам.
Като смятах преглед, чистене на зъбен камък и кастриране, стационар за 4 часа, 1000 лв не ми мърдат.  Май в Син кръст ще търся варианти.
Скъпичко е, да. За общ преглед, ПКК, биохимия, капки за очи и витамини ни взеха 200 лв. Но ние преди това бяхме водили Нала при нейния доктор, който ме уплаши до рев и предписа тежък антибиотик и не ни взе пари, та тези 200 лв дори не ги забелязах като разход, много бях уплашена. Бяха едни големи жеги, котката с температура, омърлушена.
Стискам ти палци всичко при вас да мине благополучно.

# 384
Тя, милата, само се чуди, как да се лепне до него, да го докосне, да играят, той е на 12 и никога не е живял с котка и е меко казано потресен. Като се приближи тя на половин метър, той още бяга. На тая снимка явно го хвана дълбоко заспал за миг ахах
Поне той вече се храни и държи нормално, спи си отново на любимите места, само е нащрек тя ако се приближи да бяга бързо Grinning
Дъртьо... вместо да се радва, че такава млада хубавица го желае, той... Joy

# 385
  • София
Томи учи по география:

# 386
  • София
Като стана дума за начетени котки:

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:56 от Cuckoo

# 387
Сина не съм успяла да го снимам в действие. Той не чете. Той е IT специалист. Обича компютри и телефони.

# 388
  • Между гори и планини
Моите са необразовани селяни! Лео е цветар, особено много уважава и продължава да тори около розите.
Чери се занимава с отглеждането на патладжани. Гледа ги в легнало положение в лехите.
Точка е птицевъд и наглежда редовно как са кокошките.
А Памук е от горското стопанство, обикаля района и го наглежда .

# 389
🤣
А Уши ще да е готвач - отваря постоянно хладилника. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт