Любители на котки - Тема 204

• 30 247
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Подписах!
Не храня надежди в интерес на истината...,  но много ми се иска такива деяния да не бъдат безнаказани.
Правосъдието и за хора не действа...

# 691
  • София
В случая може и да направят нещо. Не заради петицията, а защото е международно разследване. Дано!

# 692
  • София
Наистина дано!
Ще има протести утре в София и Перник, дано да има повече  хора.

# 693
Извратеняци!
Не бях чула за това. Дано се задейства правосъдието и за хора, и за животни.

# 694
И аз подписах. Това ще им е за цял живот петно, едва ли ще им тежи, но поне цяла България ще ги знае що за бездушни същества са. Много голям гняв изпитвам към такива нещастници. Тази всеобща негативна енергия няма как да не им се отрази.

# 695
А, петно. Да не мислиш, че толкова сбъркани хора ги е грижа какво милси обществото за тях. Те са герои в малката си черна общност. Щото, за тия клипчета, други за плащали да ги гледат. Не са само тия б@клуци човешки за затвор.
По-скоро тия са за съд, щото ако няма търсене, няма да има и предлагане.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 12:46 от red soul

# 696
Що за извратен мозък е това на толкова млади хора, потресена съм! Аз следя всичко, което пускат из нета и моя мозък не може да го смели - лудост? , извратеност? , а още по - лошото е, че има хора на които се изпращат тези клипчета, значи извратеняците са много! На къде върви света?.... И какво ли се чудя, като сега съм се заела с организиране на благотворителни представление за дете в нужда (става въпрос за голямата кака от където взехме Линче) и се срещам с такова бездушие, че думи нямам, но Слава на Бога и добрите хора ги има! И вярвам, че ще успеем!

# 697
  • София
От вчера място не мога да си намеря след като това стана реалност. На всичкото отгоре жената дала живот на едното низше създание е кандидат кметица от политическа партия. Искрено се надявам това да има широк отзвук и да достигне до много хора и тези създания да си получат заслуженото и справедливо наказание. Максимално било 5 години и до 10 хиляди глоба - за мен това е малко наказание, предвид, че са изтезавали животни в продължение на около 3 години.

Що за извратен мозък е това на толкова млади хора, потресена съм! Аз следя всичко, което пускат из нета и моя мозък не може да го смели - лудост? , извратеност? , а още по - лошото е, че има хора на които се изпращат тези клипчета, значи извратеняците са много! На къде върви света?.... И какво ли се чудя, като сега съм се заела с организиране на благотворителни представление за дете в нужда (става въпрос за голямата кака от където взехме Линче) и се срещам с такова бездушие, че думи нямам, но Слава на Бога и добрите хора ги има! И вярвам, че ще успеем!

Тук са намесени и пари, много пари. Тези лентяи вместо да работят честно, са решили, че могат да ги изкарат по втория начин и да водят луксозен начин на живот на гърба на стотици животинки, чиито животи са погубили.

# 698
  • Между гори и планини
Какви изроди и садисти пъплят по земята....
Подписах , потресена!
Сега ще си нагушкам Лео ( само той е вкъщи).

# 699
Аз съм си вкъщи с температура, само за малко излизам с Кас и не мога да се порадвам на хубавото време. Снощи обаче на Мег май й беше студено. Не съм я виждала да спи в това гнездо от месеци.

Май все пак ще й остане белег на нослето от Грейси.

# 700
  • София
Подписах и аз петицията, също разпратих на познати (ако не са я видели). Как живеят тези хора, не знам. Определено имат някакво психическо разстройство, иначе не мога да си го обясня.

# 701
  • Между гори и планини
Четохте ли в темата Звездни компромати за Станка Златева? И тя била подобно същество? Късала глави на живи гълъби и убивала котки и кучета...има и статии публикувани... 🤬🤢

# 702
Че е ограничена и семпла, си е ясно... Но, що за същество си, за Бога, за да отнемеш живота на живо същество ей така, за кеф?!

# 703
Това сега ми попадна. При нас е трудно да бъде направено, но го споделям, все пак.
https://www.facebook.com/share/r/18RxY585xW/

# 704
  • Варна
От вчера давам заето, повръща ми се от тоя садизъм. Подписах петицията, обаче... реално е много куцо написана. Не казва нищо, не призовава за нищо. Толкоз ли нямаше кой да оформи малко по-смислен текст...

Общи условия

Активация на акаунт