RYANAIR - 28

• 38 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Днес имам два полета с Раян. Не ми е много натъпкана раницата, ама все стърчи по малко от рамката, та очаквам драми. Обаче имам план- ще си взема в една торбичка най-нужните неща и другите ще им ги оставя. 🤣😆
Ако може да се побере в рамката с малко натискане и прегъване - няма проблем. Реално мястото под седалките е повече от допустимите размери за багаж.

# 556
  • Варна
Днес имам два полета с Раян. Не ми е много натъпкана раницата, ама все стърчи по малко от рамката, та очаквам драми. Обаче имам план- ще си взема в една торбичка най-нужните неща и другите ще им ги оставя. 🤣😆

Миналата седмица имах 2 полета с уизер и 1 с райън. Чета и двата форума за тези компании и към този момент царуваше нещо като паника, че имало строг контрол за багажите, проверки и глоби.... Естествено, че се повлиях от тази информация и тръгнах с една по-малка раница, която отговаря точно на размерите на райън.
ЕЕЕЕ - за моите полети (с уизър - вечерен от Варна и сутрешен от Лондон гетуик) и другия с Райн от Малага (вечерен) - еми грам проверки нямаше, даже нещо повече -пълно безразличие относно багажите, никой нищо не гледаше и всички пътници се бяха накачулили без притеснения с какви ли не чанти. И аз съжалих, че се поддадох на паниката и не взех по-голямата си и удобна раница.
Но моят пост е просто да ви разсмея малко, само споделям  моя опит - не давам никакви съвети, всеки си преценява според собствения си акъл.

Донсита - имам предчувствие, че няма да имате никакви проблеми с вашия багаж. Пишете дали съм добра врачка (ха ха) и как се е получило с двата ви полета.

# 557
  • Beyond the stars
Моята например няма оригинален пълнеж. Даже има допълнителна каишка, с която може да стане и чанта през рамо.

Вашата не е възглавница по същество, а вариант как да вземем повече багаж. Ако искате повече багаж - купувате си такъв.
Възглавниците са надуваеми или със съответния пълнеж, който не е дрехи.

# 558
  • София
Винаги спазвам размера на багажа и кг. Бях свидетел многократно на много грозни караници с други пътници и не бих си го причинила. Когато пътувам за 4,5 дни,ръчния багаж ми е достатъчен,ако е да повече пътувам
С чекиран багаж за да не го мисля,а и да избегна да плащам на летището,което е напълно безмислено. Преценявам си багажа.

# 559
Купих си раница от амазон, която е точно по размерите на Райън, да ми е мирна главата. Че на всичкото отгоре събира и предостатъчно. Служителката само хвърли един поглед да види какво нося на рамото.
Не обичам да влизам в конфликти, особено пък ако видимо съм нарушила правилата, да настоявам на своето. Не е лошо да се научим да ги спазваме.

# 560
  • Glasgow
Ами да, не е ли по лесно да имаме раници/куфари в точните размери, вместо стрес ще мине ли или ще платя. Аз се изненадвам по групите за пътуване какви драми чета ежеседмично, скоро даже бяха снимали служителя дето мери в рамката, обиждаха го, на снимките си се виждаше, че колелата на куфара не влизат, изрично пише в условията, че дръжка и колела трябва да влизат. Това че минали десет пъти преди това с този куфар нищо не значи.

# 561
Купих си раница от амазон, която е точно по размерите на Райън, да ми е мирна главата. Че на всичкото отгоре събира и предостатъчно. Служителката само хвърли един поглед да види какво нося на рамото.
Не обичам да влизам в конфликти, особено пък ако видимо съм нарушила правилата, да настоявам на своето. Не е лошо да се научим да ги спазваме.
Може ли линк към раницата?

# 562
Заповядайте.  Има и други, но тази ми хареса заради множеството джобчета, включително и "таен" на гърба за документите и евентуално карти и пари. https://amzn.eu/d/1lCjLyW

# 563
Заповядайте.  Има и други, но тази ми хареса заради множеството джобчета, включително и "таен" на гърба за документите и евентуално карти и пари. https://amzn.eu/d/1lCjLyW
Благодаря!

# 564
сега гледах един клип как една дама си мери многократно раницата за полет на ryanair. Рамката нямаше предна преграда, съответно нямаше какво да натисне раницата. Разбира се, че раницата ще стърчи извън рамката, защото се накланя напред от тежестта на раницата.
Ето такава рамка от снимката има предна преграда, а в реалността нямаше:
Скрит текст:

# 565
Актуалната рамка я има в първото мнение в темата. Тази е доста стара.

# 566
Значи раницата трябва да се обърне, за да се наклони назад, към "стената" на рамката.

# 567
Миналата година си купих малко куфарче 40/30/20. Събира изненадващо много багаж и влиза в рамката и на Ryanair и на Wizz air. Почти на всеки полет е мерено.

# 568
Morskibriz, можеш ли да дадеш инфо от къде си го взела и евентуално линк?

# 569
Взех го от магазин в града в които живея. Ще потърся подобен в нета и ще пусна линк или ще го снимам когато се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт