RYANAIR - 28

• 38 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Ако погледнеш и другите дестинации ще видиш дали е пуснато разписанието

# 676
  • София
Изчакай. Дестинациите за следващия сезон се зареждат постепенно, не накуп.

# 677
  • Берлин
Ако погледнеш и другите дестинации ще видиш дали е пуснато разписанието
Това не ми хрумна изобщо. Благодаря. Някои дестинации ги има, други не. Ще чакам.

# 678
Здравейте! Вече не може ли да се добави само багаж, а трябва да е багаж + запазено място (от Basic надграждаш до Regular), защото ми вдига цената с 25 евро на полет, а билетът в двете посоки е 70 евро?

# 679
  • Свищов
Избираш си само Basic и на следващите стъпки добавяш багаж. Може да пропуснеш това с местата. Аз лично не съм го правила, защото пътувам с детето и няма как, но мога например да не добавя място за ММ, което е платено. Също така може да си избираш и различен багаж на отиване и на връщане. Има една отметка дали искаш багажът на връщане да е същият и тя е включена по подразбиране. Като се размаркира - пробваш всякакви конфигурации.

# 680
# 681
Все си мисля, че бях питала тук, но не си откривам писанията. Та, пак питам. Тротинетка за детето мога ли да взема? И ако да как стават нещата, на стълбите на самолета я взимат и после пак там ли си я взимаме като кацнем, или отива на лентата за багаж?

# 682
Тротинетката няма да е безплатна (не виждам защо да е). Тоест, ако отговаря на размерите си е просто бройка багаж, ръчен или чекиран, като решиш. Това не е детска количка.

# 683
Аз не питах дали е безплатна, а как стоят нещата с тротинетката, ако я взема не като чекиран багаж, но благодаря все пак за отговора.

# 684
Ами просто багаж. Трябва да влиза в размера. Ако не е оръжие, взрив и т.н. можеш да носиш багаж.
На стълбите се взимат неща, които са прекалено големи за да влязат при вас с кабината, но по закон можете да ги превозвате безплатно, защото са помощни средства (детски и инвалидни колички). Тротинетката не е такава, така че я третирате просто като багаж. Ако не отговаря на размера ще трябва да я чекирате.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 18:07 от neuromancer

# 685
  • Melmak
Аз също мисля, че трябва да я чекирате. Отивате си на гишето на чекина и там си я оставяте. После си я чакате на лентата с багажа.

# 686
Трудно ще я опазят, ако просто я чекирате. Опитайте да вместите в сак и преди това обвийте с аерофолио/куфар.

# 687
  • София
Аз се опитвам да видя билети ноември-декември Берлин-София. Но няма такива. Все си мисля, че разписанието за зимните месеци излизаше към края на март. Да не би да са отменили дестинацията? Ако нещо сте чули-прочели...
Аз купих билети за ноември преди два дни.

# 688
Здравейте! Следя един европейски полет, който е 46 евро + 20 за куфарче, вчера куфарчето беше 17. И реших да видя кои са най-добрите дни за купуване на билети от Ryanair, дава ми сряда и четвъртък. Да чакам ли до тогава, с идея, че може да е по-евтин или да купувам? И още нещо, ще задам въпросът и в темата на wizz air. И там следя един полет, който е 211 евро и ми е най-добрият вариант откъм дата и час, но ми идва скъп, куфарчето е + 30 евро. Да чакам ли за по-ниска цена или накрая ще изпусна полета?

# 689
Това за сряда и четвъртък не е ли, че полетите през тези дни са по-евтини?

Общи условия

Активация на акаунт