RYANAIR - 28

• 38 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Ооо, дано тогава Ryan да пуснат, така и така са ми по-симпатични.

# 361
RYANAIR ПУСКА НОВА „ПРАЙМ“ СХЕМА ЗА ОТСТЪПКИ ЗА АБОНАТИ, КОЯТО СПЕСТЯВА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НАД 5 ПЪТИ РАЗХОДИТЕ ОТ €79 НА ГОДИНА
ЕКСКЛУЗИВЕН ДОСТЪП ЗА РАЗПРОДАЖБА НА МЕСТА, БЕЗПЛАТНИ РЕЗЕРВИРАНИ МЕСТА И БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ ВСЕКИ ПЪТ, ПЪТ КОГОТО ПОЛЕТИТЕ САМО ЗА €79 НА ГОДИНА

Ryanair, авиокомпания номер 1 в Европа, днес (понеделник, 24 март) пусна своята услуга „ Prime“ – нова схема за отстъпки за абонати, която позволява на членовете, които летят 12 пъти годишно, да спестят до 5 пъти цената на абонамента за „ Prime “ от €79. Струвайки само €79 за 12-месечен абонамент, ползите за член включват безплатни резервирани места, безплатна застраховка за пътуване и достъп до 12 годишни (1 всеки месец) ексклузивни продажби на места за членове, гарантирайки, че членовете на „Prime“ получават най-добрите изгодни полети през цялата година. Членовете на „ Prime “, които летят 12 пъти годишно, ще спестят до €420 (повече от 5 пъти над €79 абонаментна такса за „ Prime “). Дори членове, които летят само 3 пъти годишно, ще спестят 105 евро – това е повече от цената от 79 евро, за да станете член на „ Prime “.

Ryanair „ Prime “ е ограничен до 250 000 членове на принципа първи дошъл/първи обслужен, така че се регистрирайте днес на ryanair.com сега.

# 362
  • София
Само да се регистрираме ли или да платим по 79Е за начало?

# 363
Моля за инфо-  къде в самолета се намира 34Е, защото на схемата няма такова място, а го получихме след чекиране току -що?

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:16 от pepel_ot_rozi

# 364
  • София
Отзад е това място ,седалка в средата.Предпоследният ред.

# 365
Отзад е това място ,седалка в средата.Предпоследният ред.

Предполагам че би трябвало да е там,  но на схемата са 33 реда и това леко ме учуди- имам ли място или не.
Но да му мисли Раянеър. Simple Smile

# 366
  • София
Там е. Гледаш примерна схема на един от моделите им самолети, но те имат повече от един с различен капацитет.

# 367
Благодаря ви за отговорите! Heart Eyes
Е, значи все пак и моят съпруг ще лети- никак не му се пътуваше и си мислеше, че това ще го спаси.
GrinningGrinning

# 368
Здравейте,
Някой да е пътувал скоро и да са му мерили раницата с която е и да са искали, ако е над см да плаща такса за раницата си?

# 369
  • София
Здравейте,
Някой да е пътувал скоро и да са му мерили раницата с която е и да са искали, ако е над см да плаща такса за раницата си?
Често пътувам. Почти на всеки полет има по някой, който да си плаща за раница или куфар. Моята раница е по-обемиста , късмет не са ме спирали. А моя приятелка си плати, защото беше с раница по-висока.

# 370
И аз летя често и на всеки полет има някой, чиято раница( ръчен багаж) е по- голям от позволеното и си плаща.
И не само в България зорко гледат- преди 2 седмици летях Севиля- Брюксел- също оглеждаха внимателно багажа и поне от 10  човека поискаха да се премери в клетката 😊.

# 371
  • Бургас
Аз пък се чудя как още има някой, който се опитва да мине "ако мине" и после реве, че е платил. Ясно са написани размерите, като знаете, че няма да се побере, купете си едно приорити да ви е мирна главата.

# 372
  • София
Здравейте,
Пътувам за Будапеща с две деца. Ще резервирам кола, но не искам да плащам и за детски столчета. До колкото успявам да се ориентирам, мога да взема с мен безплатно в самолета две седалки за кола до 20 кг. Правилно ли съм разбрала?

# 373
  • Milano
Променен ми е часа на полета. Не съм получила още мейл. Ако ме устройва промяната трябва ли нещо да потвърждавам?
Не намирам нищо в общите условия при такъв вариант.

# 374
Здравейте,
Пътувам за Будапеща с две деца. Ще резервирам кола, но не искам да плащам и за детски столчета. До колкото успявам да се ориентирам, мога да взема с мен безплатно в самолета две седалки за кола до 20 кг. Правилно ли съм разбрала?

трябва да можете да вземете столчета, ще ги вземат в багажното
Единственият път когато плащах за столчета под наем те изглеждаха, сякаш са стояли месеци в мазето...

Променен ми е часа на полета. Не съм получила още мейл. Ако ме устройва промяната трябва ли нещо да потвърждавам?
Не намирам нищо в общите условия при такъв вариант.

Хубаво е да си потвърдите, като получите известие ще има възможност. Или от профила.

Общи условия

Активация на акаунт