RYANAIR - 28

• 38 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е как какви са - платила съм за втори кабинен багаж и имам право да го взема в кабината.
Плащайки се съгласяваш с условията им в които е описана и тази ситуация.

# 196
  • Наблизо
Тъпото е,че лоукостовете не предупреждават,че ще слагат багаж в трюма заради претовареност.
Луфтханза го прави и аз например си преценявам дали да сложа или не и ако слагам,взимам и вино например или друг забранен в кабинния багаж предмет.

# 197
Тъпото е,че лоукостовете не предупреждават,че ще слагат багаж в трюма заради претовареност.
Луфтханза го прави и аз например си преценявам дали да сложа или не и ако слагам,взимам и вино например или друг забранен в кабинния багаж предмет.

Има една малка подробност, че ГСБ в повечето случаи го вземат след като излезеш от гейта, та трябва да е минал на скенера и няма как да се носи бутилка вино в него.

# 198
Здравейте, налага ми се да променя датата на раждане на един от пътниците. Първоначално е обозначен като възрастен, а всъщност е дете на 10 г.  Стигам до последния бутон "Потвърждаване" и почва едно безкрайно въртене. Опитвам се да се свържа с чата на Rayanair, но и там бутонът върти вече почти час. Имате ли идея как бих могла да се справя?

# 199
С чакане да се включат от чата. Няма друг начин.

# 200
Чата, ама искаш да говориш с човек. Или по телефона.

# 201
Въпросът ми е отчасти по темата:
На летище София, Терминал 2 ако още не е изведен изхода на таблото можеш ли да минеш проверките и да изчакаш вътре докато се изведе на табло изхода? И вътре има табла нали?
Хората са чекирани онлайн, имат ръчен багаж и приоритет, но има на таблото само гише за чекиране, но не и изход. Полета им е в 15:40. Вероятно са много рано.
Благодаря!

# 202
На летище София, Терминал 2 ако още не е изведен изхода на таблото можеш ли да минеш проверките и да изчакаш вътре докато се изведе на табло изхода? И вътре има табла нали?
Хората са чекирани онлайн, имат ръчен багаж и приоритет, но има на таблото само гише за чекиране, но не и изход. Полета им е в 15:40. Вероятно са много рано.
Благодаря!
Разбира се, че може. Табла има навсякъде.

# 203
  • София
Благодаря!
Може да влезнат. Табла на всякъде. Не е нужно да чакат да се изпише гейта.

# 204
Трябва да се гледат таблата, защото понякога сменят изхода дори след като е обявен.

# 205
Задължително трябва да се гледат таблата, понеже се случва смяна на гейта.
Най-често в Мюнхен ми се е случвало.

# 206
  • София
Здравейте! Имаме планирано пътуване с Ryanair - аз, мъжът ми и двете деца - на 10 и 13. Като купувахме билетите взехме за мен и малкото дете място (както е изискването), но за съжаление ми предстои операция на коляното няма да мога да пътувам. Въпросът е - проблем ли е това ако пътуват само тримата? Малкото дете, чисто формално, остава без придружител в самолета. Има вероятност на мъжът ми сестра му да отиде с тях, но сигурно ще си купи нов билет, защото смяната на името три пъти по-скъпо от нов билет...

# 207
  • sf
Не виждам проблем. Просто бащата ще седне на вашето място. Билетът така или иначе е платен и пари няма да ви върнат.

# 208
То не е задължително един възрастен за всяко дете, трябва да има един възрастен за всички деца.
Само че така както сте взели само две места вероятно другото дете ще е отделно. Според мен дете на 13 няма проблем да лети отделно, моите са на 13, ама всякакви има.

# 209
  • Наблизо

Има една малка подробност, че ГСБ в повечето случаи го вземат след като излезеш от гейта, та трябва да е минал на скенера и няма как да се носи бутилка вино в него.
Това имах предвид.Луфтханза предупреждават с мейл един-два дни предварително,че може да чекирам безплатно заради претовареност.
Лоукостовете не го правят нарочно,да не се минат случайно.

Общи условия

Активация на акаунт