Любители на котки - Тема 204

• 30 631
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Утро, радвам се за писанката! Противно на всеобщо приетото мнение, възрастните котки чудесно се адаптират в домашна обстановка и даже ценят това повече от отгледаните от малки глезльовци. Надявам се, че ще уговориш мъжа си. Wink

Да ви кажа вчера какво стана. JoyJoyJoy Сменях си чаршафите. Повдигнала съм матрака, за да пъхна под него долния чаршаф. Дойде време да го пускам и погледнах какво е положението под него. Simple Smile Имаше само една малка котка. Simple Smile С едната ръка държах матрака, с другата хванах котката и го пуснах спокойна. Обаче от едната страна не се намества! Joy Сигурна, че няма други котки, взех да го натискам, защото реших, че се е опрял в рамката. И натискам ли натискам.... Докато не чух драскане. Joy  Оказа се, че Наско се е заврял отдолу, докато ловя Гери. Joy Толкова беше шашнат! JoyJoyJoy

B Петмол има 25% отстъпка на противопаразитни продукти. Току-що поръчах кутийка с големи пипети Nexgard. Добавих и код за рожден ден на домашен любимец и ми излезе 65 лв. Последния път в Гергьовче дадох повече.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 16:08 от Таня67

# 586
Утро, пък на мен ми хрумна и друго, за да пребориш мъжа ти за твоята котанка. Не знам обаче дали би седяла. Изкъпи я, почисти я, нека му мирише на чистичко. Като му се гушне веднъж може пък да се поразмекне.
А с кучето ви как се разбира тя?

То аз казвам да му се гушне, но честно казано... не ми се вярва да го прави често. Това си е твоята котанка. Ти и само ти си главният човек, нейният.
И аз съм така за ПиратЯ. Особено сега като започва да поостарява. (И той е на 10). Само при мен прави номера както си стои да скочи в скута ми и да започне да ми ближе косата, да ми се търка с ушенца и бузки.

Аз пък не знам защо напоследък се улавям, че неволно наблюдавам Ришко и забелязвам някои промени с възрастта в поведението му. Преди беше по-игрив. Сега понякога успява да докопа капачка от бутилка олио и настава големият футбол. Но като цяло по-рядко. Сякаш и в очето му има нещо, което го нямкаше преди. Преди очето му гледаше самоуверено, наперено едно такова. Много хора са ни казвали, че макар с едно фарче, в погледа му има нещо различно, сякаш ще ти проговори. А сега гледа ... ами по друг начин. И ми става малко тъжно от това. Вие има ли ли сте такива усещания, мисли? Но то какво ли питам, те повеччето котаци тук са по-младички.

# 587
Много добре те разбирам за погледа. По погледа на Пуфи познавам кога е време да я водя за инжекция при доктора. Променя се, гледа ме различно. А преди, когато не я лекувах, заради грешната диагноза, също погледа и говореше, сякаш ми говореше с очи, знам че звучи странно, но се усеща.

# 588
Честит празник, дами! Flowers Bouquet
Доволна съм, инструктирам колегите от няколко години да не ми подаряват живи цветя, че вечно са опасани от мъркащия добитък в къщи. Тази година няма какво да пасат.

# 589
Честит празник, милички!

Бъдете здрави, обичани и обичащи! 🌹❤️

# 590
Такива хубави букети скоро не бях виждала! Heart Eyes

# 591
И Линош се овъртя в завивките на кака като цветенце преди малко, ама не ѝ се получи толкова красиво. 😂

# 592
Ето така обича Пиратчето

# 593
И Линош се овъртя в завивките на кака като цветенце преди малко, ама не ѝ се получи толкова красиво. 😂

Cupid Красавец! И погледът, и самият кадър! Перфектно изпълнение!

# 594
Линка е мома Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Да ви разсмея малко

# 596
Показвам си дъската, на която режа мезенца

# 597
  • Варна
Добрее Simple Smile И аз имам нещо котешко свързано с мое хоби Simple Smile Схемата си е моя, чака заедно с доста други вдъхновение да ги рамкирам.

# 598
Пак ни започна проблема с цистита,който е от три години:confused:
Снощи започна да ходи през 10 минути до тоалетната и към 22.00ч и дадох два Цистона,сред половин час се успокои,но в 6.30ч днес пак започна и и дадох още едно хапче,в 14.00ч и дадох още едно,но сега не знам през колко часа и и колко да давам.Мога ли да предозирам.
Всички ветове,които съм питала за Цистон са ми казвали,че не го знаят и ме гледат странно.
Моля някой,който е давал в подобна ситуация или вет му е предписал да ми каже.
На уринарна храна е постоянно,кастрирана на 8 години.

# 599
Цистонът е аюрведическо лекарство. Споко, не си предозирала. Давахме на нашия младеж  сутрин и вечер по половинка, около месец или малко повече. После по половинка 3-4 месеца. Сега е на четвъртинка през ден.

Общи условия

Активация на акаунт