Любители на котки - Тема 204

• 30 613
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Мари, аз не помня дали се "похвалих" за коледната ваканция. Закари беше пуснал водата в кухнята и е текла обилно поне три дни, защото на толкова дни идваше жената, която ги наглежда. Та, моите хубустници нямат нужда и от слуги за тая работа.

# 646
  • Между гори и планини
Мамина душичка, герой е Хели! И с такъв голям късмет 🍀❤️

# 647
  • София
Защо ме търсиш, Мъро си имаше другарче Мацо с разлика във възрастта от 1 година. Две години се разбираха прекрасно, но в един момент се скараха. Наложи се да ги разделим. Всеки си имаше по 2 стаи. Ако се срещнеха, се биеха до кръв. И така ... 10 години. После гледахме само Мъро още 4 години. Може би затова си останала с впечатление, че е сам. Не му взехме другарче, защото вече беше доста стар и не искахме да му разваляме спокойствието. А и ние се бяхме измъчили много през тези години. После Наско прие без проблем Киро и Боги, след това Рижко и т.н. Simple Smile Има малко "любезности" между тях, както и тук-там драскотини, но не е болка за умиране. Simple Smile

Браво на Хели! Бързо да се възстановява!

# 648
Водата текла три дни, ама текла в сифона сигурно... Laughing

А у нас преди две седмици една вечер какво заварих в кухнята... Всичко плуваше във вода. Ламинатът целия надут - за смяна. Събуждах синчето посред нощите да събираме вода с кофи. Добре че бях станала до тоалетна, че инак до сутринта целия апартамент щеше да се е наводнил.
В кухнята имаме гъвкав чучур и някой е успял да прескочи мивката, да пусне водата да тече и да бутне чучура да тече извън мивката. 
Естествено после ни лук яли, ни лук мирисали, ама страх... Не смееха да стъпнат във водата на пода.

# 649
Amy, не знам как е текла, но седмица ми трябваше да се усетя, че в шкафа под мивката се събират локви. Беше се измъкнал един маркуч. Явно от силната вода.

# 650
Колко кубика са изхарчили? Моите веднъж цял кубик - от чешмата на терасата. Grinning Ако предишната вечер не беше минавала инкасаторката за водата, нямаше да разбера колко вода е отишла за една вечер.  Laughing Цели 1000 литра вода... Head Band

# 651
Ох, не знам. Не искам да мисля. Тук вода се плаща на тримесечие и се изравнява веднъж годишно. Водомера е под пода на килера под стълбите. Там им е храната и чувалите с тоалетна и други боклуци и трябва да изкарам всичко, за да вдигна пода и да засека.
Ще ми вдигнат сметката за вода за догодина. Те и дъщеря ми😄

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 23:05 от red soul

# 652
Браво на Хели! Голям герой е🥰

Защо ме търсиш, даже не се бях замислила, че може да са черни и те🤣 На пинчерката верно са черни.

Аз също  съм от групата за плащане на кубици вода хвърлени на вятъра, но при мен проблема беше в стара гума на кранчето и минусови температури. Но предполагам, че ви водя в резултата- само едни 55 кубика😬
Двора плувнал, растенията поляти обилно..

В неделя снимах запасите на селската банда.
Големи душевадци се извъдиха. Разбраха, че като ми кажат жално мяу и отварям консерва🤣
Сутрин преди кафето забърквам закуската задължително.

Знам, че не е качествена, но това мога да си позволя за 7 гладни гърла😬
Домашните ядат качествена храна без зърнени и боклуци, но тук бройката е голяма Sad

# 653
  • София

Много е забавна Simple Smile))

# 654
Преди малко ми стана много мъчно. Излязохме с Кас на вечерната ни разходка и съвсем близко до мястото, където преди срещахме Мегчето имаше прегазено котенце на шосето. Представих си, че можеше това да се случи и на Мегчето и много мъчно ми стана и за котенцето. Вързах Кас за един стълб, сложих си две найлончета, с които събирам ако, на ръцете и преместих телцето на котенцето до кофите за боклук. Просто не можех да го оставя там и да минават върху телцето му още коли.

# 655
Ох, като съм засичала такива телца, поне е рядко, дори и не само по шосето, просто нямам смелост дори да ги погледна ... просто не мога.
Такава не жал, даже жал е мека дума. Знаете за какво става дума ... Disappointed
Камо ли да  се приближа и хвана телцето ... Disappointed

# 656
  • София
Вчера разглеждах офертите на Грабо, че си търся ваучер за ГТП и установих, че вече имат раздел за домашни любимци. Вижте на каква торта попаднах. Joy

https://grabo.bg/sofia/torta-za-kotki-026ubh

В последната поръчка от Зооплюс взех някакви намалени консерви на Cosmа. Досега само в темата бях чела за марката. Все скъпи ми се виждат, за да им купувам. Simple Smile Не случайно пишат, че е допълваща храна. Много им хареса, ометоха я за отрицателно време, но малко след това пак бяха гладни. Иначе на вид изглеждаше прекрасно! Направо човек да си я хапне. Simple Smile

Ох, като съм засичала такива телца, поне е рядко, дори и не само по шосето, просто нямам смелост дори да ги погледна ... просто не мога.
Такава не жал, даже жал е мека дума. Знаете за какво става дума ... Disappointed
Камо ли да  се приближа и хвана телцето ... Disappointed
Хубаво, че преди 5 години погледнахме едно такова телце! Дори за малко не катастрофирахме заради него! Сега си е полегнала в другата стая. Wink Преслава от шосето преди квартал Прослав. Wink Блъсната от кола, обаче надигна главичка. Heart Беше въпрос на минути, дори секунди, преди да я доразмажат.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 17:38 от Таня67

# 657
Моите любимци харесват кучешките и котешките консерви от ДМ. И на мен ми се струват по-хубави от тези на Лидл примерно.

Лусито още е вкъщи. ММ от време на време подхвърля да я пускам вече навън, но аз се правя, че не го чувам. Много ми е странно с нея. Тя се чувства като у дома си, както ви споделих. Аз хем искам да е прибрана и така ми е по-добре, хем не съм напълно на 100% заради ММ, защото не бих искала пък проблеми с него. А съм имала много проблеми с него през годините заради животни. Аз си храня две животни навън, но ако го пита човек, той ще ме изкара, че съм направила зоопарк.
Кучето и то се мръщи. Ей, голям темерут това куче, на ММ се е метнало такова. Ревнува  от котката най-вероятно... Надявам се да я "преболедува" скоро и да се нормализират нещата. Защото и кучето ми кара 11-та година и не искам нещо да се депресира и разболее, задето аз реших да дам дом и на котката... Rolling Eyes

И такива размисли...

# 658
В последната поръчка от Зооплюс взех някакви намалени консерви на Cosmo. Досега само в темата бях чела за марката. Все скъпи ми се виждат, за да им купувам. Simple Smile
Аз взимам от супите. Това е леко предястие преди основното ядене Joy

# 659
Купувах супа на фльорцата и нея не одобри. Вчера сутринта ме водИ до шкафа с паучове, говорИ ми и когато й сипах пауч, тя демонстративно започна да яде от купичката... със суха храна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт