Любители на котки - Тема 204

• 30 622
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Между гори и планини
Чери беше изчезнал за 3 дни и мъжът ми каза - не търси да не намериш нещо което не искаш да видиш. Аз обаче го виках, ама така виках, че Балкана ечеше. Същата вечер се прибра със счупено краче. Лекарите казаха, че много го е боляло и вероятно е лежал, но моите викове и любовта му към мен го е вдигнала. Вътре в себе си го бях оплакала...

# 631
Прочетох някъде наскоро, че помага да се остави тоалетната на котката навън, за да се върне по миризмата. Това обаче би подействало според мен само за изцяло вътрешна котка, която е избягала.

# 632
Дано да стане чудо и да се върне Sad

# 633
И аз се моля и надявам на чудо, но живеят на такова място, че човек няма да им помогне. Те ги разгонват и се притеснявах даже някой да не вземе да ги отрови. Ще се надявам и аз на чудо покрай вашите разкази, дано има сили още е жив и се върне. Според мен се отрови с нещо и затова и не се върна. Не знам как намери сили да изчезне, но да се върне не, затова и си мисля, че не е жив.
В къща живеят, да. Бях го прибрала и отделила в една стая другите да не ходят при него да не им стане и тях нещо. И аз със страх какво ще чуя разпитах съседите, но никой не го е виждал.

# 634
Морковелка, обиколи, викай, приклякай в скришни места - храсти, купчина дърва за огрев...не знам какъв е теренът край къщата. Носи пауч - отворен и го викай. Наистина може да е някъде изплашен и свит. Доста истории се разказаха тук. Нали 9 живота имали (казват).

# 635
Морковелка, от колко време беше болен? Излизащите е добре да са ваксинирани преди всичко, защото по-възможна причина е вирус. Само една котка ми е била натровена и то от вечерта на сутринта зачезна, без да е имала някакви симптоми на болна. На сутринта след много обикаляне и викане я намерих в храстите с трева между зъбите. Извиках тогава един съсед с вет образование да я погледне какво може да ѝ се е случило. Ами повръщала е и е яла трева милата ми Роки. В близост до мястото, където я намерих, видях купчина съмнителни макарони с кисело мляко.

# 636
Добро Утро дами в този пози почивен ден (поне за мен).
Поздрави от моите принцеси.
Пожелаваме Ви много Усмивки и с драскащите (като моите ; ) ) , и с по-дружелюбните, и с котетата, които срещаме по уличките, на които даваме по шепа гранулки. Revolving Hearts и с всички косматковвци като цяло Animal Cat2! Yellow Heart

# 637
  • Между гори и планини
Нощно гушкане на ръката ми

А сутринта, зареждаща разхока от нашето село до съседното, с куч. Да покажа малко селска идилия

# 638
Не е бил болен. Всичко стана изведнъж затова си мисля, че се е отровил с нещо. Ваксинирани са, но за тази година още нямат сложени ваксини. Май месец трябва да им ги сложат. Направо като се сетя и от сега се притеснявам кво ще стане след ваксините. Манди тъкмо се кротна, прибра, заживя си пак у нас, леко започна да се заиграва и с бебето. След ваксината се притеснявам да не се разсърди пак и да реши пак да живее като бездомна месеци наред и за нея само да се притеснявам и терзая.

# 639
  • София
У нас е ей така: 😃

Малко преди това Наско си тръгна. Simple Smile А още малко преди това и аз се бях вместила в едно крайче, като единият ми крак беше на земята поради липса на място на леглото. hahaha hahaha hahaha

Имаше полза от снимката. Simple Smile Видях, че картонът за точене на нокти е за смяна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 12:39 от Таня67

# 640
Поздрави от Блеки Simple Smile

# 641
Сакура 🌸

# 642
Морковелка, нещо ново?

Танче, изглеждат толкова доволни, спокойни, щастливи. Ама все се чудя как успяваш да обичаш толкова много котки наведнъж. И как те не се бият. Едно време когато беше твоят Мъро, сам ли беше или и тогава имахте няколко? Защото сякаш си го спомням, че беше сам.

Аз все си мисля, че мога да обичам само ПиратЯ. Когато се опитвахме у нас да заживее котанката усетих как малка частичка от любовта ми бегло-бегло започна да тече и към нея. Може би затова пиратчето толкова ревнуваше. Ако си спомняте спях месеци на дивана, защото ако усетеше, че съм в спалнята, където тогава обитаваше тя, мяукаше, хвърляше се по дръжката на вратата да дойде и той. И ако случайно го пуснех първата му работа беше да иде да я удари. Ако си спомняте тогава се пренасях в хола и Пиратчето веднага се сгушваше в свивката на краката ми зад мен и заспиваше блажено.
Мисълта ми е, че явно аз съм си само за него и той е само за мен.

Блеки какви бели ноктета показва.

А Сакура, деликатна работа - пообиколи, пийна, нищичко не сбута и ни показа шарени крачета.Simple Smile

# 643
Красавица.
Звучи като Аш.

И той пие вода само от чешмата в банята. Когато слугите не го видят напомня, че някой трябва да му пусне водата.
Смесителят ни е за смяна и ММ иска да вземе такъв, който децата да могат да си пускат сами Joy

Танче, страхотна идилия.

Толкова дълбоко беше заспал...

И една любителка на клипчета

# 644
Най-накрая имахме позволение да кастрираме Хели Simple Smile Случи се днес!
Здрава права и корава Simple SmileSimple SmileSimple Smile Е, като я донесохме вървеше малко като подпийнала  Sweat Smile , но вървеше, беше в съзнание. Simple Smile

Доктора още като я види казва - "Онова коте, което оцеля онези операции (разместени органи +имплант в десният крак)!!!" Много съм горда с нея и най-вече с Доктора Simple SmileSimple SmileSimple Smile Никой не повярва, че оцеля Revolving Hearts Но Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Добре, че си я взехме. Мими сигурно все още малко ни се сърди, че я тормози и й яде от манджата ноооо.  Абе виждам някаква любов в очите им Wink Stuck Out Tongue

Прогресът на милото Хели Revolving Hearts
Скрит текст:
Преди операциите: Окт '24 Revolving Hearts

След операциите: Малко е страшно/неприятно да се гледа оперирано коте. :/ Наистина не вярваха, че ще оцелее..
Скрит текст:

Порастнаха косъмчетата Two Hearts  Simple Smile Дек '24

И сега! Март '25 Почти не куцаща, бяга скача, всичко е топ Simple Smile Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 13:48 от AniNe

Общи условия

Активация на акаунт