Любители на котки - Тема 204

• 30 238
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • Между гори и планини
Ох не знам как ще спя. Един познат във фб беше сложил статия за тия изроди със снимки....  Животинки на прага на смъртта, в шок и ужас! Не исках да ги гледам, защо се мятат така публично! Едното коте приличаше на Чери...
Обаче коментарите на хората ми дават надежда, че това няма да се размине. Разбрали са ги кои са, профили и адресите им са пуснати публично. Оказва се, че прокурорът по делото е приятел на майката на тази иродка...
Не мога да повярвам, че има жени които са способни на такива неща... Аз живея доста изолирано, в моя си розов балон и такива неща много ме потрисат , шокират и ме пращат в паралелна на моята реалност...

# 721
  • София
Аз също не знам как ще спя, снощи не можах, сега пак и ми е лошо.. знам само, че утре със сигурност ще отида на протеста организиран в София. Разпратих петицията на всички, сърцето ми се къса, умът ми не го побира. Дано получат най-тежкото наказание тези и дано всички каквото им желаят да им се сбъдне по 100.

Оказва, че жената дала живот на женското изчадие също била садистка на животни, ето откъде това го е наследила. Постоянно излизат нови и нови неща, искрено се моля да не им се размине, барем повярвам, че в тази страна има работещи институции, които ще си свършат работата. Те ще бъдат обвинени за доста престъпления.

# 722
Заради такива неща съм напът да си махна  фейсбука Sad
Идва ми в повече. Горките животинки Sad
Как им дава сърце, да го извършват това.
Що за болни мозъци са!

# 723
Защо ме търсиш,

Виж какво симпатично нещо съм кликнала в Тему докато дремя и се сетих за теб.

# 724
Сетих се за един документален филм, мисля по Нешънъл джиографик,  за котките. През средновековието в Европа, сега не помня поради каква точно причина, но е някакво суеверие, са убивали котки като са ги хвърляли от някоя висока сграда или кула. Помня че бях потресена. В резултат на тези тъпи суеверия котките естествено драстично намалели, плъховете били в разцвета си и резултата не закъснял- дошла Чумата и разчистила стария континент. Искам да кажа, че рано или късно всичко се връща.

# 725
Да разведря малко, че и на мен ми е горчилка от тези нещастници, охххх и други по - прекрасни думи имам за тях, ама...
Да посрещнем утрото красиво.
Обожавам да се будя с мъркоЛинка 😻

# 726
Защо ме търсиш,

Виж какво симпатично нещо съм кликнала в Тему докато дремя и се сетих за теб.

Скрит текст:
Amy_nka, хехе, много е готино, точно като за него. Никога не съм пазарувала от Тему заради предварителното плащане. Ама сега ме изкушаваш.
O, ама то аз сега видях, че било пръстен. Мислех, че е нещо като статуетка. И веднага щях да я грабна

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 07:50 от Защо ме търсиш?

# 727
Добро утро,
извинявам се за развалянето на темата, но сега чах гледах репортажа за онова същество и нямах нерви да чета нязад в коментарите.
Моля Ви дайте ми/покажете ми къде да подпиша тази петиция за онова, нямам думи да опиша какво отвратително същество!!!!!!!!

# 728
Аз нямам сили да чета и не искам.

AniNe, линк към петицията имаше преди 2-3 страници в темата.

# 729
  • София
Има отделна тема с линк в първи пост.
https://bg-mam.ma/t/1755095

# 730
Не ми се ровеше в тая гадна тема,но не се стърпях – има ли 100% доказателства,че са измъчвали и убивали животинките или е ЕЖК?

# 731
Не ми се ровеше в тая гадна тема,но не се стърпях – има ли 100% доказателства,че са измъчвали и убивали животинките или е ЕЖК?

Гледах преди малко по НОВА точно за тази отвратителна !!!!!!!! , ДА имат доказателства ясни, точни доказателства, снимки, видеа, че го е правила, за удоволствие, с кеф .... Rage.
Но всички се надяват от съда да нея изкарат с прихични проблеми и да се размине без присъда RageRageRageRage

*Затова помолих директно да ми споделите линк за петицията, където можем да подпишем , че сме ЗА максималната присъда относно нея https://www.peticiq.com/477860?fbclid=IwY2xjawJDX_NleHRuA2FlbQIx … lttmuVE1wrAg#sign

# 732
И да има психични отклонения, те са в сферата на сексуалността, което не влияе на дееспособността - т.е. не изключва наказателната отговорност. Просто наказанието, което е предвидено за такъв тип престъпления, е несъразмерно ниско спрямо обществената опасност на деянието. В този смисъл писах, че каквато и петиция да се подпише, законът не може да се надскочи. Ако законодателят предвиди квалифициращи обстоятелства с по- тежко наказание, законовите ткстове ще се прилагат  след влизане на закона в сила - т.е. ще действа превантивно за в бъдеще и санкционно при нови случаи на наслие.

# 733
Психични отклонения имат тези, които плащат за такова нещо.
Думи нямам, в потрес съм, а и Чочко има проблеми да ми е прекалено.
Идва ми да ги удуша тези изроди.

# 734
  • Между гори и планини
Днес за кеф животинки, утре - деца и възрастни хора.... Трябва да има закон, да ги съдят и до живот с кеф да лежат зад решетките!

Общи условия

Активация на акаунт