RYANAIR - 28

• 38 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Това за сряда и четвъртък не е ли, че полетите през тези дни са по-евтини?
Аз го разбирам като "най-добри за запазване" или греша?

# 691
Аз предполагам че като търсенето за тези дати е по-малко (примерно отколкото през уикенда), затова цените са по-ниски. Ама де да знам. Изчакай и ще видиш

# 692
Ами на wizz пък дава, че неделя е най-изгодно ( но разликата била 6%, не е нещо кой знае какво).
Аз предполагам че като търсенето за тези дати е по-малко (примерно отколкото през уикенда), затова цените са по-ниски. Ама де да знам. Изчакай и ще видиш

# 693
Зависи след колко време е полета. Аз лично last minute евтини полети не съм намирала, което разбира се не значи, че няма. Иначе в дългосрочен план има вероятност да паднат цените. Проверете на airhint.

# 694
Не, аз няма да чакам last minute, става въпрос да изчакам до вторник, но пък да не го изпусна или да вдигнат цената.
Зависи след колко време е полета. Аз лично last minute евтини полети не съм намирала, което разбира се не значи, че няма. Иначе в дългосрочен план има вероятност да паднат цените. Проверете на airhint.

# 695
Има изгодни полети и в последния момент - макар и рядко ми се случвало да намирам такива, когато реша да се върна или да тръгна малко по-рано или по-късно от планираното, но не през лятото.

# 696
Ами реших, че няма да чакам за полета за 46 евро, че видях, че се вдигат цените на полетите на съседните дати и показваше, че остават 5 билета на тая цена. Ще следя развитието на тея полети и ако се случва нещо полезно, ще пиша, за да се възползва някой.

# 697
А това с последни 5 билета на тази цена съм го играла. Купувам и после падна цената 😀. Но пак давам съвет да се проверява на airhint каква е вероятността да падне цената.

# 698
Еми то е за такива като мене тея финтове 😅 Ама ми е свързано със събитие и затова. Вчера пробвах да ползвам airhint, за да разбера дали ще падне полетът на wizz, а то ми казва, че не намира такъв полет 😅 Ооо, сега проверих, дава ми 85% вероятност да падне, може ли да разчитам?
А това с последни 5 билета на тази цена съм го играла. Купувам и после падна цената 😀. Но пак давам съвет да се проверява на airhint каква е вероятността да падне цената.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 18:48 от anmasu

# 699
Пробвай и ще споделиш 😀

# 700
В темата за wizz ме съветват да взема с опция флекс - ако падне цената, отказваш купения и взимаш по-евтиния.

# 701
Стига да намериш евтин флекс, иначе не си заслужава, защото сумата за флекса не ти я връщат

# 702
  • Mostly in my mind
Ами реших, че няма да чакам за полета за 46 евро, че видях, че се вдигат цените на полетите на съседните дати и показваше, че остават 5 билета на тая цена. Ще следя развитието на тея полети и ако се случва нещо полезно, ще пиша, за да се възползва някой.
Как разбирате колко билети остават на тази цена?

# 703
Като тръгнеш да резервираш и на първата стъпка още пише.
Примерно

Но това е ако са пуснали определен брой билети на по-ниска цена.

# 704
  • София
Само пет билета на тази цена означава буквално това, без да е уточнено по никакъв начин следващата по-висока или по-ниска ще е.

Общи условия

Активация на акаунт