RYANAIR - 28

• 37 209
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
не, следващата със сигурност ще е по-висока
но утре например вече може и да спадне
практически това означава ако купите до 5 билета, ще са на тази цена. Ако търсите примерно 6 на един път, ще видите новата цена

# 706
  • София
Ами то е логично ако остават 5 на тази цена и се опиташ да купиш 6, да е задължително по-висока. Никой софтуер не би допуснал по-ниска цена в именно такава ситуация, защото хората просто биха чакали да свършат по-скъпите. Но как си сигурен, че ако купиш 5 и после някой влезе и купи 1, то и този един е на задължително по-висока цена?

# 707
  • Mostly in my mind
Ясно. Благодаря. Не ми се е появявало това за полетите,които следя.

# 708
Много е подвеждащо това с оставащите на определена цена билети. Стимулират те да купуваш. Освен ако не е за някаква дата по празници, когато определено няма как да падне, аз изчаквам.

# 709
Ами то е логично ако остават 5 на тази цена и се опиташ да купиш 6, да е задължително по-висока. Никой софтуер не би допуснал по-ниска цена в именно такава ситуация, защото хората просто биха чакали да свършат по-скъпите. Но как си сигурен, че ако купиш 5 и после някой влезе и купи 1, то и този един е на задължително по-висока цена?

пак можеш да пробваш, купуваш билетитте и гледаш пак, винаги е по-високата цена. 
като минат часове вече много неща може да са станали

правил  съм го
има 4 билета, купувам ги, но плащането нещо не минава, билетите се маркират като заключени и после като търся цената се е вдигнала
като мине таймаут се връщат в продажба
всяка партида билети си имат цена и следващата е по-висока, така е направена системата
винаги е така в даден момент
смяната на цената, обикновено става като се изчерпи тарифата и в продажба мине другата
цените на тарифите се сменят доста по-рядко

# 710
neuromancer, а в крайна сметка като не мине плащането билетите после на буйната цена ли купуваш?
Тоест стоят в количката с фиксирана цена и чакат плащане?

# 711
  • Milano
Съветват днес, който лети от/до Италия да си следи статуса на полета, заради лошо време (централна и северна) - има оранжев код в три области.
От любопитство проверих - за момента само този от София до Пиза е отклонен към Рим (Фиумичино).

П.п. гледах само полети от София до Италия.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 13:38 от regina di cuori

# 712
  • София
Съветват днес, който има полет от/до Италия да си следи статуса на полета, заради лошо време (централна и северна) - има оранжев код в три области.
От любопитство проверих - за момента само този от София до Пиза е отклонен към Рим (Фиумичино).

П.п. гледах само полети от София до Италия.

Реджи, благодаря за инфото. Детето излетя преди около 30 минути от София за Рим, Фиумичино, но не с Райън, но обаче след това има полет Рим-Милано и твоя пост леко ме притеснява. Надявам се, че няма да го отменят.

# 713
Погледнах във Flightradar и за сега полетите до Бергамо от всички страни си вървят нормално. Едва 5 минути средно забавяне на всички кацащи полети, което е в реда на нещата. Ситуацията е малко по-различна за отлитащите от Бергамо, защото почти всеки полет закъснява с 20-30 минути, но пак не е тотално фрапантно. На Linate ситуацията е идентична, така че засега поне в "нашия" край всичко е наред.

# 714
  • Milano
Veka, тя къде каца - Малпенса, Линате?

Не обърнах внимание, но по новините казаха, че към 3 през нощта е валяло много силно в Рим. Във Варезе също (Малпенса е там наблизо).
При нас почна да вали, но леко преди 2 часа.
В момента е спряло.
Има оранжев код за днес, да се надяваме да сбъркат.
Пиши после как е минало.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 14:04 от regina di cuori

# 715
neuromancer, а в крайна сметка като не мине плащането билетите после на буйната цена ли купуваш?
Тоест стоят в количката с фиксирана цена и чакат плащане?

Не помня точно какво стана, дали страницата крашна илиназ затворих, но не видях да остават в количката.

# 716
  • София
Veka, тя къде каца - Малпенса, Линате?

Не обърнах внимание, но по новините казаха, че към 3 през нощта е валяло много силно в Рим. Във Варезе също (Малпенса е там наблизо).
При нас почна да вали, но леко преди 2 часа.
В момента е спряло.
Има оранжев код за днес, да се надяваме да сбъркат.
Пиши после как е минало.

Кацнаха на Фиумичино и преди 30-40 минути излетяха оттам за Милано, мисля че на Линате трябва да кацне. Каза, че по пътя до Рим дъжд не е валяло, но е имало жестоки облаци и турболенция, каквато не е виждала никога досега. Имало е някакво ужасно тръсване на самолета, при което на хората снаксовете са се разхвърчали из въздуха.Дано да е само това.

# 717
  • Luxemburg
Здравейте, Отдавна не съм ползвала Раянеър. Местата виждам, че не е задължително да се закупят и в този случай ще ни ги дадат на случаен принцип при чекирането ли? Ще пътувам с 13г и 16г деца, малкото ще бъде сложено заедно с мен предполагам, а другото ще е отделно, така ли е? Мерси

# 718
  • София
"Малкото" не е малко щом е на 13 г.
В първия пост е обяснено добре.
В сайта на РЕ - също.

# 719
  • Glasgow
До 12 е дете, на 13 може да стои навсякъде, няма да имате място до него безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт