RYANAIR - 28

• 38 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Какво следва да се впише като срок на личната карта, след като тя е безсрочна? Изисква се ден, месец, година, но такива няма в картата.

# 541
Произволна дата след края на пътуването се пише.

# 542
Аз винаги пиша датата на издаване като годината е много напред. Примерно +20 години

# 543
И аз .. + 10г. обикновено. Ако датата позволява, естествено.

# 544
Някаква дата в бъдещето. Така или иначе никой не гледа какво пишете, гори да има дата на личната карта.

# 545
  • Бургас
Миналата година специално питах райън дали може да взема такава възглавница, казаха, че може и пътувахме така. После гледах някъде, че разрешават възглавници за път, стига да не са от тези, дето ги пълниш с гащи и чорапи.
Точно за такава става въпрос, че с тези детски размери на ръчната раница става сложно.

# 546
Питайте за всеки случай съпорта да не са сменили правилата, но възглавницата се водеше "personal item" и нямаше проблем.

# 547
Най-вероятно положителния отговор, че може да се вземе такава възглавничка е, ако тя е надуваема.
Иначе има предпоставки за шмекерии като например това, че я напълнят с кюлоти и прочие за да си спестят място в куфара, хаха.Цигански истории.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 07:28 от Versace_Dreamer

# 548
Най-вероятно положителния отговор, че може да се вземе такава възглавничка е, ако тя е надуваема.
Иначе има предпоставки за шмекерии като например това, че я напълнят с кюлото и прочие за да си спестят място в куфара, хаха.Цигански истории.
Не, не е само за надуваема възглавница. И си личи, когато възглавницата е пълна с гащи и чорапи.

# 549
  • Бургас
Ами реално тя, ако не се напълни с нещо(дрехи) няма как да се използва по предназначение. Все нещо трябва да се сложи в нея.

# 550
Ами реално тя, ако не се напълни с нещо(дрехи) няма как да се използва по предназначение. Все нещо трябва да се сложи в нея.
Това " нещо" трябва да е оригиналният ѝ пълнеж, а не част от багажа, който би трябвало да е в раницата/ чантата.

# 551
  • Бургас
Моята например няма оригинален пълнеж. Даже има допълнителна каишка, с която може да стане и чанта през рамо.

# 552
И при райън ер ли има мерене на ръчния багаж?

# 553
И при райън ер ли има мерене на ръчния багаж?
Ооо, и още как! Преди няколко дни гледах как мереха багажа на всеки на полета за Рим. Имам чувството, че вече всяко куфарче е извън мерките на Раян.
Глобяваха дори за милиметри извън рамката.

# 554
  • sf
Днес имам два полета с Раян. Не ми е много натъпкана раницата, ама все стърчи по малко от рамката, та очаквам драми. Обаче имам план- ще си взема в една торбичка най-нужните неща и другите ще им ги оставя. 🤣😆

Общи условия

Активация на акаунт