Любители на котки - Тема 204

• 30 600
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Миналата седмица на колежка кастрираха женски померан, чистиха му зъбите и му вадиха млечни зъби, които не са паднали. Това за 190 лв. През октомври, в същата клиника, Зара я кастрираха за 120 лв. В цената включиха и 4 обезболяващи хапчета, които да й давам след четвъртия ден.

П.П. Зара е куче, 19 кг.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 21:01 от Dara888

# 676
  • София
Миналата седмица на колежка кастрираха женски померан, чистиха му зъбите и му вадиха млечни зъби, които не са паднали. Това за 190 лв. През октомври, в същата клиника, Зара я кастрираха за 120 лв. В цената включиха и 4 обезболяващи хапчета, които да й давам след четвъртия ден.

П.П. Зара е куче, 19 кг.
Не са софийски цени, нали?

Аз май се ориентирах към Перник. Simple Smile 120 лв с включена упойка.

# 677
  • София
На Томчето му сълзи леко едното око. Хем ми се струва дребна работа, хем ми е притеснено. Почиствам го с уж "специални" кърпички за чистене на очи и уши. Но не ми дава мира. Иначе е добре, все така ни ловува, напада, не яде особено (както всеки ден), мяука като сирена.

Винаги след работа и училище като се приберем:

Скрит текст:
...
Много го гушкаме и целуваме докато започне да ни дере и хапе Joy

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 13:53 от miamim

# 678
О, забравих да споделя, че и на Кас му чистиха зъбния камък докато беше под упойка.
Да покажа и тук Грейси позираща за снимка, че обиновено бяга или се възмущава на моите набези за снимка като завърта глава на другата страна.

# 679
Танче, на 60 км. сме от София.

# 680
  • Между гори и планини
Тъкмо щях да пиша, че ще ви излезе по- евтино да отидете до Ловеч, хем и разходка ще си направите 😊
Аз нямам много време да чета и да се вясвам, ще ме прощавате, че открих градинския сезон и скоро ще живея в градината 🤪

Поздрави от Леонардо, Леонсио и Леонид , тоест Лео белята 😂

# 681
  • София
Тъкмо щях да пиша, че ще ви излезе по- евтино да отидете до Ловеч, хем и разходка ще си направите 😊
Помислих си го, защото баща ми беше от Ловеч и там имам първи братовчедки, с които се виждаме с удоволствие, но ще е мъка за котето да пътува толкова километри.

# 682
  • Между гори и планини
Зависи от котето. Лео спа по време на отиване ( на връщане си беше омагьосан и без това), а от нас до Ловеч са си около 2 часа път.

# 683
Моите няма да издържат пътуване с кола или автобус.
Във влак и автобус не съм ги тествала, но влака ще е една идея по-добре, защото ще се разхождат.

# 684

Ако искаш пиши ми на лични да ти препоръчам в Перник. Нали имам горчив опит, не всички стават.

# 685
  • Пловдив
За пътуването - нашият Луцко хич не харесва да пътува. Аз съм родом от Бургас, от години съм пловдивчанка и лятото ходим в Равда, където имаме къща. Изобщо не му хареса пътуването миналата година, особено отиването. За връщането малко сякаш се беше примирил, но не мога да кажа отново, че беше очарован. Направо се чудя какво  ще правим тази година.

# 686
  • София

Ако искаш пиши ми на лични да ти препоръчам в Перник. Нали имам горчив опит, не всички стават.

Mila, давай, споделяй тук направо, че и ние 8- 9 месеца в Пк живеем. (ако е в разрез с правилата, пиши на лични, моля)
Блеки от 7 години е пациент на Адовет и колкото и да  е скъпо, е по- евтино от тук.
Миналия януари ПКК за Блеки в Бомед беше 120 лв, през октомври в Адовет- 80 лв.
И един спинкотко 😻 (беше се разположил на средата на леглото ми снощи)

# 687
  • София
AnyHr, Мила ми препоръча същата клиника. Wink

# 688
Предвадотелно се извинявам за тежкото съдържание. Повдига ми се от тия хора и бих искала да ви помоля да подпишете петицията за налагане на най-тежко наказание.

Скрит текст:
"Вчера, благодарение на съвместна акция на колегите от КАЖИ и ГДБОП в Перник са арестувани Габриела Сашова и Красимир Георгиев, извършвали серийни убйства и мъчения на гръбначни животни, заснемали и продавали кадрите с цел финансова облага. "

https://www.peticiq.com/477860?fbclid=IwY2xjawJCIDFleHRuA2FlbQIx … QbhqXNGnelxfPWutg

https://www.facebook.com/share/1A2HNiZCWL/ - повече информация

# 689
Подписах. Повдига ми се от такива двукраки. Ми не, не са хора. Кога най - накрая ще видим ефективно осъдени садисти?! 👍

Общи условия

Активация на акаунт