⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Слънцето
Рентген на бял дроб.
В Марешки бях на мамагография и не ми хареса обслужването долу в образната диагностика.

# 136
  • В центъра на моретата
В образната диагностика на Куцаров ходих за мамограф. Питах за час, казаха, че не записват часове - ходи се направо. Отидох, нямаше никой да чака, стана на минутата. Много любезна жена беше, тази, която прави мамографията. На другия ден си я получих - на хартия, на диск и с  код с профил в сайта. Много съм доволна. И лекарят, при който ходих след това я хареса.

# 137
  • Варна
В образната диагностика на Куцаров ходих за мамограф. Питах за час, казаха, че не записват часове - ходи се направо. Отидох, нямаше никой да чака, стана на минутата. Много любезна жена беше, тази, която прави мамографията. На другия ден си я получих - на хартия, на диск и с  код с профил в сайта. Много съм доволна. И лекарят, при който ходих след това я хареса.

Каква е цената на мамографията там?

# 138
70 лева е мамографа.Има и пакет ехо с мамо за 100 лв.

# 139
От къде купувате хубави кренвирши?
Не съм купувала от детството.

# 140
  • Под Слънцето
И аз не съм купувала хубави кренвирши от детството си, затова и от години не купувам изобщо такива колбаси.

# 141
Ако много ми се доядат, купувам от Лидъл кренвиршите в буркан от американската седмица и от време на време от руския магазин някои “сосиски”. Но не ги считам за наистина хубави, но определено са по-добри от всичко нашенско, което съм засичала в големите вериги.

# 142
  • Пеликания
Ние харесваме тези от Лидл. Има и от свинско.

# 143
Магазин Мръвката в Левски-те си ги правят

# 144
  • In transit
Кренвиршите в Добротица са хубави и от месо. Другите, които харесваме са Wudy, има ги в Метро и паркмарк. Те са от пуешко и пилешко месо.

# 145
Aз мога да похваля кренвиршита на Болярци и на баба Венга, вторите ги взимах от магазин Бакалийката на Ген. Попов,  а Болярци имат магазин близо до 3та Гимназия - ул Р. Димитриев

# 146
Магазин Мръвката в Левски-те си ги правят
Ако е същата "Мръвка", до Колхозния пазар, те си ги правят, ул "Радецки".

# 147
Търся два специфични продукта:
-Слънчогледов лецитин
-Грахов протеин
Къде мога най-евтино да ги намеря? Или по-скъпо но пък в един магазин да се предлагат и двете?

# 148
  • Под Слънцето
Утре мога да проверя в био магазинчето на пазар Младост и ще дам инфо има ли и каква е цената. Ако ви устройва.

# 149
  • Deutschland/HE
Грахов протеин имаше в един магазин до 10ти пощенски клон, в съседство е Берьозка.  BioBazar се казва магазина.

Общи условия

Активация на акаунт