Любители на котки - Тема 204

• 30 605
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Защо ме търсиш, така си мечтая да ви се похваля, но за жалост го няма 🥹.
Вече нямам и надежда че ще се върне. Потъна вдън земя. Миличкият ми дано не се е мъчил.

# 661
Морковелка,дано все пак се върне.
На вилата миналата година една от приходящите доведе бебе няколко пъти и после то не се появи повече. Мислехме, че му се е случило нещо, но онзи ден пак дойде, пораснало е и си е добре. Не го бяхме виждали от септември. Още е плахо и бяга, докато майка му си хапва. Не знаем момче или момиче е.

# 662
Нека да ви покажа моето куче Бела и Лусито как свикват заедно.
Снощи като оправих леглата в детската стая и се наредиха.
Нали ви казах, че се притеснявам кучето да не се депресира нещо заради това, че прибрах котката. Че и то ми е старичко и кара 11-та година. На една възраст са. Нищо чудно да са родени и по едно и също време даже.

# 663
  • София
Кити пак си показва бельото:

# 664
Кажи й да си вдигне малко гащите, че така не е прилично Smiley

# 665
  • Дива Индия
Здравейте! Имаме малка котинка, 8 месечна по думите на ветиринара. Прибрана от улицата. Всъщност от пейката пред блока, но това е друга история. Кастрирахме я преди 30 дни. Всичко мина добре. Жизнена е, игрива и мила. Но когато се гушна в нея, все още ми мирише на лекарство. Имате ли идея защо и до кога?

# 666
Кити пак си показва бельото:

Тя си е преродено сурикатче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Здравейте! Имаме малка котинка, 8 месечна по думите на ветиринара. Прибрана от улицата. Всъщност от пейката пред блока, но това е друга история. Кастрирахме я преди 30 дни. Всичко мина добре. Жизнена е, игрива и мила. Но когато се гушна в нея, все още ми мирише на лекарство. Имате ли идея защо и до кога?

Конците биоразградими ли са? Паднаха ли?

# 668
Morkovelka99, мисля те и се моля да има надежда! Гушкам те! ❤️
Много сладка Кити по бельо, така ме разсмя!
utro77, ах каква идилия! Като видя коте и куче заедно иииии се разтапям - дано мъж ти види тази красива картинка, която виждаме и ние и Луси си остане при вас.
Да ви разкажа днес за една малка бамбина  какъв разговор имахме, едва се сдържах да не се разсмея, но се отнесох сериозно към проблема (бамбината е 5 годишна в 3та група) Гледам я унила не ѝ се танцува и я гушкам и тихичко я питам - сърдита ли си на някой, боли ли те нещо или просто днес не ти се танцува, а тя ми казва "нееее тъжна съм, защото котенцето ни е болно". Започвам аз - ай имаш котенце и аз имам как се казва, какво му е, заведохте ли го на лекар. И тя казва едно кратко "да". Казвам ѝ браво значи ще се оправи, сигурно са я прегледали, може и хапчета да са ѝ дали или да са я боцнали ще се оправи, а тя ме гледа ококорено и казва. "Тоя доктор нищо не разбира, нищо не ѝ даде каза само да я гушкам много и ще ѝ мине щото се разгонила, пък по - късно щял да я оперира. Защо ще я оперира нали аз ще я лекувам с гушкане и ще се оправи" Ей хора, бях в ступор и мигах на парцали няма по - логично мислене от детското  и толкова ме забавляват, те приемат всичко буквално, какво им разбира главата от разгонване. 😁
А няма как да ви опиша тъжните очички на това дете, успях да я разсея за да си продължа заниманието, но ме жегна как се тревожат малките душички. 😁
И една Линка за финал.

# 669
  • София
Да се оплача от цени. Оказа се, че в клиниката в Слатина, в която кастрирахме 3 котки, цената е хвръкнала до небесата! В ценоразписа са написали 180 лв, които ми се видяха много, но на място се оказа, че те са само за операцията. Отделно искат още 150 за анестезия. 330 лв ми се виждат прекалено много! Ще търся друго място.

# 670
На мен за мъжко куче в нашата клиника ми взеха 200 лв преди няколко месеца за всичко. То малко е на късмет ако намериш други дали пък ще са добри.

# 671
Сладка дрямка, само двечките с Бижу

# 672
София финасово живее собствен живот, неподчиняващ се на никаква друга логика освет тази, че там са струпани повечето от най-вископлатените хора. Хубаво де, но далеч не всички са такива. Лудост

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 18:01 от Защо ме търсиш?

# 673
Домашните любимци са скъпо удоволствие.

Всичко се качва, бавно и славно. Последната суха храна, 1.5кг взех за 51 лв+. Беше доста по-евтина преди 2м.
Не съм си правила сметка колко на месец харча, но ядат и акат по много Joy

Новият аквариум излезе 350 лв (стъклата) + още 300 лв+ (аксесоари).
Едната лампа е към 50 лв. И не са вечни. Не дай си боже да се напръска с вода Joy Изключвам лампите когато го храня щот пляска с лапи и прави пръски до капака Joy

# 674
  • София
Така е, но само преди месец Доня спомена какви пари е кастрацията в Ловеч. Не може в София да е 3 пъти по-скъпа. Медикаментите и използваната апаратура са с еднакви цени. Дори може би за Ловеч има по-малък избор на доставчици, което обикновено вдига цените. Ветеринарите са учили едно и също, а тези в София оценяват труда си като 3 пъти по-скъп.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:54 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт