Любители на котки - Тема 204

• 30 671
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Така са табитата, с черна графика около нослето и с очна линия.

А ето го и бебе Теци:

Нослето е доста по- тъмно - не черно, но ръждиво- кафяво.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 07:57 от Шарлот

# 421
  • София
Като са млади и имат енергия, копнеят да излизат навън. Моят котарак ни беше побъркал да мяуче на вратата и няколко години редовно излизаше вечер. Дори съм излизала с него и припкаше след мен, но когато той си прецени. Обърна ли се да го викам - започва да се разсейва.

# 422
Страхотни нослета видях. Само за целуване са!

Нещо интересно да ви кажа. Първо в къщи Чучи и Пуфи свикнаха с Дейзи кученцето, няма проблем. Но първоначално нали беше много страшно и се криеха. Чучи по-трудно свикна, допреди 4-5 дни все още беше сърдита и се криеше. Когато благоволеше да се покаже и да я погаля, цялата и козинка беше наелектризирана. Тя и без това е по-дългичка и космите се наелектризираха и щръкваха, докато я галя. Допреди два дни, когато окончателно прие кучето, не го счита за страшен звяр от който да се крие. И вече не е наелектризирана. Дали това се получи, заради стреса? Само така си го обяснявам.

# 423
  • Между гори и планини
Ще чакаме снимки на котки с кученце 🥰

# 424
Веднага 😀

# 425
  • София
Един "изцапан" нос, зет ми се бъзика, че търкал, но не успял да го изчисти:

# 426
  • Между гори и планини
При мен е скука. Един с чисто черен нос и трима с розови муцуни.

# 427
  • София
Един "изцапан" нос, зет ми се бъзика, че търкал, но не успял да го изчисти:
Ние така къпахме 2 пъти Богдана, защото челото ѝ сивееше. Помислихме, че не сме я изкъпали добре. После се оказа, че челото е по-сивкаво оранжево. Joy

# 428
Шоколадчето е бонбон. Освен много сладък, изглежда и добър и сговорчив.

# 429
Бях споменавала и преди, че Мими обожава да си набутва главата в нещо докато спинка Smiley
Този път бяха стпалата ми Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

А Хели не мога да повярвам, че кротуваше и ми позволи да и направя фотосейска Simple Smile Revolving Hearts

# 430
Ушатото да стои така абсурд.
При нас е Instagram vs reality 🤣🤣🤣🤣

# 431
Ето и Сина. Първа снимка, когато го взе мм. И сега.

# 432
Ушаците. 🤣🤣🤣🤣😻🥰

# 433
  • Бургас
Здравейте, приятели!  Отдавна не съм се появявала,  но живота ни раздухва в разни посоки...
Имам котарак, кастриран, на около 3,5 години (той е от онези четири, които прибрах с изхвърлената майка), който преди 4 дни беше в клиника защото имаше кристали в пикочния мехур и не можеше да пишка. Върнаха ми го, давам още АТ и хапове за уринарния тракт, но не се храни. Дали може да е от стрес? Пие вода, мие се, но не яде. Нищо. Снощи яде пастичка трикси със сирене малко. Не знам какво да направя...

# 434
Давай Цистон. Ще се оправи котачето, да мине стреса и всичко ще си дойде на място. /Той е колкото нашия Сина. И у нас минахме през клиники, защото не можеше да пишка./

Общи условия

Активация на акаунт