RYANAIR - 28

• 38 469
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Променен ми е часа на полета. Не съм получила още мейл. Ако ме устройва промяната трябва ли нещо да потвърждавам?
Не намирам нищо в общите условия при такъв вариант.
С колко е променен? Имаше нещо, че за по-малка промяна не изискваха никакво действие.

# 376
  • София
При нас часът се промени с 20мин, не съм получавала известия на мейла. Вече се и чекирахме онлайн, надявам се, че това значи, че всичко е наред?

# 377
  • Milano
Променен ми е часа на полета. Не съм получила още мейл. Ако ме устройва промяната трябва ли нещо да потвърждавам?
Не намирам нищо в общите условия при такъв вариант.
С колко е променен? Имаше нещо, че за по-малка промяна не изискваха никакво действие.

С час и половина.

Благодаря на всички за отговорите!

# 378
Ако е малка промяна не се иска, 1:30 е малка. И избор за смяна и отказ нямате.
За столчетата, зависи колко са големи децата, има едни столчета, които се носят като раница, аз ползвах такива доста години. Trunki boostapak например.

# 379
  • София
Ако е малка промяна не се иска, 1:30 е малка. И избор за смяна и отказ нямате.
За столчетата, зависи колко са големи децата, има едни столчета, които се носят като раница, аз ползвах такива доста години. Trunki boostapak например.

Малки са столчетата, седалки без облегалка.

# 380
  • на малък остров в океана
На мен скоро ми промениха часа с 1 час и имах имейл да потвърдя промяната. Но нямам идея колко време преди да пратят имейла са направили промяната.

# 381
  • София
На мен скоро ми промениха часа с 1 час и имах имейл да потвърдя промяната. Но нямам идея колко време преди да пратят имейла са направили промяната.
Вероятно е новост това.
При мен в такава ситуация е било просто уведомителен мейл без бутони и линкове в него. И ми стана интересно - Ако не потвърдиш какво се случва? На теория нищо не би трябвало да се случи.

# 382
  • на малък остров в океана
Ето какво ми писаха.

Нямам спомен дали имаше опция да откажа. Беше преди месец. Надолу в имейла продължава с новите часове на излитане и кацане.

# 383
Еми то трябва да пише, освен accept ако няма друго значи няма.

# 384
Отдолу под новите часове пише accept flight change. Скоро ми изместиха часа на полета от Виена до София и ми пратиха мейл, в който е написано така.

# 385
  • София
Така имат доказателство, че са ви уведомили.

# 386
  • Milano
На мен такъв мейл още не са ми пратили, но до полета има доста време.
За сметка на това ми пратиха друг, не помня да съм получавала подобен.
Най-отгоре резервацията с новият час и заглавие "имате ли въпроси по вашата резервация".
Под нея ЧЗВ - какви документи са необходими, как да я управлявам и т.н.

# 387
Реджи, и аз получих такъв мейл и ходих да гледам резервацията да няма промяна, но не.

# 388
Не мога да намеря официална информация на сайта на Райън - може ли да си носиш възглавница за врат, като съм само с една раница...някой да помогне?

# 389
  • София
Не мога да намеря официална информация на сайта на Райън - може ли да си носиш възглавница за врат, като съм само с една раница...някой да помогне?
Може.

Общи условия

Активация на акаунт