Любители на котки - Тема 204

• 30 688
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И на Чита дупето често е и със засъхнало. Даже мислех да я водя на лекар, че сме на ваксина март месец и да няма изненади.

# 331
  • Между гори и планини
Ивекс, твоят е кикбоксьор по душа, а моят е рокер с кожено яке , ботуши, татуировки и душа мека като памук. Нищо, че е 2 м мъж, котета и бебета е готов да гледа винаги 😂

# 332
Приличат си. 🤣🤣🤣🤣
Твоят съпруг не беше ли американец?
ММ е на половина. 🤣 Страшна комбинация е.

# 333
  • Между гори и планини
Правилно си запомнила 😊

# 334
Браво, да доведеш американец да живее на другия край на света си е чисто постижение.
И ние живяхме доста в България, но мъжът ми отказва да е за постоянно, не може да се адаптира, свикнал е с шума и цирка , който е в Ню Йорк и за него София или Пловдив (където живеем) са скучни градове.
Аз съм адаптивна, мен където ме пуснеш там оцелявам.

# 335
Идвам да попитам за добър ветеринар и хубава, оборудвана клиника за кастриране и чистене на зъбен камък. За София питам.
Днес така ме ухапа и одра на няколко места, че ръката ми се поду и ще я мажа с Гентамицин после. Толкова яростно никога не ме е драл. Не знам защо го направи, малко го гушках и после му разроших тиквата и реши, че ще ме направи на решето.

# 336
Не мога да помогна , Уши е кастриран в Пловдив, но това ще оправи нещата с агресията.

# 337
И на Чита дупето често е и със засъхнало. Даже мислех да я водя на лекар, че сме на ваксина март месец и да няма изненади.

Аз се опитах да я накисна малко в мивката и да я измия, оооооо колко съм грешалаааа. Това 5месечно има толкова сила, двамата с мъжа ми ни направи на нищо от дране и хапане, хем в кърпа я увихме. Не сме свикнали хахахах, Лъки е такъв добричък. Отгоре на всичко и не се изми Grinning

# 338
  • Между гори и планини
Защо не пробва с мокро памуче?
Моите имат изрядна хигиена. Дори и Памук с дългата козина. Едно време и Кети имаше, стара, болна , накрая не полагаше много грижи за козината, но пацули не е имала.

# 339
  • София
Аз ползвах мокри кърпички за котки. Иначе няма шанс Simple Smile

# 340
cardhu, и Линошката е като памук в ръцете на кака и се оставя без възражения да я мачкоти, голяма любов са си.
Ей сега например спи на хамака, появява се кака - избира дрехи за утрешното представление, облича - преоблича и това малкото извива врат не я изпуска от поглед. Ето документирано.

И се успокоява след цАлуФка от кака.😄❤️😻

Ама ми пълнят душата. 😄

# 341
Лусия,  Сина гледа дъщеря ни като божество. Даже се шегуваме, че той е принц, тя принцеса, а ние с мм сме персонал. Но той е най-най-доброто коте. Гушкаме; мачкаме, целуваме. И той идва за още. Тоооолкова много го обичаме.

# 342
Де и моето да беше така...
Мама ни е на гости, тя има алергия към котки, започна якото лапане на хапове, очи червени, нос червен, очите сълзят и новото е, че й излизат някакви дребни пъпчици. Дано хапчетата помогнат, няма как да ограничим Уши в една стая, свикнал е да ходи навсякъде и няма да млъкне.

# 343
И аз имам алергия. Пия хапове и се мия фанатично. Но от Сина не се отказвам.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 08:10 от cardhu

# 344
А той само при нея ходи, снощи е спал в краката й, цяла нощ кихаше.
Тя мама много обича котката, като й звъннахме да кажем когато Топче почина рева като малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт