Любители на котки - Тема 204

• 30 696
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро, ето така пие кафе сутрин ММ Simple Smile

Добър старт на деня - кафе в присъствието на двама психотерапевта - всеки със собствения метод на въздействие! Хубава неделна утрин!

# 361
Тия дни вкъщи беше пълно, ние 6 (броим и котката )с ММ и децата, майка ми и 3 приятеля на ММ от университетските години. 🤣Един от тях си тръгва днес дори със спомен от Уши, одра го яко по ръката, но той си го търсеше , че искаше да го гали. Мамин на нас не дава , камо ли на чужди хора.🤣🤣🤣

# 362
И моето зеленооко момче, той не е гушлив и предпочита да наблюдава от някое високо местенце Heart

# 363
Голям студ навън! -10°С
Дойдохме да нахраним комшийските котки.
Хапнаха топла храна, размразих водата им. Сипах им допълнително и гранула, и консерва.
На сутринта останалата консерва беше замръзнала Sad Водата също.
Добре че го дават затопляне вече, че горките в този студ Sad
Ще им заредя повече гранула. Преди им оставях и пълни купички с консерва, но сега ще пропусна.

# 364
Добро утро, ето така пие кафе сутрин ММ Simple Smile

Добър старт на деня - кафе в присъствието на двама психотерапевта - всеки със собствения метод на въздействие! Хубава неделна утрин!

Шарлот, така е! Едната му е персоналната масажистка, тя го масажира, загрява го и му мърка. Другата му е фитнес треньорката, грижи се за тонуса му, извежда го да се разхожда и подтичва навън на въздух и слънце. Но и двете са психотерапевтки, несъмнено! Simple Smile

# 365
  • Между гори и планини
Не мога да повярвам, Памук и Лео цели 5 минути заедно, Памук се опита да го пооближе, но диването се разигра. Има надежда! Когато Лео толумбата се кротне, ще стане "човек" от него. За сега обаче с Точка са в голяма драма, той я дразни, тя ръмжи.

Чери се наслаждава на гледката

# 366
При нас е добре. 16 градуса, слънчице. Но всички сме си в къщи. Няма желаещи за навън.

Снимката е от преди няколко дни. Сега  мм с детето обработват някакви снимки, а Сина контролира процеса.

# 367
  • Варна
Това сме ние от снощи, голям студ навън, топлим си кокалите ние. Поизрязана е снимката.... беше за дъщеря ми, иска всеки ден да и го снимам и пращам снимки. Simple Smile Снощи каза, че вече е придобил перфектна сферична форма. Simple Smile

# 368
# 369
Две нощи Мишето спа на стола, сложен да скача върху него, за да не цапа стената. И наблюдава камината.

И през деня

# 370
Сещате ли се с какво мога да забърсвам гурелите на Бела освен само с вода? Притеснява ме тоя кафяв секрет всеки ден. Не я сърби и дразни, но не е типично за породата и се изнервям да бездействам. Ветът беше малко дръпнат, нормално било.

# 371
Лайка. Сребърна вода. Няма да навредят.

# 372
Идвам да попитам за добър ветеринар и хубава, оборудвана клиника за кастриране и чистене на зъбен камък. За София питам.
Питай в клиниката в Горна Баня. Хубава, модерна и оборудвана.
Добрият ветеринар за мен там е д-р Войчев, със сигурност и другите му колеги са добри, но той лекува правилно Нала и аз много му вярвам.
Като смятах преглед, чистене на зъбен камък и кастриране, стационар за 4 часа, 1000 лв не ми мърдат.  Май в Син кръст ще търся варианти.

# 373
Лайка. Сребърна вода. Няма да навредят.

Ооо сребърна вода, страхотна идея, мерси. Ще купя

# 374
  • Варна
Котето на комшийката, което идва у нас отслабна, не яде и се носи мирис на мърша. Има обилно слюноотделяне. С какво да му помогна, нямам възможност да го транспортирам и заведа на ветеринар.
Отвори му устата и погледни зъбите.
Веднъж така помогнах на улична котка, като изкарах с пинсета забита костица във венеца. Инфекцията беше малка все още и котката се оправи сама.
Щом мирише на мърша има инфекция. Погледнете какво е положението в устата, зъбите. Помогнете на котката, моля!

Общи условия

Активация на акаунт